![]() |
#981 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Elder Druid
Świat: Selena
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Posluchaj filozofie, sam przeczytaj co to znaczy determinacja--Polacy sa zdeterminowani ta sytuacja jaka obecnie panuje na Selenie a dokladniej tym, ze nie wiedza co maja dalej robic.Walczyc nie walcza, czekaja nie wiadomo na co.ATy sam jestes frajer bo nawet tu juz nie grasz a zabierasz zawsze glos, ktory innym nie pomoze.Glupote Twoja mozna wyczytac w postach jakie do tej pory napisales.Mnie debilu nie potrzebny jest slownik zeby wiedziec co to jest determinacja.A tak btw.wydaje mi sie ze Ty jestes zdeterminowany ze nie mozesz tu grac bo albo jestes taki idiota albo masz tak noobski level albo po prostu problem z wlasna osobowoscia.Wiec zamknij ryj i siedz cicho. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#982 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Elder Druid
Poziom mag.: 48
|
![]() A tak w ogole to Polacy wezcie zacznijcie walczyc a nie tylko stac w pz bo to robi sie powoli zalosne
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Balu kiler
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
|
![]() Schnapie, co jest w ogóle z tobą?
Grasz na innym servie? Ja jak sięgam pamięcią to pomagałes Puge'owi więc śmierdziało od ciebie szwedzką kupą. Niewiem jak teraz ale jesteś mało online więc tej kupy tak od ciebie nie czuć. Schnapie - szwedzki Polak. To mój komentarz ale mam prawo tak twierdzić :/ Bo to co pisze nie jest wymyślone tylko prawdziwe. Szanowny kolego który tak bardzo chce aby wojne wygrało Cruois. Kleisz się do tych co mają władze. Polacy nic dla ciebie nie znaczą ale i ty dla Polaków nic nie znaczysz. A jeśli liżesz dupe Swe to muszę cię powiadomić, że dla nich jesteś większym śmieciem niż dla Polaków. Komentując Sidara będąc nikim jeszcze bardziej pokazują jaki jesteś żałosny. Signed, Balu ![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
A tak poza tym to błąd Zalfika był zamierzony. |
|
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Schnapie
Nie wyczules chociaz nutki ironii? :> Zastanow sie tak ze 15 000 000 razy zanim zaczniesz kogos wyzywac jenteligiencie powiatowy.
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 27-02-2007 o 22:28. |
![]() |
![]() |
#986 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
Btw. jak moge byc zdeterminoway, ze nie moge tu grac? OMG padlem prosto do lozka ![]() @ Schnapie Mysle ze zaflik celowo zrobil ten blad bo chyba nie przypadkowo se daje w podpisie www.ortografia.pl NAJS?
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? Ostatnio edytowany przez Marczio - 27-02-2007 o 23:11. |
|
![]() |
![]() |
#987 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Marczio - Kapucyn 2:0
pwned? ![]()
#988 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Piła
Stan: Początkujący
Imię: Shifos wielki
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 195
Skille: 106/87
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() PS. Znam duzo starszych ludzi ktorzy graja w Tibie tylko wstydza sie przyznac a nie wiem co w tym zlego lepiej zeby grali 40 latki niz gowniarze ktorzy nie potrafia poradzic sobie z wlasnymi hormonami. |
|
![]() |
![]() |
#989 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @napaleniec
48 lvl scisle mowiac. Nie obronca Seleny, tylko czlowiek, ktory nie chce takiego PA ze strony Danego itp ludzi (absolutnie NIGDY nie uogolniam tego do jednej nacji). Chcialbym poprostu moc znow tu grac! Jedyne w czym sie z Toba zgadzam, to ze jestem spammerem. Ajjjjjj ![]() ![]() ![]() @Scroopy Szwedzi, Polacy, Szwedzi, Polacy, Szwedzi, Polacy, Szwedzi, Polacy, Szwedzi, Polacy, Szwedzi, Polacy...... Ty i cala reszta.... zrozumcie wreszcie, ze PA, chamstwo, zlosliwosc i wszystkie inne zle zachowania to indywidualne cechy niektorych GRACZY. Sami nie raz narzekacie (chociazby na forum tibia.com), kiedy to inni uogolniaja, ze Polacy to noobki (wide zachowania naszych 12 - latkow z 11 lvlem), mowicie, ze Wy jestescie Pro. Tak samo nie kazdy Szwed musi byc z zalozenia zlym i niedobrym. Jesli mowicie, ze ktos robi PA etc., wymiencie konkretnie nick, a nie mowcie, ze to "Szwedzi". Juz Wam mowilem i powtorze - nienawisc do jakiejkolwiek nacji (nawet do swojej wlasnej) to RASIZM!!!! Rzeklem, a teraz spadam na uczelnie calkowac, eh........
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 28-02-2007 o 08:30. |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Schnapie to chyba nowy owner bo stray nie mial by odwagi tutaj nic napisac.
Co do Zalfika to widac od strzala ,ze ten blad byl celowy ,a Schnapie wykazal sie ciezko kapujaca mozgownica.Jakis idiota wczesnije twierdzil ,ze polacy czekaja nie wiadomo na coa w nie dlugim czasie zrobimy pare akcji a to co sie potem stanie to kurwa nawet nie snisz o takich rzeczach wiec stol dziob i przestan od*******ac zal.Co do Marchio nie wiem na chuj sie go czepiacie on was wszystkich by nauczyl jak sie gra w tibie ,a to ze nie gra na tym servie to tylko jego wylaczna sprawa.Czlowiek ,ktory krytykuje takie osoby jak Marachio ma ladnie najebane wbani ale jest pomieszaniem kurwy z motopompa. Dzieks. A tak wogole Napaleniec wiem ,ze jestes jednymz frajerow ,ktorzy duzo klapia dziobem jak Queth i nie potrafia sie pohamowac i pewnie miales hunta ode mnie i teraz sie mscisz na forum bo w grze nie byles taki kozak ![]() No ale wkoncu tyle ci zostalo. ![]() Ostatnio edytowany przez Raynold - 28-02-2007 o 11:17. Powód: Edytuj posty |
![]() |
![]() |
#992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() @ Sidar
a Ty ciagle tylko powtarzasz "niedloogo zrobimy pare akcji..." nudne to sie juz robi, ciekawe czy dotrzymasz slowa. @ Zalfik Wlasnie zapomnialem tego dodac ![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#993 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Ale przyznaje Ci racje ![]() Sidar nie rób double postów do chuja walca -.-" Widzę że mój report pomógł =] Ostatnio edytowany przez Orius - 28-02-2007 o 14:00. |
|
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Balu kiler
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
|
![]() A czy ja mówię że mam coś do Alphona, Wratha. Też ich szanuję ale jak ktoś pomaga np upierolić mnie jeszcze Puge'owi czy Nortecowi no to nie jest normalne i nikt mi nie wmówi że to nie jest chęć bycia nietykalnym. Musze lecieć , później napisze więcej. Cu
|
![]() |
![]() |
#995 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
a) olewaja cie po jakims czasie bo np mieli cie w dupie b) dalej trzymasz kontakt bo maja cie za pozadnego goscia c) ruchaja cie w dupe i masz pograne Jak ktos nie wierzy jak to ma wygladac no to iomer na podobnej zasadzie wpadl do vidfamne bo to bylo przy okazji wojny team pekay i breathow.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#996 |
Guest
|
![]() Sidar nie huntowales mnie i nie bedziesz nigdy tego robil
![]() |
![]() |
#997 |
Guest
|
![]() LMAO
Rozpi.rdalacie mi stawy. 1. Kur.wa choc za scroopem nie przepadalem to sie kur.wa z nim zgadzam. 2. Sidar aka czlowiek porazka cos ty se kur.wa ubzdural z tym nowym ownerem, takiej bzdury juz dawno nie slyszalem 3. @Balu kiler -przestalo ci smierdziec bo wreszcie umyles dupe or przestales sobie chuchac pod nosem -nazywaj se to jak chcesz, znalazlem sie wtedy w nie wlasciwym miejscu o nie wlasciwej porze - zaznaczylem auto-walk i zatrzymalem sie na m wallach. |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Schnapie
Nies stac Cie na konstruktywna krytyke, to nie baw sie w wyzwiska i przeklinanie (bo i to Ci za dobrze nie idzie). Uwazasz wiekszosc (wszystkich???) tutaj za debili? W takim razie nie dysktuj z nami i zostaw to forum.
#999 |
Guest
|
![]() Przepraszam mr wanna be cool.
I wiesz co? Tak, uwazam tu WIEKSZOSC za debili, dajacie mi do tego powody. |
![]() |
#1000 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() NIelubie scroopa ale na temat schnapiego napisał dobrze , ja niestety się nie zgadzam z sidarem ani balu w tej sprawie. Schnapiego zawsze uważałem za kumpla i nadal tak uważam... a co inni na jego temat myślą to w sumie mam gdzieś
![]() ![]() @Scroop Sidar powtarza że zrobimy pare akcji bo zrobimy ale niestety to nie takie proste gdy albo od nas połowy nie ma bo jest szkoła i nie każdy może albo swe nie ma lub nie chcą do nas przyjść ;] Ethiellant/Voyant. |
![]() |