![]() |
#1001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Świat: Galana
Poziom: 1+
|
![]() i znow sie zaczyna....jechanie po Szkodim
![]() ej Szkodi wyjasnisz moze nam za co padli ci z Mediny? Icarus , neadz i zemus bo o ile dobrze czytalem to nadal nie wiadomo czemu :/ |
![]() |
|
![]() |
#1002 |
Użytkownik Forum
|
![]() No panowie , panie , , dzis test gimnazlalny , trzymajmy kciuki (rowniez za mnie) ^^ Powodzenia wszystkim
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Trzymamy kciuki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() sam znasz prawde a to co tu napiszesz to juz tylko to co chcesz zeby ludzie mysleli. jesli juz mowimy o protekcji, ze 3x w dp zaczepil mnie gostek, i mi mowil ze ma protekcje u ciebie(mial tak napisane w opisie gildii), nicka nie pamietam, ale twierdzil ze ci placi za protekcje 2 bp hmm na miesiac, i ze mi tez moze zalatwic, muahahah ![]() ![]() Pawio@ zarize kasy nie dostal i raczej nie ma szans zeby ja kiedykolwiek jeszcze zoabczyl.
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 26-04-2006 o 13:47. |
|
![]() |
![]() |
#1005 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Cytuj:
Z całą pewnością gdyby char kapcoma był 12 dni online non stop napewno przyciągnęło by to uwagę gmów (już po kilku dniach) a twoje oskarżenia są bezpodstawne masz tylko pomówienia nawet poszlak nie masz no chyba że masz dowody ale nie chcesz się nimi ze mną podzielić ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1006 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vnzla sharuje i to ostro , kapcom , van hellsinghs itp
![]() nie pamietam co mowil bo to bylo dosyc dawno ale mowil cos chyba o 8 ownerach vana ![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Stone Reaver wcale nie jest dobrym przyjacielem Venezueli(team Langan) i jeżeli on ci mówi ile kto ma ownerów to wierz mu dalej;] Kapcom ani razu nie był 23h online,a wiem to lepiej niż ty Szkodi i reszta lepiej;p Jeżeli mówisz o Shared to było tyle samo ownerów co na Szkodim albo nawet i mniej;] I Van niema ani 6 ani 8 ownerów;p Ma ich mniej ale to napewno nie jest 1;]
Ostatnio edytowany przez Demiphant - 26-04-2006 o 15:46. |
![]() |
![]() |
#1008 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
dokladnosc co do 15 minut. co do tego skad wiem to czesto sprawdzalem jak chlopaki sie tam przeniesli ![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
na rahillim gram sam wiec nie rzucam pierdol jezeli nie wiesz co i jak demi. bo jezeli idziemy ostro to sorki ale to do Ciebie passy mialo kilka osob w tym typ ode mnie z rl ![]() Ostatnio edytowany przez szkodi - 26-04-2006 o 18:13. |
|||
![]() |
![]() |
#1009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() double... prosze o kasacje ;]
|
![]() |
![]() |
#1010 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a tak na serio to ma 2 chyba, na 100% nie jest to jedna osoba co widac po poziomie angielskiego ale napewno nie wiecej niz 3-,-, tak naprawde sharuje//sharowalo na galanie 90% hlv...... kazdy gra jak chce, mi nie sprawia przyjemnosci sharowanie i dlatego mam TYLKO 53 lv..... |
|
![]() |
![]() |
#1011 |
Użytkownik Forum
|
![]() ahh tutaj sie musze zgodzic ze szkodim
![]() venezuela sharowla i to ostro, z tego co wiem tylko vidente gral tam sam, co zreszta nie znaczy ze nie chetowal ![]() z tego co ja wiem i to na 100% to van mial za 3 ownerow, soul hunter tez przynajmniej 3, kapcom na 100% 2 lub wiecej, lord angel to w porywach do 4 osob. tyle o ile sie orientuje, ale czy tego nei bylo wiecej, to sie nigdy nie dowiemy ![]() co do tego ze 90% high lev sharuje to sie nie zgodze, sharuja tylko ci co sami nie umieja nic osiagnac ![]()
#1012 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Szkodi przeczytaj co napisałem,napisałem,że Szkodi jako postać miał kilku ownerów co potwierdziłeś w swoim poście;] Co do kilku osób mających do mnie passy to nie będę mówił,że nie ,ale nikt nie expił mną,ani nie trenił.Mieli te passy w razie jakby mi komp padł albo net(padał mi przy każdym większym wietrze,taka radiówka;p) to dzwoniłem i ktoś się logował i tyle z dawania passów do mnie.I jak chcesz mówić o sharowaniu to powiedz,że Febb miał passy do Keekza i na odwrót;] Czy tak nie można bo to twoja gildia i już nie wypada o niej źle słowa powiedzieć? I proszę nie mów,że tak nie było.Kumpel napisał do Febba za co go huntuje,a ten nawet nie wiedział o co chodzi i przepraszał go i właśnie tego dnia się dowiedziałem o tej zamianie od kolegi z Pats;p I dodaj Veccie z 4 ownerami jeszcze nie tak dawno.I to,ze Lord Anarchist kupił postać od kolegi z rl albo się zamienili z dopłatą.Wg mnie mało kto jest święty w tej grze i może powiedzieć,że nie łamie regulaminu tibi i tyle.
Ostatnio edytowany przez Demiphant - 26-04-2006 o 20:41. |
![]() |
![]() |
#1014 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ale jak chcesz... dawaj, zaskocz mnie i wymieniaj ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 26-04-2006 o 20:54. |
|
![]() |
![]() |
#1015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Venezuela sharuje niemcy sharują polacy sharują to nie zależy od narodowości, gildii, koloru skóry
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1017 | |