![]() |
#1021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leathoon
Profesja: Knight
Gildia: Arystokracja
Świat: Candia
Poziom: 74
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @UP
ASAHUHAHAHA chwila moment i cała ta zasrana banda leży i kwiczy z tego co widziałem na tych fotkach to elarmis nie bedzie sie cieszyc za długo no chyba że o czymś nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ariel ty bad boyu wbijaj na Tibie
![]()
![]() |
#1023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() 21:22 Adzio zabijaka Mich [6]: ej huju
21:22 Strzala Mich [6]: padalcu 21:22 Strzala Mich [6]: krzywoustny 21:22 Adzio zabijaka Mich [6]: myles sie w tym jeziorze 21:22 Adzio zabijaka Mich [6]: wejdz na forum 21:22 You see Strzala Mich (Level 6). He is a paladin. 21:22 Adzio zabijaka Mich [6]: jeblem ci ryma Patrzmy jak Doskonały znalazł sobie adwokatów ;p, pewnie im płaci. Ale żal n/c, ciekawe ilu do jutra wykupi ^^.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm chyba zbeształem złą osobę ;/ Sorki
Ej doskonały czemu sobie taki nick dałeś? Byłeś niedoceniany przez bliskich i gnojony przez przyjaciół? ![]() ![]()
![]() |
#1025 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dziecko od starych się odwal. Fajnie u ciebie w chacie gadają. ej czy ty jesteś biednym chłopcem po jakiejś operacji? bo mówisz "z moja pizda" jeszcze jedno ile się z mamusią zastanawiałeś nad tym tekstem? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 11-11-2007 o 23:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() @pomidor
Wszystkie teksty sciagniete z internetu... Nie musisz nam tutaj tych tekstow kopiowac.. jak ktos bedzie chcial sie z takich tekstow posmiac to wystarczy wpisac "docinki" w google.. ![]() @Ligus Witamy ![]() @Pan Doskonaly Co do zdjec to myslalem ze nikt nie powinien komentowac czyihs zdjec.. to bylo w regulaminie tego calego tematu.. wiec jak nie pasuje ci ten regulamin to nie ogladaj tych zdjec, ty jezdzisz czyjes zdjecia a sam bales sie pokazac swoj ryj.. zasloniles go.. pokazales tylko miesnie i nie wiem czy jest tak naprawde czym sie chwalic... @ A co do tego gadania o Rl life to lepiej o tym nie gadajcie ze ktos kogos w rl napierdoli bo to tylko smieszne jest... ![]() @all Jutro przyjda zalozyc nowego neta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Gildia: Game Over ;p
Świat: tarenia
|
![]() zaslonilem twarz bo to nie ona miala byc pokazana na tym zdjeciu tylko reszta ciala, a linka dalem tak sobie mowilem ze wstawie normalne fotki ale co tam...
a jade tym burakom bo kur** zawsze cos maja do powiedzenia po hu* pisza te ****e jakies kur** suchary pod moim postem,sram na was. pomidor pozdro xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kacperka@ Ja idę w axe -.^
![]() |
![]() |
#1029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Young Gorti
Gildia: Demonic Horde
Poziom: 130
Skille: 90/86
|
![]() "warszawskie" laski są łatwe , a o chorobę się nie bójcie xD
Pomidor to poprostu p.dos~~ I co myślisz ze popłacze się przez twoje wyzywiska? HUEhuehuha Idz lepiej pobic tego 120 ~lvla aPosAOPSopaspoS Naab (po raz 100 .. miałes tu nie pisać więcej .. ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Poziom: 78
|
![]() @Ligus
Hahaha ja zawsze zamiast axe do ciebie sword pisalem wiec mozesz sie przyzwyczaic, a nie poprawiac xD Z resztą sword rox ![]() ![]() Nom ale w takim razie go go 100 axe fighting ![]() @Pomidor Ciekawy jestem ile ty masz lat... Zaloze sie ze szkola podstawowa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Użytkownik Forum
|
![]() "tekstami moge cie zasypac ja sie wychowywalem w normalnej rodzinie "
@pomidor W normalnej rodzinie panuje spokój i szacunek, a ty swoim zachowaniem na forum ośmieszasz siebie i swoją rodzinę. Nie znasz mnie i mojej rodziny, więc po co walisz teksty aby komuś dojechac? Może się najpierw zastanów 2 razy zanim coś napiszesz. Pokaż swoją fotkę, skoro potrafisz oceniac innych. W rzeczywistości po prostu próbujesz dokopac dla wszystkich, ale myślisz inaczej. A teraz patrz co różni człowieka pochodzącego z normalnej rodziny a co z patologicznej: Wypowiadam się w sposób kulturalny i nie najeżdżam na ciebie, a tym bardziej na twoich starych. Staram się wyrażac prawdziwą opinię, a nie kłamac na wszystkie strony. Jeśli dalej do ciebie nic nie dociera to wiadomo kim jesteś, a ja w rl spotkałem się z takimi osobami, którzy wolą pluc na swoje życie niż je ulepszac.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? Ostatnio edytowany przez Mendolina - 12-11-2007 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pomidor
teraz to przegiołeś daj mi namiary na twoją chate i ci sprostuję morde. -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz pomidor
![]() fajnie to jak paru jedzie na 1?tez bym cos napisal ale nie chce za bardzo jechac bo wiekszosc palcze tutaj,wiec oszczedze sobie pisania pomidor mnie wyreczA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
|
![]() Cytuj:
Nie rozumiem na kIj Wy sie kłócicie... @Ligus Go Go Go 100 axe ![]() Ostatnio edytowany przez Shilien - 12-11-2007 o 19:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pomidor widać że sie cykasz skurwysynie więc sobie daruj takie komenty. zresztą jak powiedziałem tobie żebys dał swój adres to od razu tobie parówa zmiękła
Btw. to zdjęcie było robione 2 lata temu ciesz sie że mnie teraz nie widzisz biedaku spod śmietnika. I skończ obrażać moich rodziców bo ich nie znasz -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Poziom: 108
|
![]() @Do all
A nie lepiej ignorowac posty Pana Dosko~ ^^ ![]() Robicie tu niezly spam a ja tu czasem zagladam i patrze co sie dzieje a ciezko cos wychwycic .. ![]() ![]()
![]() |
#1037 |
Użytkownik Forum
|
![]() takze zapraszam XD i zloty uspokuj sie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Pokaż swoją fotkę, wymyśle na coś na twój zje*** ryj, zanim ciebie wysrali to podchodzili 10 razy, a na końcu wzięli środki przeczyszczające.
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Imię: Sir Maciarz
Świat: silvera
Poziom: 72
|