![]() |
#1001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
![]() |
![]() No No ^^ Zajefajnie , że wróciłeś
![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
|
![]() |
#1002 |
Użytkownik Forum
|
![]() mm
50 lv xd ![]() oczywiscie bk quest ;> ![]() ![]() loot (nie ma c shielda bo jak robilem screena to akurat haja go ukradl xDDD) ![]() btw. nie ma z klepania bk bo lagi byly i zesmy go lali z sd byle szybko padl btw2. thx haja~ i na koniec ![]() ![]() tyle narazie Carmen wracaj kurna Xd |
![]() |
![]() |
#1003 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Węgorzewo
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 60
Poziom mag.: 15
|
![]() Nie no gratuluje Ufo~ Widze baq na zdjeciu czyzby maciek zaczoł grac? pfi co mnie to obchodzi Gratz
|
![]() |
![]() |
#1004 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o.O Gz Ufo jedziesz ! I widzisz nie ma jak tutaj
![]() ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aldora
![]() |
![]() Grats ufo , ja slyszalem ze ty kiedys Zonty'ego zajebałeś
![]()
#1006 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Imię: Master The Darks
Profesja: Sorcerer
Gildia: Teraz Polska
Poziom: 41
Skille: 19/24
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1007 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Węgorzewo
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 60
|
![]() Nie wiem duzo o tobie ale... po przeczytaniu 5 ostatnich stron podobno wielki kozak jestes i zapewne za to
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() top ten masters to sie nie dziwie ze go huntuja ciagle, bo faktycznie niezly kozaczek, juz raz tu pisalem jak lali mi sorca i chara kumpla (20 i 18 lvla) z blanem "dla beki" i chcieli nasze armory, a po relogach "no hantad mi plax" ... n/c |
|
![]() |
![]() |
#1009 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
hoho...kto tu się zjawił ![]()
![]() |
#1010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Poziom: 49
Skille: 75/62
![]() ![]() |
![]() Nie mam zamiaru umieszczać zdjęć bo takowych nie zrobiłem próbując uciekać... Chodzi o pewnego członka gildii St Anger, a mianowicie Reppusa. Spotkałem go dzięki Simorowi i troche się poznaliśmy, byliśmy we trójke na GS huncie. Dzisiaj poszliśmy sami... Po 1 GSie przyleciał Kuropatva, tamten dodał go do party, Kuropatva zaatakował i razem mnie blokowali, Nie miałem szans ucieczki gdyż byliśmy na blood herb quest... Zostałem zabity, a tamten śmiał mi się w twarz.
Uprzejmie proszę Mathiasa o wydalenie tego pana z gildii... Wydaje mi się, że powinieneś się tym zająć... Na "dowód", chociaż to raczej dowodu nie stanowi zamiaszczam rozmowę, która odbyła się po deadzie, jest w niej troche przekleńst, no ale sry... To jako taki jakby dowód. Z Reppusem: Channel saved at Sat May 20 21:34:36 2006 20:53 Nagrix: jeb sie debilu jeden 20:54 Nagrix: pisze zaraz do mathiasa 20:54 Nagrix: zeby cie z gildii wyrzucil 20:54 Nagrix: zdrajca pojebany jeden 20:54 Nagrix: jeszcze zobaczysz 20:54 Reppus: no muw co wypadlo.. 20:54 Nagrix: sraj sie 20:54 Nagrix: spytaj sie twojego super kumpla 20:55 Reppus: no muw oddamy 20:55 Nagrix: oddacie -.- 20:55 Nagrix: taa 20:55 Nagrix: napewno 20:55 Reppus: no powiedz 20:55 Reppus: zobacysz ![]() 20:55 Reppus: c set tylko> 20:55 Nagrix: zaraz cie w gildii nie bedzie 20:55 Nagrix: tzn moze jutro 20:58 Nagrix: wlasnie pisze list do mathiasa 21:03 Nagrix: ok 21:03 Nagrix: poszlo 5 listow 21:03 Nagrix: do 5 miast 21:03 Nagrix: aa 21:03 Nagrix: jeszce paccowe miasta 21:05 Nagrix: do paccowych miast tez juz poszlo 21:05 Nagrix: masz przesrane w swojej gildii 21:05 Nagrix: doloze do tego staran 21:05 Reppus: mozesz mi laske pierdolnac ![]() 21:09 Nagrix: mathias i simor napewno beda mi wierzyc 21:09 Nagrix: wiec masz przesrane 21:19 Nagrix: http://www.tibia.com/community/?subtopic=character 21:19 Nagrix: -> Nagrix 21:26 Reppus: powiedz mi tak 21:26 Reppus: co z Ciebie wypadlo? 21:26 Nagrix: nie ufasz kuropatvie, ze ci dal polowe lootu 21:26 Nagrix: co ? 21:26 Nagrix: pierdol sie 21:26 Reppus: jakto nie ;p 21:26 Reppus: xD 21:26 Nagrix: z matka 21:26 Reppus: ![]() 21:27 Reppus: nie powiesz? 21:27 Nagrix: predzej cie zrookuje 21:28 Reppus: mUHAuaH 21:28 Reppus: Lodzika :d 21:28 Reppus: chcesz zobaczyc moje znajomosci? 21:28 Nagrix: pewnie maja takie zjebane mordy jak ty 21:28 Nagrix: mam w dupie twoje znajomosci 21:28 Nagrix: tak smao jak oni ciebie 21:28 Nagrix: powiedziales kuropatvie ze bedzie dobry loot to przylecial 21:29 Nagrix: i tyle 21:29 Reppus: nah ;p 21:29 Nagrix: a tak naprawde on ma cie w dupie... 21:29 Reppus: zawsze z nim zabijam ;p 21:29 Nagrix: tak jak ja Z Kuropatvą: Channel saved at Sat May 20 21:35:20 2006 20:57 Kuropatva: on jest wporzadku pomogl mi uwalic klijenta 20:57 Kuropatva: przedchwila 20:57 Nagrix: -.- 20:57 Kuropatva: ? 20:58 Nagrix: oddaj all rzeczy + 25k za skille itd 20:58 Kuropatva: haaha 20:59 Kuropatva: jak on wyleci 20:59 Kuropatva: to ty padasz 20:59 Nagrix: ok 20:59 Nagrix: wyleci 20:59 Nagrix: i to szybko 20:59 Nagrix: pisze list do lidera 20:59 Kuropatva: a ty padniesz na ryj 21:07 Nagrix: juz wyslalem 10 listow 21:07 Nagrix: do lidera itd 21:07 Nagrix: z opisem przebiegu zajscia 21:07 Nagrix: i prosba o wydalenie czlonka gildii 21:07 Nagrix: jak chcesz to tobie wysle kopie 21:07 Nagrix: zebys sobie przeczytal Do Reppusa i/lub Kuropatvy: Jeb*** się wy zje** jeb***... Brak mi na was słów. Jesteście tacy popie******* jak TPSA, albo Rydzyk, a nawet gorzej Ostatnio edytowany przez Nagrix - 20-05-2006 o 23:09. |
![]() |
![]() |
#1011 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nagrix
niestety ale valoria jest pelna pa-lowlvli-noobow ktore mysla ze jak znaja tam jakiegos toogeta ktory jest jakims jego wielkim kumplem (choc w rzeczywistosci ma go w dupie, bo nawet loota mu nic nie odpalil) moga wszystko na servie, z zabijaniem kumpli z gildii wlacznie... sam jego tekst "chcesz zobaczyc moje znajomosci" obrazuje nam z kim mamy do czynienia, na twoim miejscu powiedzialbym ze ch... mnie jego znajomosci i ubil go... aha nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale jak pkowalem sorcem z ziomkami to jakis 34 knight naslal na kumpla memphiza no i kumpel padl, odczekalismy az memphiz bedzie off i dojechalismy tego ziomka (pk charami ofc) i spadla demonka, a on sie zalamal i od tamtej pory juz nie gra... a ostrzegalismy go ze jak ktos z nas padnie to on tez padnie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 20-05-2006 o 23:15. |
![]() |
![]() |
#1012 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Up
No nie za bardzo... Wiesz myślałem o tym, ale troche ciężko będzie bo on ma prawie taki sam lvl jak ja, pozatym teraz nie moge już SD używać... ![]() Edit: Co do tej zapisanej rozmowy, zauważyłem, że na forum albo jest autocenzura, albo ktoś połowe przekleństw z tej rozmowy pozamieniał na: uwielbiam jeść bananyany ![]() Ostatnio edytowany przez Nagrix - 21-05-2006 o 00:05. |
![]() |
![]() |
#1013 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie powiem ciężka sprawa ... Coś się wymyśli
![]()
![]() |
![]() |
#1014 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z czystej ciekawosci zalozylem konto na forum. I odrazu widze, ze jest tutaj bardzo wielka dyskusja dotyczaca ludzi z "St Anger". Sam do konca nie wiem o co tutaj chodzi. Moge jedynie co wyslac kilka screenow.
![]() ![]() Mam nadzieje ze bedzie dobrze. ;] |
![]() |
![]() |
#1015 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mathias
no nie wiem czy bedzie dobrze, bo w tej chwili moje zdanie o tobie i twojej gildii jest niestety jeszcze nizsze niz o tym calym reppusie... a moze boisz sie zareagowac bo bedziesz hunted od kuro? bylo uwazac kogo biezesz do gildii, nara idzcie sie dalej rżnac miedzy soba, ciekawe jak dlugo ta tzw. "gildia" przetrwa... dobra lece spac;p dobranoc Xd |
![]() |
![]() |
#1016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() do czlonkow naszej gildi jesli uslysze ze ktos ie ujebal bil lub cos w tym stylu miedzy soba wylatuje z gildi i chuj mnie to obchodi czuy bede chunted bo przy najblirzyszm nowym serwie chyba sie przenosze albo po 9 czerwca wogule nie bede grac jezeli mnie nie przepuszcza w szkole(zjebany ten rosyjski) repus ma odskoki od terazniejszosci ale zlokamy jego dalsze reakcje jezeli zajdzie potzreba to sie go wydlai z gildi co bedzie mowione przez liderow gildi to tyle co mialm do powiedzenia
|
![]() |
![]() |
#1017 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Heh... fajnie to ująłeś... odskoki od teraźniejszości... Zawołał kolege, żeby mnie razem zarąbali, a wcześniej niby był milutki itd., albo byliśmy z Simorem na huncie i było wszystko pięknie. Ja i tak go ubije bo chce chociaż straconą kasę odzyskać, a poleciał c arm, c legs, troche run itd. |
![]() |
![]() |
#1018 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Witam!
Dzisiaj se "Pk" zrobiłem a tu widze reppus mie bije. Ja stoje bez eq, uh i tylko bp manasów mam. On mie ściga a nóóby z carlin mie trapują. Jakoś uciekłem, ale jak wpadł wujek itp to zioom zbastował słowami: "Nie wiedziałem, że Wyznawca to Haja" zal ... Ja mu nie odpuszcze nie wiem jak wy .... Papa |
![]() |
![]() |
#1019 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nagrix , zrób posta na tibia.com o kuropatvie to znowu z gildii wyleci...ostatnio tez polecial bo bil mnie i thotha bez powodu ... przetlumacz rozmowe na angielski i wyslij na forum...moze z ch*jem cos zrobia
![]() a ten Repuss i tak padnie , ja mam przeje*ane u swatów więc różnicy mi to nie robi ![]()
I said I will return, and here I am again. Ostatnio edytowany przez Monna - 21-05-2006 o 11:11. |
![]() |
![]() |
#1020 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj rano mój kumpel z Rl-a oznajmia mi, że Reppus bił "haja" i ze jest hunted. Bez wachania i pytania o zgode innych vice zrobilem to :
"Reppus has been excluded." Mam nadzieje, że 3 raz nie bede musial go wyrzucać. (Wiecie co mam na mysli) |
![]() |