Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-04-2006, 09:06   #1021
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
uehuehue prawda ;] co do sharingu to veccia jest ten sam od roku (Johan). Ale ze wszyscy sharuja to nie mow bo w Maffs znalazloby sie kilka jak nie nascie osob bez sharingu jak Oen, Konda, Keekz, Xisso, Chaos, Imp, Wanos, Toxo, Grudg, Lady Jah czy Evenie
Szkodi, jak rozumiesz slowo sharing?
Veccia kolo roku temu wywalil reszte ownerow, tzn. Johan wywalil
Toxo~ ma passy do wanosa i na odwrot
Keekz ma passy do febba i na odwrot
Tak samo Konda i Oen
Oen ma 2 ownerow ;P
o reszcie nie potrafie sie wypowiedziec bo nie znam.....
thewojtek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-04-2006, 10:22   #1022
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
Szkodi, jak rozumiesz slowo sharing?
Veccia kolo roku temu wywalil reszte ownerow, tzn. Johan wywalil
Toxo~ ma passy do wanosa i na odwrot
Keekz ma passy do febba i na odwrot
Tak samo Konda i Oen
Oen ma 2 ownerow ;P
o reszcie nie potrafie sie wypowiedziec bo nie znam.....

to że sie wymieniaja passami to chyba już nie twoja sprawa
do mojej postaci kumpela ma passy jakby mi net padł czy coś, i co też w takim razie sharuje??
Vienek jest offline  
stary 27-04-2006, 11:28   #1023
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek
to że sie wymieniaja passami to chyba już nie twoja sprawa
do mojej postaci kumpela ma passy jakby mi net padł czy coś, i co też w takim razie sharuje??
wlasnie dlatego spytalem szkodiego jak rozumie slowo sharowac, bo wedlug Cipsoftu jesli do chara posiadaja passy wiecej niz 1 osoba to to jest sharing...
thewojtek jest offline  
stary 27-04-2006, 12:58   #1024
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

"kolega jest knajtem wali z axa a ja druidem wale z rozdki" roox
sliver jest offline  
stary 27-04-2006, 13:15   #1025
Cyran_13
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 03 2005

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
"kolega jest knajtem wali z axa a ja druidem wale z rozdki" roox
Co to ma do tematu ??? chyba ci sie topici pomylily.

@topic
Galana taka jest i sie predko nie zmieni co chwila ktos pada a gdy chcesz mu sie odegrac to podchodzi do ciebie jakis konda i musisz zmienic serva
Cyran_13 jest offline  
stary 27-04-2006, 14:01   #1026
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyran_13

@topic
Galana taka jest i sie predko nie zmieni co chwila ktos pada a gdy chcesz mu sie odegrac to podchodzi do ciebie jakis konda i musisz zmienic serva
jestem pewien ze ty majac 14 lat masz w tym duze doswiadczenia...

co patsi odwalaja to odwalaja, ale akurat kondy w to nie wcisniesz bo prawie nie gra. co zes to pod dp zaslyszal?

taa ci goscie z tego filmiku o tibii to nawet sie wypowiedziec nie umieli xD co za obciach
stary 27-04-2006, 18:23   #1027
Vienek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cyran_13

@topic

lol lol i jeszcze raz lol, zabił cie konda że tak mówisz??
tak jak ktoś nademną powiedział, że konda pod pewnego czasu nie gra
a od kiedy nie ma langan teamu to nie widze zeby było aż takie PA jak kiedyś
Vienek jest offline  
stary 27-04-2006, 20:25   #1028
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Szkodi i po raz kolejny pokazujesz,że nie umiesz czytać z zrozumieniem-,- Napisałem,że mało kto jest święty i przestrzaga regulaminu tibi a ty,że oskarżam całe Maffers o sharing,tych co wiem,że sharują/sharowali żeby zdobyć wysoki lvl wypisałem jeżeli byłem pewny,o Kondzie nie powiedziałem nic bo to tak samo jak ze mną ,on ma z Oenem,że w razie co to się szybko lognie ,a do tego czy sharują nie jestem pewny więc nie mówię choć kilka rzeczy na to wskazuje jak pytałem się o payments 2 razy w jednym dniu i dwa razy inna odpowiedź i nawet słowa nie powiedział,że już się pytałem(kiedyś to wypominał mi);p I skąd wiesz,że Veccia nie sharuje od roku jak ty grasz około pół teraz? W PPG sharowali jeszcze ładnie więc ciii jak nie wiesz;p

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 27-04-2006 o 20:43.
Demiphant jest offline  
stary 27-04-2006, 23:04   #1029
Vienek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
wlasnie dlatego spytalem szkodiego jak rozumie slowo sharowac, bo wedlug Cipsoftu jesli do chara posiadaja passy wiecej niz 1 osoba to to jest sharing...

sorry może moja reakcja była nie na miejscu, cip soft pewnie tak pisze żeby nie było hackó itd. ale myśle że jak ktoś nie gra że dwie osoby expia czy tam wiecej to nie jest sharing, przecież zawsze net czy komp może nawalić a zaliczyć deda szkoda
Vienek jest offline  
stary 27-04-2006, 23:14   #1030
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
wg CipSoftu sharing to dzielenie konta bo takie jest znaczenie tego slowa. Dzielenie a wiec granie na jednym koncie przez wiecej niz jedna osoba. Wiec tak jak mowicie to Demi tez sharowal choc mowil ze passy ma tylko jego kumple ale nigdy sie nie logowali :x Sharing to sharing i tyle
szkodi jest offline  
stary 28-04-2006, 00:19   #1031
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Szkodi Szkodi Szkodi;p Jeżeli ktos się loguje na twoje konto bo ci net pada na chwile to CipSoft za to cię nie zbanuje,a jeżeli tak to można się od tego odwołać,Cachero dostał bana w taki sposób i w oficjalnym wyjaśnieniu podał kto się na niego logował i z jakich powodów(net cuty) i ban zostal mu cofnięty.Więc jeżeli dawanie passów komuś na takie okazje nazywasz shared zmień swojego posta odnośnie Kondy i OEna;] Gdy Konda miał hacka Oen użył r keya i uratował tym jego postać.
Btw mają kumple,a nie ma kumple ;*

Ostatnio edytowany przez Demiphant - 28-04-2006 o 00:21.
Demiphant jest offline  
stary 28-04-2006, 00:24   #1032
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

<3 no wiem ze tak bylo z cachero, ale wiesz jak jest z CIPsk*mi - mozna interpetowac wszystko roznie. corlici reszta pdoobno dostali bana za anni a ofijalnie filmow nie mozna brac pod uwage wiec z mojej strony EOT ;]
szkodi jest offline  
stary 28-04-2006, 01:32   #1033
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
<3 no wiem ze tak bylo z cachero, ale wiesz jak jest z CIPsk*mi - mozna interpetowac wszystko roznie. corlici reszta pdoobno dostali bana za anni a ofijalnie filmow nie mozna brac pod uwage wiec z mojej strony EOT ;]
taa... no coz widocznie dazetih uznaje filmy tylko od rl kumpli -.-
stary 28-04-2006, 12:46   #1034
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
I ma rl qmpli na kilku swiatach? o,0 jakbyscie nie zauwazyli to nie byly to pierwsze bany za annihilatory, Cipy rozpoczely wojne z uh botami, to juz 5-8 ekipa zbanowana, btw. ma ktos filmik atnaza, icarusa, boltiny i boltana? ;] i 2giej ekipy? veccia,begger itp?
thewojtek jest offline  
stary 28-04-2006, 13:11   #1035
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
I ma rl qmpli na kilku swiatach? o,0 jakbyscie nie zauwazyli to nie byly to pierwsze bany za annihilatory, Cipy rozpoczely wojne z uh botami, to juz 5-8 ekipa zbanowana, btw. ma ktos filmik atnaza, icarusa, boltiny i boltana? ;] i 2giej ekipy? veccia,begger itp?
kiedy dotrze do ciebie, ze tak normalnie, jakbys do GMa w grze zagadal, albo na GM forum, to zaden GM ci nawet podanego filmu nie sciagnie i nie otworzy,a co do dopiero mowic o zbanowaniu na jego podstawie. jak nie wiesz i nie probwales to nie mow. a co GM nie moze miec kumpli na kilku swiatach? kazdy z nas pewnie ma.
stary 28-04-2006, 14:24   #1036
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
HAhaha, a co myslisz ze GM moze sie kumplowac w rl tylko z ludzmi z Galany buahahaha
Rybzor jest offline  
stary 28-04-2006, 16:18   #1037
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
HAhaha, a co myslisz ze GM moze sie kumplowac w rl tylko z ludzmi z Galany buahahaha
a co ty kurwa myslisz ze gm jest bogiem i moze robic co mu sie podoba? nie bronie tutaj pats/maffers ale gmi tez maja swoje zasady nie moga robic co im sie podoba.... poprostu cipy wytoczyly wojne uh bota na anni, poczytaj czasem tibia.com forum, nie chce mi sie szukac ale ktorys gm napisal ze tibia cam na ogol nie jest dowodem ale anni~ to wyjatek....
thewojtek jest offline  
stary 28-04-2006, 17:01   #1038
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
Dobra jak napsialem wczesniej JA WIEM SWOJE TY WIESZ SWOJE i jak ci przeszkadza ze kto sharuje to nie moj juz problem. Wy to byscie odrazu wszystkich w***ali i nie wazne czy go znasz czy nie znasz a co tam wyj**ane wazne ze kogos sobie wje***m. A moze takze i ja??? pffff n/c jak chcesz to sobie raportuj gdzie tylko chcesz. I to jest mój ostatni post na ten temat. I tak wogóle skad wiesz ze buraki i samemu nic nie potrafia w tej grze osiagnac??? Skad wiesz ze wczesniej nie zrobili sobie 90 lvl~ 100 lvl~ 60 lvl~ SAMEMU ?? i czy osiagniecie czegos w tibii to czy to jest osiagniecie czegos na rl?? to jest tylko gra ;] co pozniej bedziesz z ziomkami pil browara i powiesz moje osiagniecie to zrobienie samemu 100 lvl w tibii ??

@News
Niestety hackneli Rissiela stracil 400k jest rs no i 64 lvl :/
A ty jak bedziesz pil z koleszkami browara to powiesz ze musiales oszukiwac i lamac zasady producenta bo nie miales jaj zeby poradzic sobie sam w grze komputerowej ? nie masz czlowieku wogole racji , twoi "gramy w 5" kolesie to typowy przyklad dna spolecznego , a ty to popierasz glopim pieprzeniem bo nic madrego nie przychodzi ci do glowy.

stary 28-04-2006, 20:42   #1039
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

LOL

Cytuj:
nie za duzo banow bys chcial? moze i jeszcze ostatni anni tez?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
no to o tym nie wiedziales? Dazetih to tak serio to ja tylko nie mow nikomu
szkodi jest offline  
stary 28-04-2006, 21:02   #1040
Seteus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
hehe zabawne to samo można by powiedzieć o tobie

Moim zdaniem jedynym dowodem na to że ktoś sharuje jest fakt że jest się jednym z ownerów. Jeżeli tak nie jest szkodi i nie grałeś charem kapcoma to nie wiem po co to piszesz. Każdy może napisać że ktoś szaruje no bo zna jednego z ownerów (btw tak na marginesie jestem 1 z ownerów kondy )
Wiem wiem pewnie ty masz dowody no bo ktoś ci powiedział no i w końcu ty wiesz najlepiej no i... Nie rozumiem takiej głupiej gadki sharują nie sharują kogo to obchodzi ?? Ty nie szarujesz nie używasz aim boota więc w czym problem ? Ja też gram czysto (leprzy 40 lvl nabity samemu niż 80 w 3 ) poza tym sharing nie popłaca (1 z ownerów ma zły dzień i... cała postać zostaje goła wrzuca ścieme pozostałym ownerom i później piszą hacked) boty no cóż zawsze istnieje ryzyko bana (małe ale zawsze)
scan na IP terz zdaje egzamin jako dobry dowód na to że ktoś sharuje.. bo jak np. z danym kontem łączy sie ip z europy i np z ameryki południowej na zmiane przez całą dobe.. to chyba nie oznacze że właśćciel konta śmiga czarterem przez atlantyk po 8 razy dziennie ?

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania