Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-02-2007, 21:01   #1001
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schnapie Pokaż post
Przepraszam mr wanna be cool.
I wiesz co? Tak, uwazam tu WIEKSZOSC za debili, dajacie mi do tego powody.
1) Podoba mi sie to okreslenie... tak bardzo, ze az sobie do podpisu wrzucam Thx :*
Aczkolwiek w angielskim pisze sie "Mr.", ale wybacze Ci ten malutki bledzik XD

2) To po co dyskutujesz z tymi "debilami", lub tez ich wyzywasz? Sprawia Ci to frajde? Oo

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-02-2007, 21:07   #1002
Balu_kiler
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Balu kiler
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ultimation
Świat: Selena
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
Król aff

Schnapie może powiesz że te wszystkie Magic Walle postawił Mortech? Jeśli naprawde nic tam nie zrobiłeś złego tylko dałes auto walk to przepraszam ale bardzo w to wątpie. Nie wiedziałem kim jesteś a jak zobaczyłem że jesteś w gildi z Puge to byłem pewien że nie był to przypadek.
Btw. dołączyłem do wojny bo jestem przeciwko Puge który zabija z nudów
Balu_kiler jest offline  
stary 28-02-2007, 21:14   #1003
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Ej Ultimation wydało na mnie wyrok śmierci i nazwało mnie pośmiewiskiem Polaków co mam robić? HELP

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline  
stary 28-02-2007, 21:30   #1004
napaleniec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
@Schnapie

Nies stac Cie na konstruktywna krytyke, to nie baw sie w wyzwiska i przeklinanie (bo i to Ci za dobrze nie idzie).
Uwazasz wiekszosc (wszystkich???) tutaj za debili? W takim razie nie dysktuj z nami i zostaw to forum.
Moze przestan rozpaczac nad swoim 47 lvlem i wes sie za gre na innym serwie albo skoncz z tym gownem .A to ze puge wpadł ci na spawna i napisał "pay or die " i straciles swoj k armor za ciezko zarobione pieniadze na guardach to moze idz sie wypłacz mamie

@ Burn masz przejebane od ultimation ;/ czy cały serwer nie moze spokojnie zyc przez nich ehhh wszyscy stoja w dp gdy tylko sidar sie pojawi online ja pierdole haha tylko ze .... on tez stoi w dp ale juz niedlugo bedzie pare akcji xD nie no spoko sidar rozumie cie to twoja pierwsza wojna

stary 28-02-2007, 21:36   #1005
Orius
Zbanowany

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
Orius ma numer GG 949103
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez napaleniec Pokaż post
Moze przestan rozpaczac nad swoim 47 lvlem i wes sie za gre na innym serwie albo skoncz z tym gownem .A to ze puge wpadł ci na spawna i napisał "pay or die " i straciles swoj k armor za ciezko zarobione pieniadze na guardach to moze idz sie wypłacz mamie

@ Burn masz przejebane od ultimation ;/ czy cały serwer nie moze spokojnie zyc przez nich ehhh wszyscy stoja w dp gdy tylko sidar sie pojawi online ja pierdole haha tylko ze .... on tez stoi w dp ale juz niedlugo bedzie pare akcji xD nie no spoko sidar rozumie cie to twoja pierwsza wojna
Po 1 nie puge tylko dany
Po 2 nie k armora tylko golden armora!!11

xD Aprope next akcji free frags?
Btw oglądałem filmik, tenchoriu~ zal.org.pl Z tym że gadasz że masz bota na 800 hp -.-
Orius jest offline  
stary 28-02-2007, 21:39   #1006
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Nawet jesli to byl noble armor, co z tego? Co tutaj ma lvl do gadania? Czy ty tylko sie patrzysz przez pryzmat lvla na ludzi? No to sory, lookaj ta babcia co idzie ona ma 150 lvl, juz jej nie podskoczysz bo jest h lvlem Nie lvle mowia tylko ludzie a ludzi od konstruktywnej krytyki i obiektywnych osadow to jest tutaj 4-5, reszta to ludzie twojego pokroju ktorzy rzucaja rukwami i juhami bo oni sa pro.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 28-02-2007, 22:16   #1007
Schnapie
Guest

Domyślny

Cytuj:
1) Podoba mi sie to okreslenie... tak bardzo, ze az sobie do podpisu wrzucam Thx :*
Aczkolwiek w angielskim pisze sie "Mr.", ale wybacze Ci ten malutki bledzik XD

2) To po co dyskutujesz z tymi "debilami", lub tez ich wyzywasz? Sprawia Ci to frajde? Oo
zalosny jestes : /

stary 28-02-2007, 22:17   #1008
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie 47, a 48. Nie Puge, tylko Dany. Nie napisal "pay or die", tylko "pay armor". Nie karm, tylko garm. Nie stracilem arma, tylko pirate bootsy.
Chyba chlopczyku czegos nie rozumiesz. Odrobienie tych 2-3 straconych lvli to pikus. Byli tacy co juz wiele wiele wiele wiecej odrabiali. Niestety nie jestem czlowiekiem, ktory poswieca tej grze wiele czasu. Nie jestem PRO, nie umiem robic PG, a moje PVP stoi na nizszym poziomie niz 89 -letniego karla z rakiem prostaty. Gram tak sobie poprostu, bo podoba mi sie ta gra. Nie mam jednak zamiaru wbijac lvli, zarabiac kasy, po to, zeby jakis glab wpadal i zabijal mnie for fun. Nic by sie nie stalo, gdyby to byl sporadyczny wypadek, ale niestety oni robia to caly czas. I tego nie chcemy. I dlatego licze, ze Ultimation zmieni cos. Dopoki sytuacja polityczna Seleny nie zmieni sie, nie bede gral. A na innym servie nie chce mi sie zaczynac ^_^

@Burniasty
I dobrze Ci tak

@Schnapie
Po raz kolejny nie mozesz zrozumiec ironii i nie potrafisz dyskutowac na jako takim poziomie. Dobranoc :*

Zaje*iste koszulki ^_^
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 28-02-2007 o 22:19.
zalfik jest offline  
stary 28-02-2007, 22:32   #1009
Schnapie
Guest

Domyślny

Cytuj:
@Schnapie
Po raz kolejny nie mozesz zrozumiec ironii i nie potrafisz dyskutowac na jako takim poziomie. Dobranoc :*
Cytuj:
2) To po co dyskutujesz z tymi "debilami"
TAK JEST, NIEPOTRAFIE DYSKUTOWAC Z DEBILAMI =/ PRZEPRASZAM

stary 28-02-2007, 22:48   #1010
AxenRemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Łowicz

Stan: Początkujący
Imię: Axen Remo
Gildia: Hood
Poziom: 64
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio Pokaż post
Nawet jesli to byl noble armor, co z tego? Co tutaj ma lvl do gadania? Czy ty tylko sie patrzysz przez pryzmat lvla na ludzi? No to sory, lookaj ta babcia co idzie ona ma 150 lvl, juz jej nie podskoczysz bo jest h lvlem Nie lvle mowia tylko ludzie a ludzi od konstruktywnej krytyki i obiektywnych osadow to jest tutaj 4-5, reszta to ludzie twojego pokroju ktorzy rzucaja rukwami i juhami bo oni sa pro.

kolejny raz dobrze mówisz ^^
AxenRemo jest offline  
stary 28-02-2007, 23:06   #1011
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schnapie Pokaż post
TAK JEST, NIEPOTRAFIE DYSKUTOWAC Z DEBILAMI =/ PRZEPRASZAM
Chyba sie nie zrozumiemy. A szkoda.
Tym samym chcialbym Ci podziekowac za dyskusje i ja zakonczyc. Powrocmy do wydarzen z Seleny ^_^

Zaje*iste koszulki ^_^
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 28-02-2007 o 23:07.
zalfik jest offline  
stary 01-03-2007, 00:05   #1012
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa

Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Suk Suk Pokaż post
@Scroop
Sidar powtarza że zrobimy pare akcji bo zrobimy ale niestety to nie takie proste gdy albo od nas połowy nie ma bo jest szkoła i nie każdy może albo swe nie ma lub nie chcą do nas przyjść ;]

Ethiellant/Voyant.
Wiecej pierdolenia niz robienia...
Ale czas pokaze
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi
Scroopy jest offline  
stary 01-03-2007, 00:15   #1013
napaleniec
Guest

Domyślny

Bardzo dziwne jest tylko ze zawsze maja problemy ludzie pokroju sidara albo jakies 50 lvle gram juz jakis rok na selenie i nigdy mi nic swe nie zrobili >.> moze wasze zachowanie budzi jakies ALE !? Naprawde nie chcialbym aby ultimation wygrało ta wojne bo byłby niesamowity chaos a tak to wiekszosc ludzi wie gdzie ich miejsce ;P Poza tym o ile mi wiadomo swe sa o wileie bardziej lojalni niz polacy widac jak umiecie sie zgrac ,dogadac itp same kłutnie arvit sidara wyzywa itp (tu go akurat pochwale xD) ale nawet nie potrafiliscie sie zmobilizowac i gdy mieliscie cała ekipe zrobic cos porzadnego gdyby przyszlo cos do czego sprzedalibyscie sie nawzajem .Taka jest moja opinia ;> mozecie teraz mnie jechac auheushuahseuh a i btw to jak ci chcial wziasc g arma to chyba juz lepiej jakby wziol k arma bo i tak nie sprzedałby garma taki shit ;P

stary 01-03-2007, 02:09   #1014
Balu_kiler
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Częstochowa

Imię: Balu kiler
Gildia: Ultimation
Poziom: 95
Poziom mag.: 61
LOL

@Napaleniec
Grasz rok na Selenie i Szwedzi ci nic nie robią i nie robili. Może masz trochę szczęścia. Niewiem ale sądze że jakiś krok w strone Szwedów zrobiłeś. Ja na tym servie nie przeszkadzałem nikomu, a już na pewno nie robiłem nic Szwedom, ( miałem tu wcześniej 80 ek więc orientowałem się kto tu włada serverem ) a to, że oni dla zabawy mnie zabijają no to sorry ale coś mimo wszystko trzeba z tym zrobić. Już mówiłem i powtórze, do Szwedów problemu nie miałem, z Healkiem trzymałem dobrze, kiedyś był nawet moim protectem <wow> ale co z tego, że Wrath, Evalor, Healek są w miare normalni, skoro jest kilku którzy psują tu wszystko.

Signed,
Balu
Balu_kiler jest offline  
stary 01-03-2007, 02:33   #1015
DodoZ
Użytkownik Forum

DodoZ's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago

Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Poziom: 40+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 5+
DodoZ ma numer GG 8690033
Domyślny

Cytuj:
Bardzo dziwne jest tylko ze zawsze maja problemy ludzie pokroju sidara albo jakies 50 lvle gram juz jakis rok na selenie i nigdy mi nic swe nie zrobili >.> moze wasze zachowanie budzi jakies ALE !? Naprawde nie chcialbym aby ultimation wygrało ta wojne bo byłby niesamowity chaos a tak to wiekszosc ludzi wie gdzie ich miejsce ;P Poza tym o ile mi wiadomo swe sa o wileie bardziej lojalni niz polacy widac jak umiecie sie zgrac ,dogadac itp same kłutnie arvit sidara wyzywa itp (tu go akurat pochwale xD) ale nawet nie potrafiliscie sie zmobilizowac i gdy mieliscie cała ekipe zrobic cos porzadnego gdyby przyszlo cos do czego sprzedalibyscie sie nawzajem .Taka jest moja opinia ;> mozecie teraz mnie jechac auheushuahseuh a i btw to jak ci chcial wziasc g arma to chyba juz lepiej jakby wziol k arma bo i tak nie sprzedałby garma taki shit ;P
Odpowiem na to w twoim stylu: Szwedzi Ci nic nie zrobili, poniewaz nie tykaja 20 lvli
stary 01-03-2007, 08:23   #1016
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Bardzo dziwne jest tylko ze zawsze maja problemy ludzie pokroju sidara albo jakies 50 lvle gram juz jakis rok na selenie i nigdy mi nic swe nie zrobili
A co oni Ci moga zrobic na rooku?????

A tak na serio, skoro jestes taki cwaniaczek, to ujawnij sie. Potrafisz jechac po kims bo to "50 lvl", a sam boisz sie przyznac do swojej postaci?
A feeee

Zaje*iste koszulki ^_^
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 01-03-2007, 08:44   #1017
Orius
Zbanowany

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
Orius ma numer GG 949103
Domyślny

Nie, ze szwedami nie ma problemu gadać ale jak ja widzę jakiegoś gościa z 30 lvl który podchodzi do Nortec-a, Yo nortec, oi nortec, hiho nortec, Tak non-stop a nortec go olewa i potem sie pyta pl? To sie im nie dziwie o0
I czy ma znaczenie jaki kto ma lvl? ^^
Nie outfit zdobi człowieka!!
Orius jest offline  
stary 01-03-2007, 14:46   #1018
Suk Suk
Zbanowany

Data dołączenia: 18 04 2005

Poziom: 139
Poziom mag.: 71
Domyślny

@Scroop
Gratz 39 lvl nie wiedziałem że już tyle grasz na selenie ale żeby nie byćniesłownym nie ujebie cię ani nie będe załatwiać deada , ja zapominam o dawnych urazach... Ale jeżeli znowu coś odwalisz kara cię nie minie
Suk Suk jest offline  
stary 01-03-2007, 14:52   #1019
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa

Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

@ Up

Ile? Troche ponad tydzien gram

btw. 12:36 You advanced from Level 39 to Level 40.

^,-
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi
Scroopy jest offline  
stary 01-03-2007, 15:26   #1020
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Albercik daj mi jego name;o
Sidar jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania