![]() |
#1001 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do mnie - przynajmniej prezentuję jakiś poziom swoją postawą na forum. Ho-ho, nawet stary Volltio mnie docenił ; ) (którego kiedyś znałem) Ostatnio edytowany przez Gogar - 06-02-2008 o 22:39. |
|
![]() |
|
![]() |
#1002 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Brawo dla pana
#1003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Świat: Morgana
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Co twój durny post wniósł do dyskusji na temat "Wojna na Morganie"??
NIC. Wróc do lasu, tam twoje miejsce Arcy~ wraz z kolegą z avatara i luzzzzz. Tak, kolekcjonuje kropki, dasz więcej ![]() Jeszcze jedno dzimbasku:* Why już nie sharujesz???:/ Sorka za offtopa, ale ten SKU@&^#! ![]() ![]() Pozdro :* |
![]() |
![]() |
#1004 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hawan, dlaczego już ze mną nie rozmawiasz? Nie chcesz, bo powiedziałem całą prawdę o Tobie?
@2down Nie gram w tibię od paru dobrych miesięcy, wybacz. Ostatnio edytowany przez Gogar - 06-02-2008 o 22:51. |
![]() |
![]() |
#1005 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xomerek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 172
Skille: 92/91
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Czy te same osoby chwile po swojej śmieci dołączyły do Rise? Można by pomysleć, że i tak miały to w planach a dead by Eter~ tylko pomógł im w szybkim podjęciu decyzji. |
|
![]() |
![]() |
#1006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hawan Prock
Poziom: ~~
Skille: 15/23
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Masz rację, dołaczyli.
Popatrz na to również z tej strony,co pisali na forum. Żadna z tych osob nie chciała dołaczyć do wojny. Mimo to padli @2x up To forum nie służy do prowadzenia rozmów. Hawan Ostatnio edytowany przez Hawan - 06-02-2008 o 22:51. |
![]() |
![]() |
#1007 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gogar / Tolek i Hawan, wydaje mi się, że ten temat służy do mówienia o "Wojnie na Morganie", a nie o "Kropki Hawana i jego zdania" jeśli już to mówcie o Wojnie na Morganie a nie o kropkach ;P
sorki za off topa @topic Ktoś prócz Xomerka padł dziś w Port Hope? |
![]() |
![]() |
#1008 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maciuś ryj ;d
Według mnie niesłusznie zabiliście Xomerka. Skoro chciał być neutralny to niech będzie. To tak, jak podstawówkowe zwyczaje typu "Nie lubię Cię, bo zadajesz się z Jackiem!" |
![]() |
![]() |
#1009 |
Zbanowany
|
![]() Ludzie nie placzcie juz tak .Mi to zwisa kogo ubija teraz Eteriansy
![]() ![]() ![]() @Hawan ~ To ,ze sie teraz podlizujesz nie znaczy ,ze jesli wygramy wojne to ktos z guild bedzie Cie protektorowal lub Ci pomagal. Edit: Post Trixtary o tym ,ze juz wygrali wojne rozsmieszyl mnie do lez XDdd Wy jeszcze chyba naprawde nie zdajecie sobie sprawy ,ze ta wojna dopiero sie zaczyna? Chyba tak jest bo slyszalem jeszcze kilka dni temu ,ze myslicie ,ze niedlugo zaczniemy sie wyplacac hah Xd.Skoro wygraliscie wojne czemu nie expicie i nie cieszycie sie tym ,ze juz jest "peace" ? ![]() btw. Wy myslicie ,ze wygraliscie war ,a do nas pisza ludzie ,ze chca sie wyplacic ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 06-02-2008 o 23:11. |
![]() |
![]() |
#1010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
|
![]() Hawan i tak jesteś hunted 4ever więc nie podsycaj sie tak na tym forum i nie wchodź między pośladki ludziom. Za dużo już tych rodzynków :/
#1011 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamkac mordyyyyyyyy banda niedojebowwww jebie mnie kto padl kto nie padl, a kto padnie. Czy to jest powod by spamowac tak to bzdurne forum?!?! ALEEEEEEEE wy pierdolicieeeeee xDDDD Dobra musialem sobie powyzywac
![]()
#1012 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
![]() |
![]() Człowieku... jesteś zajebisty. Forum, na pewno nie służy do wymienionych przez Ciebie rzeczy, ale za to jest świetne do pisania tego typu postów. 'tego typu'=podobnych do Twojego _/
PS, macie śmieszne powody do random'a/'u - niepotrzebne skreślć @Volsh: Nie potrzebnie o nim przypominałeś, pewnie za niedługo padnie... Ostatnio edytowany przez Soul's - 06-02-2008 o 23:32. |
![]() |
![]() |
#1013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Hawan@
Miales jakiegos chara palka? zamieniles tego pala chyba na Hawana ale to bylo juz dawno jak dobrze pamietam ![]() Kafar@ Kiedy zedytujesz wyniki ![]() @ All a Trixtara ma cos do tej wojny? jest on jakos w nia wlaczony? bo nie wiem xD i dlaczego Siar nie bierze udzialu w wojnie przeciez to jest Shadow od Nizahe xD Pozdrawiam
![]() |
#1015 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
<hahaha mode on> umieram z beki <hahaha mode off> Nie wiem jak na Ciebie w domu wołają... ale pedał brzmi dość obraźliwie. Ostatnio edytowany przez Xome - 06-02-2008 o 23:41. |
||
![]() |
![]() |
#1016 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1017 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rise
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1019 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@offtop W każdym bądź razie, gratz Rise. To mój 2nd dead by ppl ![]()