![]() |
#1021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jeśli uważacie, że Tibia NIE jest jak narkotyk, to zróbcie se przerwe, tylko na tydzień, jeśli włączycie przed czasem Tibie, to się okaże że się myliliście. Wyborcza szmatławcem raczej nie jest, ale media ZAWSZE WSZYSTKO wyolbrzymiają. Mimo tego, qmplowi facetka od infy zakazała włączać Tibię, bo cytuje "nie chcę mieć kłopotów". Ehh... Na całą Polskę, na 39 prawie mln ludzi, jeden zwariuje przez Tibię, to już jest bebe -.- ograniczenia i zakazy. A jak w każdych wiadomościach jest jakaś sprawa, że rodzice nad dziećmi się znęcają, zabijają, terroryzują, to nic nie można zrobić. I gdzie tu sprawiedliwość?
@Zemsta GrAtZ Po raz pierwszy widzę, że napisałes w miarę dobrego i normalnego posta ![]() @Dolor Zgadzam się w 100%. Moon jest dotychczas najlepszą Polską gildią na Silverze jaka kiedykolwiek powstała ^^ @Poreda A z tym anni to przekolorowane, Jeden z najtrudniejszych questów, ostatni pokój, ostatni demon, i pewnie jeszcze był na black hp ;]. Teraz, Moonchildren Rekrutuje WSZYSTKICH polaków 40 lvl+. Warto jakby do nas doszli ludzie tacy jak Leo, wyswit, moradin, rasta, earl, circa, shortys czy everlasting. Wtedy to by była gildia ![]() ![]()
![]() |
#1022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() @ Up i do Dolora
Narazie dla mnie i tak najlepsza gildia byl Red WArriors, tylko duuuzo osob jeszcze wtedy nie gralo na silverze albo nawet w tibie ![]() niestety rozpadla sie po 1 miehu moze pozniewarz lider tej gildi czyli Dark Pixier przeszedl na Obsidie ale i tak kolo 35 lev przestal grac w tibie ![]() ![]() Mielismy 20 lev (rekin wtedy 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Otuz wyborcza jest szmatlawcem bo to juz nie pierwsza sprawa w jakiej pojawiaja sie klamstwa z ich strony.
A moze to nie jest klamstwo tylko niekompetecja reporterow. Red Warriors moim zdaniem byla to noobowata guildia i pamietam co Hydrant i pare osob chcialo zrobic z ta biedna guildia A mam duzy zal do tej guildi i dlatego nazywam ja noobowata bo w pierwszy dzien okrzyknieto mnie w tej guildi zlodziejem i cala guildia wypowiedziala hunta i pamietam jak sobie skillowalem to mnie jakies 2 noobki zaatakowaly z red warriors jak sobie trenilem i jak ich zabilem to mi pisali ze mam hunta od pipaozenha ktory wtedy gral Pozdro all
#1024 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Faktycznie kupmy sobie Fakt czy Expres napewno lepsza ![]() I niewyzywaj kazdego od noobow gildia noobowata to noobowate on noobowaty, moze spojrz na siebie wkoncu, zastanow sie jak ty miales 1 postac i byles noob/newbie to jak sie zachowywales? i przynajmniej nie bylo grozb typu pozabijam all i okradne jak to dzisiaj kluk zaprezentowal na g-chacie ![]() Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#1025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @michaleq
ja nie gram w tibie od pon(wchodze tylko raz dziennie na 3sekundy sprawdzic,czy mnie nie haknieto<wiem ze to chore> wiec to se chyba liczy? ;>
#1026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @up hahahaha nie grasz w tibie, hahaha. Na otsach siedzisz a nie nie garsz w tibie! haha
@ligus, sam jestes i byles noob, nie masz prawa wyzywac calej gildi, od tamtego czasu ty zrob iles 20 lv i skille 84/84, a Dark Pix, ma teraz 86 elite knighta ze skillami 85/85, widc ktop tu jest noob? Mowisz tak bo cie scigalo duzo osob... |
![]() |
![]() |
#1027 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do ligusa to sie troche zgodze jak rycek zaczylan grac to ligus mial ze 70/70 i 30 lev+ teraz rycek go wyprzedzil w all poza mlev bo ma przewage jakis 10% +, ale pix chyba nie gra w tibie tylko Duba'evil (na silverze byl jako Dubanwlkp czy jakos tak)l 86 EK na obsidi (chyba jeden z najlepszych pl na obsidi) Ma nawet mpa
![]() @ Poreda uspokoj sie troche, ja tez gram na otsach czasem -.- To na tyle Cya |
![]() |
![]() |
#1028 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Kacperka
Profesja: Knight
Gildia: Moonchildren
|
![]() Jakby wszyscy polacy mocni do nas dołączyli to by wiedzieli jaka to by była faza tylko że mi sie wydaje że oni się nawet boją spróbować.. Ja tam podczas red warriors bylem retired
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Rekin wracaj do nas na silvere, olej OTS-y ![]()
![]() |
#1030 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1031 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhhhh po 1 michal mnie wyprzedzil bo on wiecej czasu spedzal na tibi niz ja a po 2 ja jakis miesiac nie gram tylko wejde i sobie pochodze i tyle
Po 3 Nie mialem namysli calej guildi Po 4 jak zaczynalem grac w tibie jakies 4 lata temu to czytalem poradniki i jak czegos nie wiedzialem to sie pytalem wiec noobkiem nie bylem. Jeszcze jedno michael siedzi na tibi dziennie nie wiem ze 4 czy 5 godzin a to spokojnie wystarczy aby mnie przescignac Ja na tibi siedze od czasu jak przyjde ze szkoly 14:00 do 16 i albo sobie biegam albo skilluje lub troszke expie i tyle ale spokojnie postaram sie szybko zarobic kase i sobie bede skillowac. A ty Neoxer sie zamknij bo jak by sie za toba 20 osob zucilo i gonili cie do thais i pod dp jakies 40lvl+ by ich powyzynaly to tez bys sie smial z nich i nazywal noobami. A gdyby byli by wtedy tacy dobzi to by mnie zabili jak skillowalem a oni wbiegli zrobili sobie skulla zabilem 1 a drugi na red hp blagal o litosc po czym zaczol grozic mi najwyzszymi lvl na silverze to go zabilem i wtedy napisali mi ze mam hunta. Ahhhhh to byly czasy jak Soul Reaver Bzyku i paru innych chcieli pozabijac tych z red warriors. Czasem jak slysze o tej guildi to sie ciesze ze bylem w niej 2 dni bo w redach bylo duzo noobow (mowiac noob nie mam na mysli kolesi z niskimi lvl) Bylo tylko pare wyjatkow Bye all Zreszta Tibia mi sie troszke znudzila jak narazie ;p
#1032 |
Użytkownik Forum
|
![]() Holy bubox to byl noob, sprzedal acca i nowy owner ma na nim 78 rp miedzy innymi, lecz niestety zapomnial passow (LoL!). Co do zemsty, ty masz jakeis klopty? Poprostu robie sobie jaja z rekina wiec z czym ma sie uspokajac? Duba'Evil to nick Dark Pixera/Pix Knighta, gra bardzo dobrze, ma skille 85/85, 86 lv, mpa, g legs, rh bs, steel boots, boh, mms, G sword, i ogolnie bardzo dobrze mu idzie.
|
![]() |
![]() |
#1033 |
Użytkownik Forum
|
![]() No widac ze noob, poreda a co ja mam sie domyslac ze sobie jaja robisz z rekina.
bo wiesz widzac jak twoj post zaczyna sie od: "@up hahahaha nie grasz w tibie, hahaha. Na otsach siedzisz a nie nie garsz w tibie! haha " To ja sie zastanawim czy plakac czy sie smiac z ciebie. Nie, duba'evil to nie dark pixcier bo dar pixcier to pix'evil ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty wiesz?
|
![]() |
![]() |
#1036 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
sluchaj,,,duba'evil to 3 osoby i gral nim od pocatka dubanwlkp, potem pomogl mu jego brat(dark duban) i na koncu pix ![]()
![]() |
#1037 |
Użytkownik Forum
|
![]() @zemsta
No jak widac wiem wiecej od ciebie. Teraz Duba'Evila ownuje przewaznie Pix, na zmiane z Dubanem, lecz czesciej jets to Dark Pixier. |
![]() |
![]() |
#1038 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam napisales z Dubanem, a ja tez powiedzialm z dubanem
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Użytkownik Forum
|
![]() jutro testy a ja se na forum wszedlem u mego kumpla i tak se czytam i stwierdzam, ze... nic sie nie zmienilo
![]() ogladam se i ogladam i patrze neo ma nowego chara (tak jak mi mowil) i patrze se dalej i stwierdzam ze ty tez jeste noob i to jeszcze wiekszy niz ja. ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1040 |
Użytkownik Forum
|
![]() He he he he moge powiedziec tylko "powodzenia" 3 gimnazjalistom a mi oni moga zyczyc dobrej zabawy
![]() Jak juz widac Poreda zmienia postacie jak alfons prostytutki ![]() Za 3 lata uslyszymy o armi poredy na mc ktora wyzyna br ![]() Poreda pozdro i powodzenia w tworzeniu swej armi ![]() Narkomanie nie dopaliles chyba sobie dzisiaj trawki ![]() ![]() Jak ktos cos bedzie chciec odemnie to piszcie na pw bo ja na forum jestem codziennie a na tibi nie bo mi sie niechce grac ![]() Nie expie ani nie skilluje juz miesiac ![]() Pozwolilo mi sie to troszke odprezyc i odpoczac od tibi ![]() Ale nie wiem czy bede dalej grac bo znalazlem bezplatny serv w Wowa (serv ruski ale ponad polowa graczy to polacy ![]() Pozdro all ![]()