![]() |
#981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Czyżby Arcanium miało się rozpaść?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Skc
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() A owy reason to bylo zbyt duze PA.
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() Mowisz o Huxym ? Bo jesli tak to chyba i zlodziej,ktos i to z polakow h-lvl (70 + lvl )padl zdrowo na world tarde z Huxym....
Tak przynajmiej wypisywal na trade co mysli o Huxy`m i Arc... Necrius,sluchasz Firmy ? "...(..)....wiec zaprzestan papierosy palic.....(..).." |
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Skc
|
![]() "Nie jeden gość jest dla mnie jak brat, bo jest najleprzym ziomkiem od lat.
Życie jest czasem jak kat dlatego nie jeden dobry chlopak wyglada zza krat..." Firma - Brat Btw Pozdrowienia dla Kohana Warriora i dla Yamahati :* 17:53 Yamahati [110]: ignore, "take care while hunting" Jeden mi panne uj*bal i zostal wyj*ny na 30k a teraz drugi pacjent mi wciska bajer ze to jego hajsik. Yama na mnie nigdy nie zarobisz ![]() ![]()
I don't mean to be mean but that's all I can be is just me. Ostatnio edytowany przez Necrius - 13-01-2007 o 19:18. |
![]() |
![]() |
#986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
|
![]() Rankor, podajesz sie za czlowieka wyzwolonego od Tibi, wiec po cholere zagladasz na tibijskie forum, skoro juz cie to nie interesuje... Alkoholik nigdy nie powie ze jest uzalezniony... wiec zal mi Cie ze takie rzeczy gadasz.
Phenix, 2 posty i 2 pierdoly.... chcesz trafic do ksiegi rekordow? Moze Maciek nie mial full hp?? to nie wpadlo ci do orzeszka? Druga sprawa, skoro grales na Galanie w czasie wojny to czemu sie interesowales tym jak padal Chea?, nastepna sprawa to fakt ze Chea padal wolno jednak on mial wtedy dosc duzo HP i sd combo nie bylo w stanie go polozyc. I ostatnia sprawa, skoro grales na Galanie to czemu nie grasz juz?? Czyzby przegrales wojne i Cie stamtad wykopali? To jest oczywiscie przypuszczenie i moge sie mylic.. Wiec sprostuj jesli mozesz. |
![]() |
![]() |
#987 |
Guest
|
![]() Kto Ci powiedział że coś musiało się stać, że tam nie gram ?
Galana changed, times changed, ppl changed no big deal :S A na Iridie ściągnał mnie Demar : ) a za to że pierdole 'gópoty' FU! |
![]() |
#988 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Powodow jest wiele, nie podoba Ci (tutaj zwracam sie do ogolu) sie jak pisze? Od tego jest funkcja Ignore. A jesli ktos bierze na powaznie wszystkie te wypociny, to powinien nabrac troche dystansu do tego typu spraw. Ostatnio edytowany przez Rankor - 13-01-2007 o 21:12. |
|
![]() |
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() No dobra Phoenix może nie neutralny=p Tak mi się napisało =p Rankora zawsze szanowałem, bo szanuje tych co mają własne zdanie, ale może starczy (wiem powtarzam się =p), każdy wierzy w to co mówi, więc nigdy tego sporu nie rostrzygniecie =p
#990 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze lolqu to ja rozmaiwalem z bezokeim tuz po tym jak zabil Royal macka i to mnei skopiowal ta "rozmowe" wiec wiem jak bylo, no ale moze i Ty z nim rozmawiales i wiesz lepiej... Po drugie nawet 200 ek mozna zabic 1 strzalem z lmma, wszystko zalez od tego iile ma hp w danym momencie a nei ile ma max hp (omfg aLe z Ciebie noob) Po trzecie akcje z Chelaino jak to Rasta zauwazyl absolutnie wszyscy uwazaja za prawie ideal, a gratulacje dostalismy nawet od strony przeciwnej - tylko ty super pvp killer myslisz inaczej... Jestes pajac, bo od zalogowania do jego zabiacia zajelo nam jakeis 40 min w tym samo lanei w trapie polowe tego czasu co widac na filmiku. A cala sztuka polegala na tym zeby go w trap zlapac, reszta to jzu formalnosc o czy wie kazdy oprocz Ciebie. I jeszcze jedno 90 lvl miales powiedasz gdziestam... hmmm tutaj sie nawet do neigo nie zblizysz ![]() Ostatnio edytowany przez Naro - 13-01-2007 o 21:50. |
|
![]() |
![]() |
#991 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
![]() |
![]() Cytuj:
@edit: Hua!! Pierwszy post na 100 stronie! xD Ostatnio edytowany przez Kiełek - 14-01-2007 o 19:34. |
|
![]() |
![]() |
#992 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Powiało grozą, try me sexy ![]() #edit -A rodzinka zdrowa? Ostatnio edytowany przez Phoenix_Vast - 13-01-2007 o 22:36. |
|
![]() |
#993 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
A tak na pwoaznie, to jesli twoja wypowiedz to jakas aluzja do moej rodziny z rl to trafiles pod zly adres... kurewsko zly ![]() |
|
![]() |
![]() |
#994 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A ty nadal mi grozisz... AGUGUGUGU ? Ostatnio edytowany przez Phoenix_Vast - 13-01-2007 o 22:50. |
|
![]() |
#995 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ej po co się kłócicie ? make peace! polish players!
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Imię: m
Profesja: Knight
Poziom: 12
|
![]() swoja droga Huxy zrobil nowa gildie "Menace"
a firezne dzis 2 dedy zaliczyl ![]() Jan 13 2007, 20:58:43 CET Died at Level 125 by a warlock Jan 13 2007, 13:28:28 CET Died at Level 126 by a marid |
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
jeszcze wcześniej z tego co widziałem zrobił House of Pain, ale chyba im nazwa nie pasowała... |
![]() |
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() OMG następny noob, który rzuca jakieś aluzje do RL w stylu 5-latka
Btw. na tym servie nikt nie lubi kozaków;] i radze ci to dobrze zapamiętać... Jak znam życie twoje zachowanie wynika stąd, że masz kolegów ![]() na twoje nieszczęście iridia to taki server, że plecy znikają tak szybko jak szybko się pojawiły ;] signed: Usar |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
sasasasa ty to powiedziałeś ![]() A tak na bardziej poważnie to nic do nikogo nie mam, z Ananasem się troche pogryze ale chyba się przez to nie obsra nie ? |
|