![]() |
#10441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Różanki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drutek Miki
Profesja: Druid
Gildia: -
Świat: Refugia
Poziom: 21
Poziom mag.: 29
|
![]() ![]()
21:22 Jack Jackowski [66]: ja raz babcie nakrecilem 21:22 Jack Jackowski [66]: na tibi 21:22 Jack Jackowski [66]: ze sama wlazla na kompa nocki robila 21:22 Jack Jackowski [66]: hmm robila 21:22 Jack Jackowski [66]: jak souli nie bylo xD! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Imię: Gromi Sorcer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: White Army
|
![]() Urodziny.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10443 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Imię: Flyn Guel
Profesja: Knight
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
jeblem ![]() WPC - wez napisz mi Twoje gg ! ![]() !!!!!!!!!! KSSG 1947 !!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10444 |
Uwięziony Duszek
Data dołączenia: 10 08 2006
Imię: Botrex
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 200
|
![]() Magsonn hunted ;d
![]() |
#10445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() wpc sharowal jeszcze ze mna, moja stara i paroma zuzlowcami ze stali (podobno nawet bracia Golobowie wbijali lvle na wisni) takze wiecie... wisnia ivul sharer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Theatos Kyth
Gildia: Divines
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
|
![]() Na koncie kreka ban wiec uzycze sobie tego konta wiec -
Nie no nie moge kiedy widze posty magsonna... cos ty robil w wakacje? opalales sie na ankh? a szkola? 2006-12 338h 30m Co to ma byc? miesiac ma moze 750h a ty na*******asz prawie polowe tego ? a co ze snem ? kto tu nie ma rl life ze na*******asz srednio 11 godzin dziennie? zebym nie musial wygrzebac twojego zdiecia... chyba ze znow poskarzysz sie Atimci ![]() ![]() nie zdales prawka lepiej zainwestuj w drugie podejscie zamiast kupowac hajs na allegro =*
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH 18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM 18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10448 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Imię: Flyn Guel
Profesja: Knight
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Huashuasuahsuahsuahsuuashauhushhaushuauh <spada_z_krzesła> Kurwa kocham Cie LDS za te teksty =* japierdole nie moge huahsahusuaus .... A co do Gollobow to tylko Tomasz jezdzi u nas ale to nie zmienia faktu ze Jacek Gollob tez sharowal na WPC ;D hmmmmm zeby nikt nie byl w bledzie to ta postac zalozyl Stanislaw Chomski ( trener Stali ) Pozdro ![]() <lezy> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Zoom'bo
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 313
Skille: 110/79
Poziom mag.: 28
|
![]() I po co sie tak tu klucicie, stanie sie to samo co z nerana zamkna temat i tyle. Gadajcie na priv albo cos a nie spamujecie czy wpc sharowal czy nie czy magsoon lize dupe czy nie. TO TYLKO GRA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Imię: Fiujiqs
Gildia: Children of Chaos
Poziom: 101
Poziom mag.: 65
|
![]() Chomski założył postać Wiśni, a Władzio Komarnicki zafundował mu dożywotniego pacca w zamian za grę 2 godziny dziennie..
podobno nawet gorzowscy juniorzy expili.. i stąd wszystkie deady WPC.. wiecie mało doświadczenia itp.. ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10452 |
Guest
|
![]() Gejsonn... Prawdziwy rispekt... Tyle to ja nie osiagnalem grajac we dwoch, ani nawet na noob bot charze! :O
Biorac pod uwage ze miesiac ma tylko 30 dni... ![]() On tez czuje respekt: ![]() |
![]() |
![]() |
#10453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Up hahahhahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Niegrający
Gildia: Without :(
Świat: Mmm ? Katowice
Poziom: ...
Skille: ...
Poziom mag.: ..
|
![]() O kurwa xDDDDDDDDD leze xD z kad tego " ziomka " wzioles ? xDDDDDDd ja pierdole ;d
Pozdro dla Kozaka,Elvena,Kleja,Staszka,ignusa,kleja,venoma.. WARNING : NIGDY NIE UFAJ KUMPLOWI NAWET NAJLEPSZEMU.. STRACISZ WTEDY TA RZECZ ( POCZULEM TO NA WLASNEJ SKORZE ) PODZIEKUJMY TERIUSOWI ZA "PORZYCZENIE DEMON ARMA NA BLOK GS'OW" FOR EVER ;* NARA NAJLEPSZY KUMPLU..HEH |
![]() |
![]() |
![]() |
#10455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Magsonn
Poziom: 250
|
![]() @Theatos_Kyth: Czy ja Ci kurwa wypominałem jak jebałeś 20h na krekorze żeby jebnąć rekord?
W ogóle nie wiem o chuj Ci chodzi zobacz jak się czas na pskonejocie u mnie zmieniał dopiero wtedy osądzaj kto ma rl, pewnie podliczając każde chary które sharowałeś: kyth, krekor na końcu już nie (i tu jeszcze nie jestem pewny na 100% czy nie sharowałeś przypadkiem Sir Baus'a) to by wyszło ponad tyle co mi wypominałeś @Potitek: Ja do Ciebie też nic nie mam i wiesz jak to było z WPC? Zaczął mnie jebać za plecami już nie dam głowy kto mi potem to wszystko wklejał, bo było to w chuj czasu temu i ja potem usłyszałem od kogoś- dawaj on Cię tak jeździ za plecami to ty jego wiem z kim sharuje itd no to ja dawaj "riposte" do WPC i tak zostało, że on coś do mnie ma a ja mam z niego pompę jak cholera ![]() W GW to i tak byście byli kozaki ale to już nvm =) Ostatnio edytowany przez Magson - 28-04-2008 o 21:14. Powód: Zgubiłem płęte bo jestem wcięty :R |
![]() |
![]() |
![]() |
#10456 |
Guest
|
![]() "Tylko winny sie tlumaczy"
![]() |
![]() |
![]() |
#10458 |
Guest
|
![]() EJ, nie gryz
![]() Pamietasz jaka dzika radosc miales jak mnie reportnales do Maniny przed upem na 8,1? ![]() |
![]() |
![]() |
#10460 |
Guest
|
![]() Ej, a co to?
Ban roku w calej Tibii... ![]() |
![]() |