|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() @Royal Vart
Dzięki za wsparcie! Jedyny człowiek, który cokolwiek wie z tych informacji co ja wam podałem i wie dobrze. Nie wypisuje jakiś "żalów". |
![]() |
|
![]() |
#1022 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
No to idę mój mistrzu! Kiedyś mialem 19 lvl na furorze to wiem lepiej! grrrrr hunted zrookuje cie grrr - to jest zal :>)
![]() |
#1023 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Royal Vart
Gildia: tymczasowo nie posiadam
Poziom: 32
Skille: 71/51
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
WoW ![]() Fri itans blagz Ej dasz mi prot?? bende płacił plaxx jestes moim idolem ej daj mi passy to bendziesz tutorem Skad możesz mieć pojęcie o wojnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Hello dear Furorians.
We (Vision) have made decision that we are leaving Furora lands after war (independently on results), therefore I would like to thank my dear friends who were always with me, for good and bad. Special thanks to: - Moczykij - Argaxx - Charonsi - James Caros - Czipsu - Fenix'Gru - Belandy Asco - Patriarh'Gru And certainly my rl pals.. (You know who I'm talking about). Signed by the leader, ~Andi. To pojawilo sie na forum furory. |
![]() |
![]() |
#1026 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Royal Vart
Gildia: tymczasowo nie posiadam
Poziom: 32
Skille: 71/51
Poziom mag.: 12
|
![]() Cytuj:
Vision zaczeło wygrywać od kiedy to kupili TibiaEngaded dla całej gildi za pieniądze z shackowania Cata,Vaxarda,Kaaylona Shasa jeśli kogoś pominąłem to sry.Hacków dokonywał Harcesh.To że Katrila i Vision ma powiązania z Harcerzykiem powszechnie wiadomo ,a dla noobków lub nieobeznanych na filmie nagrywanym przez Katrile(ostatnie open battle) widać jak gadają raczej w dobrze nastawionych stosunkach ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1027 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() @ROYAL VART
Jezeli uwazasz ze vision wygrywa dzieko botom UDOWODNIJ to ![]() Nikt nie udowodni, ze tak jest bo tak nie jest ![]() Co za problem na ventrilo odliczyc 3,2,1 i walic cala sila? Nie moge z wami tumany -.- Jak kto jest dobry to znaczy ze jedzie na bocie ? Bo Ty tak nie umiesz ? Kazdy wie to co chce wiedziec... Bez sensu jest walka na forum, po prostu lepiej bedzie jak zakonczymy ta bezsensowna klotnie i zajmiemy sie faktami, ktore da sie potwierdzic. Jest 49:25... |
![]() |
![]() |
#1029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() @Royal Vart
Po pierwsze napisałem k.rwa wyraźnie że były ,,CONAJMNIEJ" 2 open battle.Gdyż innych większych openów nie oglądałem(pomijając ofy itp) Po drugie zapewniam Cię że użytkownik skibo ma/miał postać o 62 lv większą.Więc wszelkie spekulacje na temat jego poziomu są bezpodstawne. Po trzecie to że ma wpisany 12 lv nie oznacza że nie wie co się dzieję na Furorze,być może wie dużo więcej niż ty na temat tego świata gdyż zaczał on grać od początku jego istnienia.Więc teraz proszę Cię abyś nie rozpoczynał kolejnych kłótni.
#1030 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O ile sie orientuje to montura byl kiedys dawno w smerfach(kojarzycie?). O ile sie tez orientuje to wszystkie smerfy znaly sie z rl a wiekszosc z nich gra obecnie na danubi infersea(dixtra) etc. Pamietacie moze dlaczego smerfy wypowiedzialy wojne? Przez spoxstera. Z tego co wiem to jeden z ownerow montury gral kilka lat temu na julerze(wojny br vs pl) a pozniej przez jakies 6 miesiecy na otsach, wiec mogl sie wytrenowac. Co do Yamahahay to gra nim czasami mothoonost, jednak ciezko to udowodnic, a nawet jesli to przestepstwo to takie wielkie nie jest gdyz np: qel, apff i kilka innych osob ktorych nie pamietam dawalo passy innym osobom. |
|
![]() |
![]() |
#1031 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
|
![]() Zwidek, Imargam, Belandy Asco, Sendrius doszli do Vision =)
Ups ? ![]() Caponeq Dec 03 2006, 22:35:49 CET Killed at Level 101 by Zwidek and by Yeetro hahaha Furora is going down ! Ostatnio edytowany przez Rodri - 03-12-2006 o 23:40. |
![]() |
![]() |
#1032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie
Imię: Na Emeryturce
Gildia: Sunblade
|
![]() noto Taifun niewbije 300 lev
![]() ![]() ![]()
#1033 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pawel idziesz na new servy? =>
Pzdro
#1035 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm sytuacja wyglada bardzo ciekawie.
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie
Imię: Na Emeryturce
Gildia: Sunblade
|
![]() a macie ekipe to moze jak wow sie znudzi to wpadne pare troli ubic
![]() a czyzby taifunowi zostalo by bycie najwiekszym pk w histori tibi bo jak tu wbic 300 lev gdy wojenka jest znow jak za czasow wojny z Sunblade powie ze niema sie czasu na gre ![]()
Kiedys gralem na Furora Muhhi/Caltus Ostatnio edytowany przez Ahcum lewap - 04-12-2006 o 01:04. |
![]() |
![]() |
#1037 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Devilry
Gildia: Duskiness
Poziom: 280
Poziom mag.: 87
|
![]() Nigdy sie tu nie wypowiadalem ale jak sadze nastal odpowiedni moment zeby powiedziec co sklonilo mnie do wyrzucenia Imargam i Zwidka z Duskiness .
No wiec w piatek odbylo sie we Wroclawiu spotkanie naszej gildi , gdzie rozmawialismy o sytlacji panujacej na serverze. Doszlismy tam do wniosku ze Imargam i Zwidek to osoby nieobliczalne czyli takie ktorych nie mozna kontrolowac , wiec nalezy sie ich pozbyc . Po usunieciu ich z gildi przylaczyli sie oni do rebeliantow z Vision , zabili Caponeq i sprawili ze Duskiness dolaczylo do wojny. Chce tu zaznaczyc ze pisze te slowa do ludzi z Vision i potencjalnych osob ktore chcialyby do nich dolaczyc , nie musicie stac po stronie Imargama pamietajcie ze to on robil na was najwieksze PA . Chce zaoferowac osobom chetnym do walki invite do gildi Abberatio , przez co zyskacie szacunek i uznanie w moich oczach . Co do Imargama i jego wojownikow , nie ludzcie sie to juz jest wasz koniec , a na tych ktorzy zechca usunac to plugawe nasienie wraz z gildia Duskiness i Abberatio czeka wieczna chwala i miejsce w histori. Postaram sie pisac tu czesciej zeby infeormowac o postepach w tepieniu naszych wspolnych wrogow |
![]() |
![]() |
#1038 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czekamy na oficjalne oswiadczenie na http://forum.tibia.com
PS. Dlaczego nazwales vision rebeliantami? Przecierz oni tylko w tej wojnie sie bronia przed agresja ze strony aberratio ktorymi dowodzi 16 letni chlopeic ktory wypowiedzial te wojne liczac na zyski. Ostatnio edytowany przez alahakbar - 04-12-2006 o 01:16. |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ima dzis stales pod domkiem wklejales mi texty ktore niby taifun do Ciebie pisal a minute poetm wyleciales z gildii , co masz mi teraz do powiedzenia ? Koniec waszego PA na tym serwerze mozesz spokojnie wracac na xerene bo tutaj nie masz juz zycia aha i oczywiscie za to ze dzis biliscie naszych rl te wasze czkolada cos tam hunted ![]()
![]() |
#1040 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
sploniesz w piecu razem z petrobotem jak twoj kolega hektor. juz ci oferowanie uznania i szacunku w twoich oczach nie pomoze |
|
![]() |