![]() |
#10381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chris Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Dead
Świat: Nerana
Poziom: 63
Skille: 77/57
Poziom mag.: 16
|
![]() n.c
idzcie sie lepiej ogranijcie sie na rl a nie siedzicie na forum jakbyscie nie mieli prawdziwego zycia :| Ale w niektorych sprawach macie racje ;s
AC Milan ![]() 16:18 Nika'Dateka [22]: kupie roly spears morze byc duzo albo gwiazdki |
![]() |
|
![]() |
#10383 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() dobra nie smiac sie z BODZIA ! niech sobie expi na piratach przynajmniej nie botuje... (w przeciwienstwie do niektorych)
edit : gdyby nie piraty nie mialby swojego sexy pirate addonu - na ktory wyrywa laski ![]() Ostatnio edytowany przez Cugu-Peta - 22-04-2008 o 22:59. |
![]() |
![]() |
#10384 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @Up
Jest waste jest zabawa ^^ |
![]() |
![]() |
#10385 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bodzio
Jestes w porzadku, ale nakrecenie dziewczyny na tibie to jest troche juz jebniete :| |
![]() |
![]() |
#10386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Lord Esclude
Gildia: Almost
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() Jakas tam wypowiedz Bodzia...
"Wielce się ciesze, że Miluś dołaczyła do naszego grona:* Chcielibyście wiedzieć, jak wielkim jest aniołem, choć tak naprawdę jej nie znam ale mówie to z pełna świadomością i od serca:* Cos ode mnie dla Miluś:*" I Yumiyo "Nie obchodza mnie Wasze "opinie", nie znacie ani mnie , ani Dawida więc możecie darowac sobie ta cięte słowa. Dla mnie ważne jest to co nas łączy! Może zajmiecie się swoimi sprawami? " Bodzio i ty yumi zastanow sie co wy wogole pierdolicie moze jescze powiecie ze to milosc ? nie czytalem kazdego posta wiec nie wiem ale jestem pewny ze sie nawet na rl nie znacie. Zreszta przypomina mi sie sytuacja z DHQ na tapecie ? dla mnie to nie bylo normalne... Bodzio dla ciebie mala rada - Obudz sie kurwa i idz se znajdz jakas laske na rl a jak to dla ciebie trudne to nie rob ze swoja pixelowna szopki na forum....Tak swoja droga to Szukam dzieffczyny na neranie , mam full summonera i warriora i ekspie na demonach !!!!!!!!!i frostach ( niezle ze mnie ciacho ) Ostatnio edytowany przez Overx - 22-04-2008 o 23:40. |
![]() |
![]() |
#10387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
|
![]() Ziomal !!! Tam na piratach na 1h expa schodzą mu 2 cysterny fluidu many!! Dlatego Zkoxowal 9mlev!!!! @Nerv WIKTROJA!! remember ;D Co do miszcza leona: kupiłem Duze pudło nitrobolonu II wjebałem juz 3 miarki i 3 cm w góre na biku;D o 00:00 ide bić dresów pod sklepem ![]()
#10389 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To grubo ci puchnie ;d |
|
![]() |
![]() |
#10390 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz muszę puchnąć jutro mam randkę z pixelkami w carlin
![]() ![]()
#10391 |
Zbanowany
|
![]() kurde musze sobie full pirate skolowac bo nigdy zony nie znajde :< z tym moim citizienem
|
![]() |
![]() |
#10392 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahaha
![]() ![]() ![]() Bodzio niestety tak nie moze..!!! piraty to sa slabe potfory |
![]() |
![]() |
#10393 |
Guest
|
![]() Widze ze ostro jedziecie po Bodziu, ale wydaje mi sie ze poprostu mu tak czy siak zazdroscicie. Chlopak jak zwykle daje nowe foki zeby forum sie jakos trzymalo a tu wypadaj jakis Ragnuss i najezdza na niego.
@Ragnuss Co Cie to boli jakiego ma antyvira jego sprawa. Skoro gra tyle czasu i do tej pory nic mu sie nieprzytrafilo to raczej antyvir nie jest najgorszy ![]() Mowisz ze niema czym szpanowac, a wedlug Ciebie czym on chcial zaszpanowac? Dal poprostu nowe fotki, bo jak wszyscy wiemy to forum do umieszczania zdjec. Przegladam czesto forum i wydaje mi sie ze jego fotki sa ciekawsze niz twoje ![]() ![]() ![]() ![]() @Speedy Widze ze znowu sie odzywa "Ziom" co ma wiecej w lapie niz w glowie. Uwazasz ze bodzio by sie na hydrach wylozyl ![]() ![]() ![]() @all Czepiacie sie jego addonow i tego gdzie expi. Boli was to ze ma pirate outa i wiele innych?Smiejecie z jego pirate outa a zaloze sie ze 90% z was chcialaby miec takiego outa i by sobie walila przed kompem ![]() Nie uwazacie ze skoro mial ochote zrobic addona do pirate outa to sobie poprostu poszedl zloocic hooki, peg legi itp. A przy okazji exp mu wpadnie :> Myslicie ze tylko na piratach expi czy widzicie to co chcecie widziec bo niewydaje mi sie zeby tylko na piratach expil. Expil tam jak mial 70lvl~ bo byla wtedy dobra kasa i exp w miare przyzwoity. Ostatnie Ssy z piratow to dlatego ze robil addona ![]() ![]() Nie zwracaj Bodzio uwagi na te trole z forum i 3maj tak dalej ![]() pzd. |
![]() |
#10394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Legnica
Imię: Lord Esclude
Gildia: Almost
Poziom: 160
Skille: 100
Poziom mag.: 24
|
![]() No to bodzio krotko i na temat powiem...
Jestes na swoj sposob po*****ony , nie odpowiadaj na to co pisze ja i inni bo jestes ty na reszte forum...kazdy to widzi i sie z ciebie smieje... btw. dzieki ze dales mi powody do smiechu moi koledzy tez mieli niezly ubaw Nigdy sie nie wtracalem w klotnie na forum ale teraz nie wytrzymalem tym bardziej ze ciebie zbytnio nie lubie i dobrze wiesz za co.. Mysle ze juz nie bede pisal na tym forum na koniec chce pozdrowic bodzia i zyczyc mu powodzenia w nowym zwiazku z jego bejbi ( mam nadzieje ze bede swiadkiem na slubie w thais ) elo ![]() ![]() @konradekkk Czego ja mam mu zazdroscic ? Dziewczyny przez neta ? zreszta wiekszosc postow jest kierowana pod katem jego jakze prawdziych i pieknych uczuc ![]() Zeby nie bylo bez ss... ![]() Ostatnio edytowany przez Overx - 23-04-2008 o 00:08. |
![]() |
![]() |
#10395 |
Użytkownik Forum
|
![]() Comment: Milus is my World... I never saw you, but I love you:*
Yumiyo come to me my princess :* Ajajajajaja ![]() ![]() ![]() <placze> xD |
![]() |
![]() |
#10396 |
Zbanowany
|
![]() @Lord Es~
tego ze ma full pirate ! i wyrywa na niego laski... ![]() proponuje zakonczyc pisanie na temat Bodzia i jego pixelowej dziewczyny i przejsc do wrzucania screenow ![]() Ostatnio edytowany przez Cugu-Peta - 23-04-2008 o 00:03. |
![]() |
![]() |
#10397 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bodzio już nie będzie dawał szkrinów bo obraziliście jego a przede wszystkim jego miłośc ; ((((.
. . . . Tak będzie lepiej bo te ostatnie miłosne ramki były za mocne ; ]
#10398 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Warszawa Brd
Imię: Caldi
Profesja: Elder Druid
Poziom: 35
|
![]() Cytuj:
ludzie az tak was to podniecilo? tyle rozmowy o jednym
![]() |
#10399 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do dresów: byłem i nawet fajnie było nitro działa ;Dchce ktos kupić 2 dresy Adasia samą góre z 3 lampasami ;D
Idę za nimi bo oni idą za mną, wiesz jak to sie nazywa?? To lojalność... Konin Team Ostatnio edytowany przez ZonaRomana - 23-04-2008 o 00:26. |
|
![]() |
![]() |
#10400 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: KliN
Imię: Khoriel Milus
Gildia: Street Fighters