![]() |
#1022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Fajnie że chciało cie sie tego robic ^^
Takie małe pytanko ile srednio wydaliscie kasy by muc nakręcic te filmy? CICHY MAC JEST WIELKI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora
Stan: Niegrający
Imię: Bake Samo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
|
![]() Kasy? Hmmm DUZO, ale Cichy wiecej
![]() ![]() ![]()
Ile pies ma bocian? ![]() Ostatnio edytowany przez Bake Samo - 13-07-2006 o 00:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Rehosty pojawią się, jak wróce z wakacji.
Koszta: Pomyślmy... w czasie kręcenia filmów miałem 2x zgon (a przynajmniej o 2 pamiętam). No to jest 200k (AOL+bless). Wypady... jak czesto widać, nie oszczędzam wtedy w środkach... średnio nagranie jednego filmu to jakieś 4-8k. Czasami mniej, zazwyczaj więcej. W porywach jeden film wynosił mnie jakieś 20-30k. Więc nie chcieli byście faktury ![]() Ostatnio edytowany przez Cichy - 13-07-2006 o 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() cena sławy xD
Oglądając filmy skapłem siem ze to nie są filmy z exploringu skoro wy wiecie jak to wszystko wyglonda. No ale jak przyjdzie update to bedzoiecie wszystko na oslep zwiedzac i bedzie owiele zabawniej ^^ Ostatnio edytowany przez Golempol - 13-07-2006 o 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Naprawde fajne filmy, ale nie rozumiem jednej rzeczy. W filmie o Vamp Hell wasz bloker w pokoju z DSami był chyba 3 sekundy na redzie i potem jeszcze troche na czarnym to czmu go nie UHaliście? Jak ty Cichy na Necro oberwałes od DSa i tez zatrzymałes się n red zaraz UH poleciał od Bake'iego.
![]()
![]() |
#1027 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może dlatego, że ja nie używam/nie nosze run UH. Zawsze mam przy sobie tylko 2 runy awaryjne, jednak zazwyczaj gdzieś schowane, co wyklucza użycie ich w nagłym wypadku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Guest
|
![]() Wielkie gratz i brawa dla cichego !!!
![]() Odwalił kupe dobrej roboty!!! Pazdro all.Cichy konntynuj to co robisz gratz Cichy . ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() (NEXT UPDATE SUUUX ! ! )
Ile pies ma bocian? ![]() Ostatnio edytowany przez Bake Samo - 18-07-2006 o 20:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Wszystko dobrze tylko po *** to jest na rapidshare? Przeciez po 30 dniach tam sie kasuje. Trzeba bylo dac na megaupload. Nie dawajcie wiecej na rapidshare plz. Bo pozniej sciagac nie mozna i jest duuupa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Guest
|
![]() Bake czemu podziekujesz tej grze ???
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
"We will host your file forever for free, until it is unused for 21 days. If nobody downloads your file for 21 days, it is automatically deleted." W przypadku rapidshare jest to 30 dni. Dodatkowo megaupload nie tak dawno teamu zlikwidował 500 slotów downloadu dla Polski. Tak samo rapidshare jak i megaupload mają dzienne limity transferu dla jednego adresu ip. Na rapidzie częściej wyskakują blokady, bo jest bardziej popularny. Gdyby wszyscy się na MU przenieśli - efekt byłby ten sam.
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Teraz bedzie mega rewolucja, bot wbudowany w tibie fajnie. CIPki zamiast walczyc z botami to daly dostep po prostu wszystkim ![]() Ponaddto jak sobie czasem lubialem przysiac jakies 14h przed tym shitem to teraz bede musial odpoczywac rotfl (mniej wiecej max 8h grania dzienni teraz bedzie mozna) ![]() ![]() A swoja droga z tego co kiedys tibia.pl pisala z kazdym updatem maja byc ulepszone klasy postaci, byl sorc byl drut i ten z tego co pamietam mial byc ulepszeniem knighta, I GDZIE TO ULEPSZENIE? ![]() ![]() tibia sux od jakis 2-3 updatow ![]() ![]() Cy a i Pozdrawiam. Edit@ Cichy to dawaj jakies recenzje i ssy na naszym forum. Narazie mi sie to nei podoba.
Ile pies ma bocian? ![]() Ostatnio edytowany przez Bake Samo - 19-07-2006 o 00:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na rapidzie filmiki i tak się trzymają. Od roku tylko z 5 filmów zostało zdjętych z powodu braku ściągania.
W sprawie filmu z banszi... przeszukałem archiwa.... i wyszło mi na to, ze nie miałem kopi tego filmu na dysku. Nie mam pojęcia jak to się stało. Po update nagram ponownie ten film. Edit: w sprawie zmian... Z hotkeyami to może nie najlepszy pomysł, wskaźnik zmęczenia przejdzie, jak tylko zwiększą limit. Ale żeby odrazu odchodzić... narazie testuje zmiany na wewnętrznym teście. Ostatnio edytowany przez Cichy - 19-07-2006 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Imię: Gorn Deathblade
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No to kto będzie puszczał głupie teksy na filmiku jak Bake'a zabraknie
![]()
![]() |
#1036 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Blon Wiem (: btw w podpisie jak masz "best solo" to wpisz tam best a nei to co solowales ![]() ![]()
Ile pies ma bocian? ![]() Ostatnio edytowany przez Bake Samo - 19-07-2006 o 20:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @bake i Gorn Valorian:
hahahahah ,,glupie teksty'' xD ale chyba tego nie mial na mysli :S edit: ebh nie z solowalem ![]()
Kiedys Royal Blon, dzisiaj Plotek ![]() Ostatnio edytowany przez szymon287 - 19-07-2006 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Bake rozumiem, że chcesz odejść od gry ale wstrzymaj się przynajmniej do update a nawet jeśli nic nie zmienią to nie sprzedawaj chara. Bo możesz nim chodzić i grać okazjonalnie np: z Cichym zrobić raz na jakiś czas filmik skoro nie możesz expić.
![]() Twoje teksty nie są głupie (no prawie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale sprzedawac go jednak nie bede, nie moge myslec ze jakis leszcz bedzie biegal Bakiem ^^ itemki moze poleca, jeszcze zobaczymy ale update sux i jesli bedzie tak jak napisali to bede sie logowal zeby pogadac, pozycze full eq od kogos i moze i filma nakrece az do wyczerpania uhow bo przeciez nie bedzie jak na nie zarobic ![]() Jeszcze zobaczymy jak bedzie.... @Down Nie czaje zbytnio tego... Cytuj:
![]()
Ile pies ma bocian? ![]() Ostatnio edytowany przez Bake Samo - 20-07-2006 o 22:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Imię: Gorn Deathblade
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @Bake Samo
Masz szczęście że nie skończyłeś tak jak ja, z passami na kompie z netem ![]() ![]() ![]() ![]()