![]() |
#1002 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1003 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1004 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
23:55 Ezekiel Armanio: sesulo 23:55 Ezekiel Armanio: przez przypadek 23:55 Ezekiel Armanio: przebiegal 23:55 Ezekiel Armanio: sam mi to powiedizal 23:55 Ezekiel Armanio: jak mu powieidzalem 23:55 Ezekiel Armanio: 'thanks" To co eze odpowiedział jak skopiowałem twoje wywody. I co ty na to? Btw. edytowanie postów nie gryzie...
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#1005 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#1006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Może po tej wojnie troche ludzi wróci na iridie bo arc może ją przegrać. Swiadczy o tym rekordowa ilość fragów przeciwników arc aż 2
![]() ![]()
#1007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Ah chłopaki, chłopaki. Dalej nie wiecie o co chodzi ?
![]() Po obejrzeniu filmiku wszystko staje sie jasne. Nasi rodacy kash,zielp etc zbuntowali sie i wlaczyli sie do wojny. Za to Kash dostal kicka i bezok bo jest jego "bro", i przy okazji zwędzil eq.(kash) PS. ME HERO PLZ -Gothi |
![]() |
![]() |
#1008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Co do Wojny- Teraz jest szansa wygrac, ale polacy musza sobie pomagac. Wczesniej nie bylo lidera i kogos kto ich poprowadzi w samel IA. Wiem kto jest na Aureliusie i ze on potrafi dowodzic wiec maja szanse. A po tym co widzialem kash wg mnie bedzie z Arc na filmie widac ( SD me , ta gadka na GC wg mnie byla udawana, poza tym jak sie wkleja MMsa i ma sie go to jest opis). Ale moze sie myle (mam nadzieje
![]() Mam na bentero z 20 bp uh a pacc mam nie aktywowanego... @Doom Brigade - LUDZIE NIE CZYTAJCIE ICH POSTOW BO CO INNEGO PISZA I ROBIA. po 1. Jak zabilem ezekiela 44 palkiem zgadnijcie z kim przybiegl?? niewiecie??... Z Chealino , Neo Montana i kims jeszcze z Arc. Humm.... 48 wtedy EK przybiegl z taka obstawa na 45 RP. Bardzo dzielne i jakie szlachetne eze. po 2. Jak zabilem Lukaszem kolesia od nich ten przubiegl po mnie z Sesulo.... Spojrzcie na comment Ezekiela na tibia.pl. I sesulo powiedzial ze przybiegl z pomoca bo byl w poblizu fak przypadkiem byl blisko ale poszedl bo poproszono go o pomoc. po 3. Wczoraj poszedlem sobie na hydry moim Drutem(52 ED) i Ezekiel przybiegl z kims z Supercede. po 4. @Danthor- Frelle jest najwiekszym Nacjonalista na serwie to on ciagle powtarza Fuckin polaks itp a ty do niego z takimi tekstami dla niego jestes "polaczkiem". po 5. Przypominam ze Doom Brigade to na forum sama powiedziala ze bedzie tylko ja Vs oni i nie beda prosic Arc o pomoc.... Spojrzcie w powyzse podpunkty. To sa powody dla ktorych odpuscilem se ubijanie ich, poniewaz z DB wygram z Arcanium nie. @Doom Brigade - LUDZIE NIE CZYTAJCIE ICH POSTOW BO CO INNEGO PISZA I ROBIA. Ostatnio edytowany przez berger - 07-04-2006 o 14:31. |
![]() |
![]() |
#1009 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#1010 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W czesci posta na temat wojny: Mam na bentero z 20 bp uh a pacc mam nie aktywowanego... Widzisz sprzecznosc? Zreszta, jak dobrze, ze nam odpusciles, doslownie skaczemy ze szczescia. VIVAT LITOSCIWY BENTEROO! Weeee! Berger, traktowalem Cie jako kogos naprawde rozsadnego. Teraz powiem tylko, ze Twoja osoba wywoluje usmiech politowania na moich ustach. I nic wiecej. Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 07-04-2006 o 15:33. |
||||
![]() |
![]() |
#1011 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ DB - wystrczy popatrzec na dedy kto mnie zabi.
Ap crew solowalem 37 sorcem... Dowody mam filmik, looknijcie na forum Filmy. Tak przybiegam z Fe JA JESTEM SAM WAS CALA GILDIA. Tak przybiegacie z Arcanium. Pozatym ta dyskusja niema sensu wy nie przyjmujecie jakichkolwiek argumentow jestescie zbyt dumni. cya |
![]() |
![]() |
#1012 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się w 100% z Bergerem. Mam nadzieje że dostanie sie wam po dupie po wojnie !!!
|
![]() |
![]() |
#1013 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Poza tym, szkoda, ze nie jestes na tyle odwazny by dac imie postaci =) |
|
![]() |
![]() |
#1014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ehh... to sie nigdy nie skonczy. Zawsze bedzie jakas wojna. Nawet jak teraz klima wygra to za jakis czas znowu bedzie wojna. Btw. jak juz gadamy o wojnie pozwole zobie na mala reklame. Dostalem filmik z bitwy na edron i przerobilem go na wmv. Osoby zainteresowane zapraszam: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=72026
![]() |
#1015 |
Użytkownik Forum
|
![]() >>>Logi i fakty poprosze. Komentarz, o ktorym mowisz, zostal dodany w ostatnim tygodniu. I wtedy pojawila sie mniej wiecej zazylosc z Sesulem, ktory imho jest naprawde w porzadku. Dodatkowo dodam, ze jesli zostane poproszony o pomoc w ubiciu jakiegos randome pk, a akurat nie mam nic ciekawszego do roboty, to z przyjemnoscia zmarnuje troszke many na e wave. Ktorej sile - notabene - poczul juz na sobie Firefist Podpalacz, kiedy wraz z trzema kolegami wyprawil sie po mnie.<<<
Ta Firefist Podpalacz to poczuł, gdy wam zapłacił paymenta i obiecaliscie mu wolność takie to wy macie jaja !!! |
![]() |
![]() |
#1016 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Firefist Podlapacz to berger, przynajmniej jedna osoba. To powiedzial. Padl za pisanie gówien na forum o nas. Wiec nie mów ze padl bez uzasadnienia.
Btw, podaj nick. prosze.
|
|||
![]() |
![]() |
#1017 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Danthorr, wiedz, ze nawet jesli poznasz jego nick, nie pozwole nikomu w DB ruszyc kogokolwiek tylko za bycie w opozycji forumowej przeciwko nam. Notabene bardzo slabej opozycji, opozycji nie majacej zadnych rozsadnych argumentow, czy nie umiejacej ich wyrazic, ale zawsze *opozycji*. Nie robmy z siebie Bialorusi =p Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 07-04-2006 o 20:47. |
||
![]() |
![]() |
#1018 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() mimo wszytsko @tyranx - rob jak chcesz mozesz podac swoj nic. Nie padniesz za forum, tylko za jakis inny powod ktory sobie wymysla. oni sa nieslowni. P.s. W niedziele chetnie odpowiem na reszte waszych odpowiedzi pozniewaz w sobote jade na turniej do Gdanska i mnie nie bedzie , pewnie bedzie kilka postow obfitych w "prawde" wg DB ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1019 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Troche sie namieszalo :
-Asilles I Zielper odeszli z klimy. -Bezok wrocil do Arc. Zaczyna byc z deka BOOOOOOOOOORING my chcemy bitw,fragow, filmow ! -Gothi |
![]() |
![]() |
#1020 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Evil the Magician
Profesja: Druid
Gildia: Underworld Nation
Świat: Refugia
Poziom: 30~