![]() |
#10401 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty zato jestes pro i lizesz dupe Bodziowi na kazdym kroku , wiec nie mow mi tutaj ze ja jestem noobkiem bo ja nie zapisuje sobie dni nerany albo tego ze kurfa bylem na hydrach w 340 dniu nerany , albo ze wydupczylem na rogu Central Plaza i Druids Retreat ta jego posrana MILUSIE !! Cytuj:
![]() Temat staje sie popularny bo każdy ma polew z tego pustaka Cytuj:
robotem nie ale lubie expowac , a stamina tak jakos nie chce urosnac ;/ moze Bodzio bedzie wiedzial jak temu zaradzic bo on wje wszystko . powtarzam wszystko !! niewliczajac dni ;p a co ty kurfa jestes jakis jasnowidz nastepny czy co ?? ofc siedze z nim na vencie ( specjalny text dla Elder Peta - vent to skrut od Ventrillo ) i gadamy o rozmaitych sprawach ![]() Cytuj:
Odezwal sie kolejny dupoliz bodzia omg moze zalozcie sobie nowa gildie Przydupasy Bodzia i byloby was sporo nawet tam ! kazdy z was w title mialby wpisane Bodzio to moj pro , hmm albo wezcie mu zaplaccie za to ze on ma full pirata i wogule podrywa pixelowe szpary .... a teraz tak cos odemnie ![]() Czy ja też wyrwe jakas laske na full druida hmm sprubuje ... ![]() kandydatki na to stanowisko niech pisza do mnie w grze tylko nie bijcie sie prosze . BB/GL/HF/SSIJ MI JAJA BODZIO i to by bylo na tyle z xxx dnia nerany zobaczymy co next dzien pokaze moze wkoncu pro bodzio cos napisze w tym temacie , chyba ze bedzie zajety masturbowaniem sie przed pixelami ;p cu Ostatnio edytowany przez Danyziom - 23-04-2008 o 00:33. |
||||
![]() |
|
![]() |
#10402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]()
#10403 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2007
Stan: Niegrający
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
ta expowac po +20h na giantach to sie nazywa rozrywka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10405 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10406 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10408 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
btw. Xaszkil teraz jak masz taki fajny addonik to laski same przez domkiem beda czekac Ostatnio edytowany przez Cugu-Peta - 23-04-2008 o 00:53. |
|
![]() |
![]() |
#10409 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10410 |
Zbanowany
|
![]() @Up
godne podziwu... k nie bede juz nic pisal na Twoj temat bo juz wszyscy wiedza ze jedziesz bottem Ostatnio edytowany przez Cugu-Peta - 23-04-2008 o 01:02. |
![]() |
![]() |
#10411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Za dużo ich było : p
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() ale Wy tu macie chore jazdy
uhahuauhahuaUHAuhaUHAuhaHUA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD p0zdr0 dla Was xD~! bodzio : p0zdr0 dla p0zdr0wionych ofkorz !!!! i jeszcze p0zdr0 Dla Szkapcia i Majdy ;p
![]() |
#10412 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
|
![]() @ up i masz wpierdol mnie nie pozdrowiłeś ...
ragnuss gogo pirate addon ;D od jutra też hance piraty!!!ile cystern many Ci idzie ?!?!?! ja na parkingu mam narazie 20 cystern wiec na 5 h może styknie... moze mniej ja ed to cysterny leca =\
#10414 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak narazie lece systemem 20 cystern ale sie zwraca i addony leca powoli tez
![]() chyba ze wolisz od bodzia on tam recznie expuje wiec ma wjecej ![]() |
![]() |
![]() |
#10415 |
Guest
|
![]() lol ale zal jakis pedal zrobil se female i tera sciemnia ze jest typiara a bodzio spusty omg ZAL bodzio nie wal se konia bo to jest typek ....
![]() |
![]() |
#10416 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ze tak ci powiem... Mowisz ze on wali konia przy tibii?? To ze tak zapytam... Po co zrobiles kolejny nick na forum? @ Czemu mowicie ze bodzio jedzie piraty na bocie ? Szkoda wam czegos? Czy on przypadkiem nie dawal XXX screenow z markow? CHyba dawal ... tak wiec... Pierdolnjicie sie w lby i idzcie lepiej wasze boty pilnowac........ @Esclude Gz Ty Frajerze Na Rowerze!;d
![]() |
![]() |
#10417 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widac, ze sami macie problemy z wlasna osobowoscia, więc dajecie upust emocjom tu, tak jest najłatwiej kipic z innych ("przyjdzie kyrka na Matyska" ). Zostawcie mnie i Dawida w spokoju, bo dla mnie tak debilne zdanie jak Wasze jest zbedne, wiec juz nie wysilajcie sie za bardzo ![]() Dawiś :*
![]() |
#10418 |
Guest
|
![]() Wszystkim 3-gimnazjalistą życzę powodzenia
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() |
#10419 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Buszownik
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
jeżeli to są skutki gry w tibie to gz! @Overx gz ani and gz 4 other pzdr. |
|
![]() |
![]() |
#10420 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Sex przez tibie >.<
scartex nikt nie mowil ze bodzio jedzie na bocie tylko to ze NIE jedzie Xd i bije piraty recznie ; P Ragnuss ma bota ale przy kompie i tak siedzi a na scianie ma napisane EXP XDDDD |
![]() |