Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-04-2006, 08:10   #1001
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Świat: Galana
Poziom: 1+
Domyślny

i znow sie zaczyna....jechanie po Szkodim

ej Szkodi wyjasnisz moze nam za co padli ci z Mediny? Icarus , neadz i zemus bo o ile dobrze czytalem to nadal nie wiadomo czemu :/
dressu jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-04-2006, 08:35   #1002
dressu
Użytkownik Forum

Domyślny Dzis Wielki Dzien

No panowie , panie , , dzis test gimnazlalny , trzymajmy kciuki (rowniez za mnie) ^^ Powodzenia wszystkim
dressu jest offline  
stary 26-04-2006, 11:27   #1003
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Trzymamy kciuki (a ja nie ide do szkoły bo testy ) hmmm a Zarize dostał kase?? bo ja niejestem na bieżąco
Pawio jest offline  
stary 26-04-2006, 13:46   #1004
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi

zawsze zostaje ebay a dla pocieszenia powiem Ci ze nikt nie placi mi za protekcje Polowa mysli ze ma prota bo powiedziala mi kiedys "hi" a druga polowa sobie na nia zasluzyla xD A Allegro? Muhahahah
no walsnie muahahaha, tak sie sklada ze wiem o tym co nie co
sam znasz prawde a to co tu napiszesz to juz tylko to co chcesz zeby ludzie mysleli.
jesli juz mowimy o protekcji, ze 3x w dp zaczepil mnie gostek, i mi mowil ze ma protekcje u ciebie(mial tak napisane w opisie gildii), nicka nie pamietam, ale twierdzil ze ci placi za protekcje 2 bp hmm na miesiac, i ze mi tez moze zalatwic, muahahah aha, to bylo jeszcze wtedy jak grales na szkodim zanim go komus dales/sprzedales czy co to tam bylo.

Pawio@ zarize kasy nie dostal i raczej nie ma szans zeby ja kiedykolwiek jeszcze zoabczyl.

Ostatnio edytowany przez pawlon - 26-04-2006 o 13:47.
pawlon jest offline  
stary 26-04-2006, 13:48   #1005
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
dowodem jest to ze np typ przez 12 dni siepal po 23h online? Tylko na chama nie wciskaj kitu ze na piochu mozna tak jechac
Hmm a z kąd wiesz że ktoś grał przez 12 dni po 23 h ?? 12-15 dziennie można wyrobić (jak się jest bezrobotnym) 20-22 dziennie ale to max 3 dni bo później to już męczarnia(to 2 sam grałem w OW więc nie wciskaj mi kitu że nie można)
Z całą pewnością gdyby char kapcoma był 12 dni online non stop napewno przyciągnęło by to uwagę gmów (już po kilku dniach) a twoje oskarżenia są bezpodstawne masz tylko pomówienia nawet poszlak nie masz no chyba że masz dowody ale nie chcesz się nimi ze mną podzielić (co nie zmienia faktu że kapcom zapewne sharuje tak jak spora część graczy w tibie) Zauważ na zwrot zapewne czyli może. To są moje i tylko moje własne przypuszczenia niepoparte dowodami więc nie oskarżam nikogo tylko tak sobie gdybam
jastr jest offline  
stary 26-04-2006, 15:37   #1006
dressu
Użytkownik Forum

Domyślny

Vnzla sharuje i to ostro , kapcom , van hellsinghs itp sam Van ma ponad 6 ownerow ;p wiem bo gadalem kiedys ze Stone Reaver a to ich dobry kumpel ;]

nie pamietam co mowil bo to bylo dosyc dawno ale mowil cos chyba o 8 ownerach vana
dressu jest offline  
stary 26-04-2006, 15:42   #1007
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Stone Reaver wcale nie jest dobrym przyjacielem Venezueli(team Langan) i jeżeli on ci mówi ile kto ma ownerów to wierz mu dalej;] Kapcom ani razu nie był 23h online,a wiem to lepiej niż ty Szkodi i reszta lepiej;p Jeżeli mówisz o Shared to było tyle samo ownerów co na Szkodim albo nawet i mniej;] I Van niema ani 6 ani 8 ownerów;p Ma ich mniej ale to napewno nie jest 1;]

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 26-04-2006 o 15:46.
Demiphant jest offline  
stary 26-04-2006, 17:02   #1008
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Hmm a z kąd wiesz że ktoś grał przez 12 dni po 23 h
http://www.pskonejott.com/otc,null/otc_display/

dokladnosc co do 15 minut. co do tego skad wiem to czesto sprawdzalem jak chlopaki sie tam przeniesli

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Kapcom ani razu nie był 23h online,a wiem to lepiej niż ty Szkodi i reszta lepiej;p
oj przepraszam - bywal po 20h mala pomylka nie ma jak tydzien po 20h na tibii i 4h snu - z punktu widzenia medycyny niemozliwe no chyba ze jak mowilem ktos jechal na piochu.

Cytuj:
Jeżeli mówisz o Shared to było tyle samo ownerów co na Szkodim albo nawet i mniej;]
pwned! meh. na najcie gralem do 72 lvla. pozniej postac zostala sprzedana i odkupiona jak spadla o 12 lvli. przez rok na niej nikt nie gral. wrocilem a aktualnie gra na nim kumpel.

na rahillim gram sam wiec nie rzucam pierdol jezeli nie wiesz co i jak demi. bo jezeli idziemy ostro to sorki ale to do Ciebie passy mialo kilka osob w tym typ ode mnie z rl a kapcom wiem ze mial na pewno 2 ownerow - o tych wiem. tak samo reszta vnzeli.

Ostatnio edytowany przez szkodi - 26-04-2006 o 18:13.
szkodi jest offline  
stary 26-04-2006, 18:12   #1009
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

double... prosze o kasacje ;]
szkodi jest offline  
stary 26-04-2006, 18:28   #1010
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
Vnzla sharuje i to ostro , kapcom , van hellsinghs itp sam Van ma ponad 6 ownerow ;p wiem bo gadalem kiedys ze Stone Reaver a to ich dobry kumpel ;]

nie pamietam co mowil bo to bylo dosyc dawno ale mowil cos chyba o 8 ownerach vana
8 ownerow? WOW! kurwa skad ty masz takie wiadomosci? ja slyszalem o 1337 ownerach.....
a tak na serio to ma 2 chyba, na 100% nie jest to jedna osoba co widac po poziomie angielskiego ale napewno nie wiecej niz 3-,-, tak naprawde sharuje//sharowalo na galanie 90% hlv...... kazdy gra jak chce, mi nie sprawia przyjemnosci sharowanie i dlatego mam TYLKO 53 lv.....
thewojtek jest offline  
stary 26-04-2006, 18:55   #1011
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

ahh tutaj sie musze zgodzic ze szkodim

venezuela sharowla i to ostro, z tego co wiem tylko vidente gral tam sam, co zreszta nie znaczy ze nie chetowal

z tego co ja wiem i to na 100% to van mial za 3 ownerow, soul hunter tez przynajmniej 3, kapcom na 100% 2 lub wiecej, lord angel to w porywach do 4 osob. tyle o ile sie orientuje, ale czy tego nei bylo wiecej, to sie nigdy nie dowiemy

co do tego ze 90% high lev sharuje to sie nie zgodze, sharuja tylko ci co sami nie umieja nic osiagnac
stary 26-04-2006, 20:20   #1012
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
ahh tutaj sie musze zgodzic ze szkodim

venezuela sharowla i to ostro, z tego co wiem tylko vidente gral tam sam, co zreszta nie znaczy ze nie chetowal

z tego co ja wiem i to na 100% to van mial za 3 ownerow, soul hunter tez przynajmniej 3, kapcom na 100% 2 lub wiecej, lord angel to w porywach do 4 osob. tyle o ile sie orientuje, ale czy tego nei bylo wiecej, to sie nigdy nie dowiemy

co do tego ze 90% high lev sharuje to sie nie zgodze, sharuja tylko ci co sami nie umieja nic osiagnac
Czyli chcesz powiedziec ze kolo 90% hlv z galany nie umie grac? zdziwil bys sie kto sharuje....
thewojtek jest offline  
stary 26-04-2006, 20:27   #1013
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Szkodi przeczytaj co napisałem,napisałem,że Szkodi jako postać miał kilku ownerów co potwierdziłeś w swoim poście;] Co do kilku osób mających do mnie passy to nie będę mówił,że nie ,ale nikt nie expił mną,ani nie trenił.Mieli te passy w razie jakby mi komp padł albo net(padał mi przy każdym większym wietrze,taka radiówka;p) to dzwoniłem i ktoś się logował i tyle z dawania passów do mnie.I jak chcesz mówić o sharowaniu to powiedz,że Febb miał passy do Keekza i na odwrót;] Czy tak nie można bo to twoja gildia i już nie wypada o niej źle słowa powiedzieć? I proszę nie mów,że tak nie było.Kumpel napisał do Febba za co go huntuje,a ten nawet nie wiedział o co chodzi i przepraszał go i właśnie tego dnia się dowiedziałem o tej zamianie od kolegi z Pats;p I dodaj Veccie z 4 ownerami jeszcze nie tak dawno.I to,ze Lord Anarchist kupił postać od kolegi z rl albo się zamienili z dopłatą.Wg mnie mało kto jest święty w tej grze i może powiedzieć,że nie łamie regulaminu tibi i tyle.

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 26-04-2006 o 20:41.
Demiphant jest offline  
stary 26-04-2006, 20:48   #1014
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
Czyli chcesz powiedziec ze kolo 90% hlv z galany nie umie grac? zdziwil bys sie kto sharuje....
powiedzialem ze nie umieja nic osiagnac, a nie ze nie umieja grac, 20 lev tez umie grac.
ale jak chcesz... dawaj, zaskocz mnie i wymieniaj

Ostatnio edytowany przez pawlon - 26-04-2006 o 20:54.
pawlon jest offline  
stary 26-04-2006, 21:37   #1015
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Venezuela sharuje niemcy sharują polacy sharują to nie zależy od narodowości, gildii, koloru skóry jak już pisałem wcześniej dla mnie to wszystko rybka patrze tylko na siebie nie na innych sharują ich sprawa.
jastr jest offline  
stary 26-04-2006, 22:36   #1016
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
powiedzialem ze nie umieja nic osiagnac, a nie ze nie umieja grac, 20 lev tez umie grac.
ale jak chcesz... dawaj, zaskocz mnie i wymieniaj
jak mi podasz swoj main char nick -,-
thewojtek jest offline  
stary 27-04-2006, 00:37   #1017
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
jak mi podasz swoj main char nick -,-
a co to ma do rzeczy? bez levela czy cos to juz nie mozesz wymienic? podobno jestes wszystkowiedzacy
stary 27-04-2006, 00:38   #1018
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Venezuela sharuje niemcy sharują polacy sharują to nie zależy od narodowości, gildii, koloru skóry jak już pisałem wcześniej dla mnie to wszystko rybka patrze tylko na siebie nie na innych sharują ich sprawa.
TYy mnie w sharowanie nie mieszaj!!

/ironia ofkors
Rybzor jest offline  
stary 27-04-2006, 08:44   #1019
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
a co to ma do rzeczy? bez levela czy cos to juz nie mozesz wymienic? podobno jestes wszystkowiedzacy
Nie wszystko wiedzacy ale o galanie wiem sporo, wiem kto sharuje i jak juz pisalem zdziwil bys sie, w sumie i tak bym ci nie powiedzial ;PP bo to ich sprawa i nie potrzeba rozglosu......
skonczmy juz o sharowaniu gadac, sharują ich wybór.....
thewojtek jest offline  
stary 27-04-2006, 08:45   #1020
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Szkodi przeczytaj co napisałem,napisałem,że Szkodi jako postać miał kilku ownerów co potwierdziłeś w swoim poście;] Co do kilku osób mających do mnie passy to nie będę mówił,że nie ,ale nikt nie expił mną,ani nie trenił.Mieli te passy w razie jakby mi komp padł albo net(padał mi przy każdym większym wietrze,taka radiówka;p) to dzwoniłem i ktoś się logował i tyle z dawania passów do mnie.I jak chcesz mówić o sharowaniu to powiedz,że Febb miał passy do Keekza i na odwrót;] Czy tak nie można bo to twoja gildia i już nie wypada o niej źle słowa powiedzieć? I proszę nie mów,że tak nie było.Kumpel napisał do Febba za co go huntuje,a ten nawet nie wiedział o co chodzi i przepraszał go i właśnie tego dnia się dowiedziałem o tej zamianie od kolegi z Pats;p I dodaj Veccie z 4 ownerami jeszcze nie tak dawno.I to,ze Lord Anarchist kupił postać od kolegi z rl albo się zamienili z dopłatą.Wg mnie mało kto jest święty w tej grze i może powiedzieć,że nie łamie regulaminu tibi i tyle.

uehuehue prawda ;] co do sharingu to veccia jest ten sam od roku (Johan). Ale ze wszyscy sharuja to nie mow bo w Maffs znalazloby sie kilka jak nie nascie osob bez sharingu jak Oen, Konda, Keekz, Xisso, Chaos, Imp, Wanos, Toxo, Grudg, Lady Jah czy Evenie
szkodi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania