![]() |
#1021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Ryba, to ze skorzystalbys z takiej okazji swiadczy tylko i wylacznie o Tobie. po 2 wezme AoL, zaloze jak wejdziemy do pokoju z nagrodami.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
|
![]() |
#1022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Originally posted by Wartex Night on 18.11.2006 15:14:24:
> Tomi Bait is officaly hunted by > Next Generation he stole Kage > Knight Stone Cutters Axe(sca). Until the > Stone Cutters Axe (sca) is returned Tomi > Bait will remain hunte ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1025 |
Użytkownik Forum
|
![]() Name: Benek Plaxx
Nov 19 2006, 11:37:12 CET Killed at Level 100 by Suv the Dark Magican and by Waldorio let the bodies hit the floor.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() zastanawia mnie kiedy zabijesz yunichiego ,bo to juz tylko kwestia czasu
|
![]() |
![]() |
#1027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Widze, ze suv sie rozbrykal. Jak odchodziłeś z dejavu to co innego mi na priv pisałeś:
"wiesz ja sie nie odwracam do gildii, ale jak powiedzialem yunichiemu ze podexpie i wroce, to zaraz sie mnie Archin pytal czy to prawda. poprostu 'wyplacilem sie bo to nie ma sensu', bede expil szybko jak sie da, bo to mi wychodzi najlepiej a jak mnie ng ubije to wroce. bo w takim skladzie jaki jest poprostu ciezko bedzie walczyc, a kolejny 110+ ms sie przyda. taki byl plan takie bylo zamierzenie i mialem nadzieje ze beda mnie ludzie flamowali na forum. pozdrawiam, Suv~ ps. ciiii bo jak sie Archin dowie to znowu mnie backstabberem nazwie" No coż spodziewałem się po tobie takiej decyzji.
"Pamiętajcie, żaden głupi bękart nie wygrał żadnej wojny umierając za swój kraj, wojny można wygrać tylko zabijając innego głupiego bękarta za jego kraj." George Smith Patton Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 19-11-2006 o 15:53. |
![]() |
![]() |
#1028 |
Użytkownik Forum
|
![]() przez 2 miesiace sporo sie zmienilo. szczegolnie nastawienie polakow do mnie
![]()
![]() |
![]() |
#1029 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() @Pitt Ty lepiej nie sluchaj tego co Suv Ci na priv pisze bo to jest ... osoba ktora caly czas zmienia zdanie aby tylko moc pograc i nie stracic swojej to postaci w tibi bo przeciez nie mogl by wytrzymac w rl jakby nie mogl sobie poexpic przez dluzszy czas. Raz trzyma z nami i zabijamy ng (piszac glupie posty na forum tibi pl 'nawet jak wszyscy sie wyplaca ja zostane ostatni i wyjde z pz pokazac jakie ng to sa cioty') a pozniej przechodzi do ng. @Pyro Aris Sam to mnie na pewno nie zabije ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1030 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moze to twoje nastawienie do Polakow sie zmienilo gdyz stwierdziles ze po co masz trzymac z Polakami ktorzy sa hunted i Ci i tak nic nie dadza to zaczales trzymac z Archinem ktory jest w NG i moze zalatwic protektowanie a pozniej nawet wstep do gildii :>
|
![]() |
![]() |
#1031 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Chyba odnalazlem zaginionego brata... rybcio, nawet nie musze nic o Suvie pisac bo wszystko co chcialem przedstawic zostalo juz przez Ciebie przedstawione ;o
p.s. Suv wiesz co przedstawia Twój avatar? bo na pewno nie tytuł jednej z "głupszych" - lepszych piosenek soad |
![]() |
![]() |
#1032 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Hehe no Suv tylko chce udownic swoja loyalnosc wobec NG, zapominajac juz o tym ze stosunkowo niedawno zmienil barwy klubowe
![]() Szkoda Benka, nawet mialem zaszczyt widziec ekipe ktora ubila Benka, bodajrze byl to Suv, Waldorio, Pephy, Archin, Evo i jeszcze ktos ale nie pamietam nickow. Evo byl tak podniecony akcja , ze az nie potrafil sobie odmowic zabicia kolejnej osoby i... Nov 19 2006, 11:42:17 CET Killed at Level 8 by Evo'Hawk <- Angatevon the Second. Oczywiscie unjust ![]() HAHAHA Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 19-11-2006 o 17:17. |
![]() |
![]() |
#1033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() hmmm ... wiecie co Ryba ma racje !! z ciezkim sercem msuze to przyznac ale Suv bycie w NG nie zmsuza do zabijania ludzi ktorych sie nie chce zabic !! ja np nie lalem lolika mimo ze byla wojna tylko mialem to gleboko !! ale niestety chyba Ryba ma racje !! nowa zabawa w zabijaniu Polakow ? nie trzeba tak nisko upadac stary !! to juz bynajmniej pephy sie nie kryje i nie sciemnia o wielkich milosciach tylko postawil kawe na lawe i tyle :/ a co do Evo to dla mnie najgorsza osoba jaka w tibii spotkalem przez 6 lat !!
Awolverku darek i bartek cie zapraszaj bo maja wolna chate ![]() Pozdrawiam Yunka Awolverka Benka i reszte ekipy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 |
Użytkownik Forum
|
![]() anga skoro nie grasz to sie w magebomb pobaw z evo ; o
reszta n/c ; o
![]() |
![]() |
#1036 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drogi panie Suv magebomb juz nie dziala poniewaz wprowadzili patcha. Po zalogowaniu do gry trzeba odczekac 10 sekund za nim mozna kogos zaatakowac. A po co akurat Anga z Evem? Evo zapewne bedzie gral bo pewnie odzyskal swoja wolnosc.
|
![]() |
![]() |
#1037 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
![]() A co do reszty oni maja racje stary tylko ze ty jestes zapatrzony w swoich nowych kolegow z NG wiec tego nie widzisz.. ![]() Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 19-11-2006 o 18:41. |
|
![]() |
![]() |
#1038 |
Użytkownik Forum
|
![]() btw ryba
a wy jak zabijaliscie te wszystkie 70 lvle ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1039 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1040 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() czyli co ? uniewionono ich ? Ostróda - Gdańsk to kawalek drogi ;] jak do Gdynii jechalem w wakcje to 15 zł autobus i 3h sie jechało takze to chyba nie wypali
![]() p.s. tristy sie chyba peirwszy raz pojawila na tym glupim 4um na ktorym kazdy psize o czym innym i kazdy kazdego obraza ![]() |
![]() |