![]() |
#10322 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
A teraz merytorycznie: Twoje przemyślenia bazują na znajomości mangi, która jest dużo do przodu w stosunku do anime, dlatego to spoil. Nie wszyscy muszą mangę czytać. @Nogizaka Haruka no himitsu Głupawa komedyjka w dość dobrze znanym wszystkim stylu, ale jak zawsze w takich przypadkach, wyjątkowo mi poprawia humor, i choćby dlatego warto te 12 epow zaliczyc.
![]() |
![]() |
#10323 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Siemanko ![]() ![]() @Black Lagoon Pierwszy sezon oceniam na bardzo pozytywny ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 08-06-2009 o 00:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() to jest gosciu z torga..our enemy Coshyc..
![]() |
![]() |
#10325 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() To znaczy, że mamy go traktować jak oni nas? Bez sens. Pokażmy, że jesteśmy lepsi ; )
@topic. Czemu bleach dopiero w środę będzie? ![]()
![]() |
#10326 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
pant shots... Nie. To zdecydowanie nie pasuje do siebie. @Corgar: Co ci się w Tenjou Tenge nie podobało?
![]() |
![]() |
![]() |
#10327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Dobra, mało kto mnie zrozumiał.
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Eerion
Nie podeszła mi ta seria. Może trochę przesadziłem kładąc ją obok tousen'a czy days'a, ale wybitnie mi się nie podobała. Co mnie tak odrzuciło? Miseczka E, oraz dziewczyna która zabiła senbonem faceta z ryuuganem. @Rayza Chill, tolerujemy tutaj gejów, pedofilów, Illye, tentacle, więc osobę z torga też damy radę. Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#10329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Cytuj:
@Bebop Straasznie specyficzny klimat. Co nie zmienia faktu, że seria świetna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10330 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Spice and wolf ukonczone - seria pozytywna, kreska fajna, swietny op, troche ekonomii
![]() Lucky Star 15 ep - ciagle jestem tego samego zdania. Kazdy odcinek to nuda, w ktorej wystepuje kilka fajnych momentow (dla ktorych warto ogladac ![]() Higashi no eden 9ep - duzo akcji, troche smiechu, troche zaskoczenia. Ciekawi mnie tez, czy bedzie 2 seria (bo chyba nie da rady zamknac fabuly w kolejnych 3 epach). Spoil dot. higashi Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10331 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Uff.. Clannad After Story skończony. Nie spodziewałem się czegoś takiego po tej serii. Mimo że momentami lekko przejaskrawiona, to jednak bardzo mi się podobała. Muzyka i kreska stoją na bardzo wysokim poziomie. Dziewczyny wyglądają ślicznie, Nagisa momentami przypomina Yui, a opening jest po prostu genialny. Lubisz anime z dziewczynami o smutnych oczach? Clannad AS to świetny wybór.
Nie otwieraj, chyba że już widziałeś AS Ukryty tekst:
Teraz się chyba za Kannagi wezmę. EDIT. Rayz0r właź na gg, nie mam z kim gadać. Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#10332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Dobrze, że mi przypomniałeś o tym : P. Muszę się wziąc kiedyś i dokończyc Clannada i, pode drogą, Soul Eatera.
![]() |
#10333 | |||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Btw, z tego co slyszalem to Clannad raczej w stylu dramatu jest, co nie? Wy to lubicie sobie dramacik strzelic od czasu do czasu, mnie tam na to nie ciagnie.
![]() |
![]() |
#10334 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Dzień wyjazdu prawdopodobny brak dostępu do torentów w nowym miejscu - nie mój komp + Livebox (pierdziele komuś konfigurować). Zrobiłem więc zapas na laptopie na dłuższy czas:
Azumanga, Tytania, Kurogane no Linebarrels, Genshiken 1 & 2, Law of Ueki, TTGL: Movie. W domu komp z torrentami włączony zostaje - Kiba, Michiko no Hatchin, Cluster Edge, Air, Asatte no Houkou, Macademi Wasshoi, Avenger, Mission-E, więc tylko będę w plecy z wychodzącymi na bieżąco. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() mnie tez nie ciagnelo, ale jakos sie na clannada skusilem.. i to byla z jednych rzeczy ktora zrobilem xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Corgar
Cytuj:
Chociaz nie porownywal bym tego z School Days, bo to byla katastrofa jak dla mnie, niewiem jak z Tenjou Tenge bo nie ogladalem tego. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10338 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Pacz
Jak to pisałem to miałem doła spowodowanego Clannadem AS ;p Ikki nie jest aż takie złe, ale w dalszym ciągu należy do grupy anime których nie polubiłem. Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#10339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10340 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Raven
I to nieźle... gdybym oglądał Clannada gdy dopiero wychodził to bym zdołowany przez parę tygodni chodził ;p Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 08-06-2009 o 17:27. |
![]() |
![]() |