![]() |
#1001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: -1
|
![]() a jeszcze inni graja na noob postaciach których im nie szkoda albo niemaja tyle umiejetnosci by zrobic pozadne chary.. lub maja zaduzo kasy i kupuja nooby na allegro...
|
![]() |
|
![]() |
#1002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() smiac mi sie chce jak patrze ilu kozakow bylo przed wojna,a ile osob teraz oddaje chary,smiga na bocie itp
![]() |
#1003 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A mi jako jedynemu zal tego ze poza masslogami ktore od czasu do czasu wam wyjda nic nie robicie, zadnych open a nic nic co ie dobrze o was swiadczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Colmar to co mowisz to nie jest powod dla ktorego oddaja chary ;] |
|
![]() |
![]() |
#1004 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Smoczku kochanie, a co to dzisiaj bylo? close battle ? mini open byl, to wy spierdoliliscie na schodki
![]() Cytuj:
![]() |
#1005 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a jesli nadal ci nie idzie to, 11 massow/battle/openow czy co tam (wg statystyk beduriona 10, liczac z dzisiaj to 11) 6 wygranych przez IT 5 wygranych przez LR 5/11*100% = 45% :\ 45% != 70% ![]()
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 21-04-2008 o 17:12. |
|
![]() |
![]() |
#1006 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() Ohoohohohooh gorąca spina u LR musi byc, ciagle wam malo ?
![]()
#1007 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Colmar - 21-04-2008 o 18:51. |
|
![]() |
![]() |
#1008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Białystok
|
![]() do usuniecia
|
![]() |
![]() |
#1009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() panie kilka up@
nie wiem jak liczysz, ale to dzieki fragom sie wojne wygrywa, nie statystykom w massach?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#1010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() inter sa fajny
#1011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() JEzuuuuuuuuuuuuu zaraz mnie rozpierdoli ,to inter nic nie umi oprocz stackowania :|
Lr pokazalo ze pomimo przegranej 14:2? ma jaja aby walaczyc nie to co Inter :| ZALLLLLLLLL a btw. gz dla amesa , arala, pe ha za bann, bylo to naprawde glupie posuniecie guys ^^ Ostatnio edytowany przez Smokuu - 21-04-2008 o 20:58. |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie napisalem, ze IT wygrywa wojne, tylko, ze te 70% akcji to jest grubo przesadzone czytanie ze zrozumieniem plx?
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 21-04-2008 o 21:02. |
|
![]() |
![]() |
#1013 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
Co widze Twojego posta, to jest to jakas pierdoła niewnosząca nic do tematu albo jakas kompletna żenada...Dam Ci 10k jak przestaniesz sie wypowiadac na tym forum. Jeszcze jedno, podaj mi nick chara, ktorym obecnie grasz, Leoneek`a juz ujebalem i sie okazalo, ze nie Ty nim grałes. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1014 | |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wien dlaczego sie tak snozi rzucasz. nie lubisz młodzieży? zrobilem ci cos?
tak nie gram na leonku, mam inne chary. Cytuj:
nie wiem, moze sie myle ale to statystyki we fragach zapisuja.
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
Ostatnio edytowany przez bemo - 21-04-2008 o 21:31. |
|
![]() |
![]() |
#1015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Bialystok
Imię: Saint Oziris
Profesja: Paladin
Gildia: ORMOOOOO
Świat: ARCANIA
Poziom: 7
Skille: 12/12
Poziom mag.: 2
|
![]() lohoho ho o hho ohho brazolki sie zbuntowaly i nam wojne wypowiedzialy, mysla ze ormowcow rozpieprza xD nie ma tak latwo
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. nie ma to nic do rzeczy, nie mam chara w warze, nie uczestnicze w nim a ze tak powiem moje kibicowanie jest neutralne, posiadam kilku dobrych kolegów w cfa jak i troszke znajomych w it
2. nie lize dupy nivesowi lól? sry ale nie bede od kogos sie odwracal tylko dlatego ze dolaczyl do wara do swoich rl. we wakacje minie 3 lata kiedy go poraz pierwszy na jego charze spotkalem, pozniej byl rok przerwy i znowu sie sotkalismy na innych charach. to jest fajny typ i nic do niego nie mam no i mowie nie bede sie od niego odwracal bo Wam nie pasuje ze jest w wojnie. 3. nie jestem profesjonalista ani super hiper nauczyciel zeby pisac extra madre zdania ;d pisze to co uwazam a chyba kazdy moze wyrazic swoja opinie?
|
![]() |
![]() |
#1018 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czytac do konca i ze zrozumieniem nie nauczyli czy jeszcze do tego nie doszedles? skoncz probowac sie popisac, bo tylko glupka z siebie robisz probujac wcisnac mi cos, czego nie napisalem
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
|
![]() |
![]() |
#1019 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jones Xalin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: La Revolution
Poziom: 231
Poziom mag.: 87
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Użytkownik Forum
|
![]() no, wiem juz ze chodzilo ci o akcje ;] nvm i tak fragi sie licza nie akcje.....
poatym sram na wasza opinie czy jestem debilem czy nie. taka ciekawostka moze cie zadowoli ze czytac sie nauczylem jak skonczylem cztery lata 2. nie wiem co ci do glowy przyszlo, ze próbuje sie popisac? po rpostu wyrazam SWOJE OPINIE na forum i na prawde jesli ci to nie pasuje nie musisz tego czytac nvm skonczcie temat rava dobrze mowi na gg ze offtop sie robi ;]
|
![]() |