![]() |
#10042 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Skoro jestescie tacy pro traperzy to dlaczego nie skorzystacie z zaproszenia od jakiegos high lvl, który zaprasza was na frosty itp. ??? Tylko idziecie w 2-3 osoby trapnac jakiegos 20-30lvl badz botera i jak wy tam stwierdzacie "macie wasta" nanich ![]() @all Jezeli komus z was cos niepasuje to wtedy to ignorujcie a nie zaczynacie kłutnie z blachego powodu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10043 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2xup
1) Zainwestuj w słownik 2) Podaj nick kozaku x] 3) 3/4 Astery, nauczcie sie w koncu czytac plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#10044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cranuxaric Maxo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Diabelki Astery
Świat: Astera
Poziom: 140
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10045 |
Użytkownik Forum
|
![]() @~~
20:04 Morytas Fenix [61]: jestes zalosny na tym forum 20:04 Morytas Fenix [61]: naprawde 20:04 Morytas Fenix [61]: kazdy sie z ciebie smieje 20:04 Vha'loir [37]: Hydry/North asy. 20:04 Morytas Fenix [61]: na hydrach i asach to sie moga krecic takie lamy jak ty To czekam na ubicie : ], tylko potem nie mówcie, że to ja nie przyjmuje wyzwań. btw. 20:05 Morytas Fenix [61]: porownojesz sie z celesta? 20:06 Morytas Fenix [61]: porownujes zsie z karolerem? 20:06 Morytas Fenix [61]: poruwnujesz sie* Nie. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 04-06-2008 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: ŁDZ
Imię: Komar Warrior
|
![]() No i na chuj znów zaczynasz?! To są Wasze sprawy i rozwiązujcie je na tibii, a nie ukazujesz jaki to Ty jestes zajebisty kopiując kawałek rozmowy z gry. Kogo obchodzi Wasza rozmowa?
A co do tego upodobniania się do Karoleera to Morytas ma racje.... nie mówie tu o tych samych miejscówkach do "trapowania" czy bocie, lecz, np do samego ubioru (czyt. kolorków). Jak chcesz go ubić i czujesz sie na siłach to to zrób a nie chwalisz sie zwykłą rozmową. I tak sądzę, że nie dasz rady, bo to nie boter, nie ma ~20lvla i nie afkuje pod depo w carlin. Jak chcesz mnie trapnąc/obrazić rodzine/powiedzieć że jestem uzależniony bo mam 100lvl+ to zapraszam na priv a nie tak jak masz w zwyczaju spamować temat Dartha. @edit Powtarzam dla tych ograniczonych intelektualnie: Zapraszam na priv btw. Drakkar, ile razy już Cie ubili? xD
![]() ------------------------------------------------------------- Życie jest jak szachy, albo posuwasz królową, albo bijesz konia. ------------------------------------------------------------- 16:47 Morytas Fenix [51]: niemam czasu 16:47 Morytas Fenix [51]: patrze jak mi mana rosnie ------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Ezeqeel - 04-06-2008 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() @ Ezeqeel
Nie przegadasz ich, oni wiedza swoje, sa teh best i chuj ![]() ~z 15 razy padlem jak nic, teraz juz tylko siedze w dp kazz, tam mnie chyba nie zjedza ! ;< ![]()
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - Ostatnio edytowany przez Guivain - 04-06-2008 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10049 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-Czyli każdy botter upodabnia sie do Karoleera? -Tak, jaram się jego outfitem x] Podsumowując, nie, nie chce być jak Karoleer ale to dzięki jego filmą/screeną zacząłem trapować. Jara mnie jego ilość fragów, pomysły na trapy, umiejętności etc. Może kiedyś mu dorównam, w co wątpię Resztę posta zjadła głodzilla, nie chce mi się już kłócić z hajlewelami :[ Specjalnie dla Ciebie, '20 lvl spod carlin' ![]() Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 04-06-2008 o 22:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10050 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
Lokacja: ŁDZ
Imię: Komar Warrior
|
![]() ehhhh..... widze że macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
1. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ------------------------------------------------------------- Życie jest jak szachy, albo posuwasz królową, albo bijesz konia. ------------------------------------------------------------- 16:47 Morytas Fenix [51]: niemam czasu 16:47 Morytas Fenix [51]: patrze jak mi mana rosnie ------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10051 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Skończ MY nie przestaniemy trapować czegolwiek byście nie napisali. Zrozumiecie to w końcu?.... ![]() Owszem, mamy kolorki outfita jak Karo, bo sie nam podoba, trapowac trapujemy...wszędzie, gdzie sie da. A blackd mamy dla tego, że jest najlepszy (blackd+x ray/info z ng <3) Edit: No i mam szacunek do Reconu z prostego powodu, gdyby nie oni teraz zapewne bym własnie bił jakies 30 lvle na trolach czy afkerów w karlin/thais... Pzdro!
To tylko słowa nie daj się zmanipulować. Ostatnio edytowany przez Mydelniczek - 04-06-2008 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10052 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Jedni grają i biją poziomy, inni zabijają, proste. Ta gierka na tym polega i nie zmienicie zasad. Jedynie czego można czepiać się fatali to używanie bota, chodziarz to już jest tak powszechne, że nawet tego można i nie czepiać się...
Podsumowując: Jedni expią, inni zabijają ludzi i tyle. Jak masz problem dzwoń na jakaś niebieską czy czarną linię... Si ju. P.S. Ja tu ich nie bronie, żeby było jasne ;> Ostatnio edytowany przez Voniek - 04-06-2008 o 22:44. Powód: Loelowato |
![]() |
![]() |
![]() |
#10053 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
|
![]() @up keylogger koles wysyla to w karzdym temacie!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10054 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up {Marcooo}
bedziesz zakladal konto co pare dni, czy masz ich na tyle duzo, ze po kazdym banie bedziesz na nowe wchodzil i wysylal takie smieszne cos ? poprostu daj sobie spokoj.
Ostatnio edytowany przez JeyEd - 04-06-2008 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10055 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skonczcie sie klocic z tymi fatalami bo do nich dalej nie dociera.
Najlepszym rozwiazaniem bedzie ignorowanie ich, bo jak znajda okazje do prowokacji to od razu z ryjem leca jakby byli od tego uzaleznieni. Pewnie zaraz pro elo fatale zaczna mnie bluzgac ale mam to gdzies. Pozdro Farla |
![]() |
![]() |
![]() |
#10056 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up {Kiryho}
codzinnie to samo ? nie znudzilo ci sie ? :| @edit @mc200 ty poprostu mnie nie lubisz ![]() chcesz mysles cos o mnie to sobie mysl, po co o tym piszesz?sadzisz ze innych obchodzi twoje zdanie?z Wolvmen huncilem, dlatego napisalem kiedy te behe, rozumiesz? taki subtelny zarcik, aby ponowic ten hunt, i dodatkowo abyich komentowac, o co prosili (poczytac posty poprzedzajace moje wypowiedzi) azerowi zyczylem lvl, bo ladnie jedzie, a co do bohow to padlem na tym huncie na ktorym lotnal te bohy, i tez zartowalme aby mi dal. klp kiedys napisalem 'gz klp' czy cos podobnego, bo w poscie poprzednim on pisal ,nikt mnie nie pochwali' co tez bylo zartem, rozumiesz? ty chciales mnie bronic pytajac o wyzywanie od ciot? bo nie potrzebuje/ nie chcem nic od ciebie. 'pozdro600' wiesz kto to powiedzial i w jakim znaczeniu? jesli nie to nie urzywaj tego bo jest to zalosne. jak wklejam zdjecie albo cos komuntuje to tak poprostuy pisze @gz up - czyli gratuluje osobom/graczom/urzytkownikom forum osiagniec , tylko ze ograniczam sie do 'gz up' . nie podoba sie, daj mi ignore czy co chesz nie czytaj. nie ogladaj, nie patrz... nikt cie nie zmusza. NIE ROB KOLEJNEGO POSTA - EDIT A NAJLEPIEJ PRYWATNA WIADOMOSC, ROZUMIESZ ? jak nie to popros kogo o pomoc.
Ostatnio edytowany przez JeyEd - 05-06-2008 o 23:56. Powód: cfaniak niech ci powie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Oo Wiocha
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sorceser of darknes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 106
Skille: 20/20
Poziom mag.: 66
|
![]() congratz lvli etcc ;PPP
mam 2 PACC'e na Sell 280k zainteresowani pisac na gg : 3221738 , pm , or w grze ;p elo
![]() |
#10058 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2008
|
![]() @up
dowidzenia panu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10059 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Cytuj:
No gz lvla gogogo 380!!!! Niezly loocik/nastepnym razem będzie lepszy!!! ... Kiedy te behe?/Bylbym bardzo szczesliwy gdybys podarowal mi te bohy :* Nie są to twoje słowa jednak są zachowane w tym samym kontekście. Rozumiem być miłym, ale koleś ty w jednej stronie tematu masz 5 postów z "GZ UP!" lub jakimś innym głupkowatym komentarzem. Daruj sobie! Gdy idę obładowany kasą, a ktoś mi powie, że ładnie wyglądam raczej nie dam mu połowy swojego majątku (no chyba, że byłbym Gatesem) Co do fatali - Wyzywacie każdego kto wyrazi swoje zdanie? Do tego od ciot? Pozdro600 @down Tu się nikt nie kłóci =) Jak chcesz zobaczyć kłótnie to wejdź na tematy Menery/Nerany/Harmonii ![]() Ostatnio edytowany przez mc200 - 05-06-2008 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
Lokacja: Zmc
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tobias Mintoy
Profesja: Sorcerer
Gildia: --