![]() |
#10441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2008
Lokacja: Kostrzyn Wlkp
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yamis Mind
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danera
Poziom: 35
Skille: 83/71
Poziom mag.: 12
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]()
Użytkownik ·#·$3 DieGuiM mówi: Trade elder druid 138 for a hot night sex with u 01:57 Druid Philip [152]: http://www.redtube.com/143 22:55 Elian Scroogers [94]: rusze tylkiem i jush lecisz 22:51 Vodur [59]: moj stary w lodzie 22:51 Vodur [59]: uwieziony anni -http://www.youtube.com/watch?v=vIixyslut80 team <3 ![]() Ostatnio edytowany przez Sawio - 12-08-2008 o 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10443 |
Guest
|
![]() Yamis gz pacca
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez CzesioWkretka - 12-08-2008 o 12:12. |
![]() |
![]() |
#10445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Kwidzyn
Imię: Nieczajek'Raven
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anielski Orszak
Poziom: 136
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Elo
@Vat Ty toq urwa masz fuksa ![]() @ Sawio Gz gejuchu ![]() @Filmik Dawac fotki Ide dzisaj na demce napewno cos spadnie haha kiedys musi do chuja ![]() a na tych ss'kach to juz coraz mniej widac ![]() zeby nie bylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10446 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zaś kurwa mać chlać, idzie oszaleć Chleją stale moi ludzie ejoł nalej ![]() dobrze mama i tata mówią nie pij synu alkohol to głupota ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2008
Lokacja: Kostrzyn Wlkp
Imię: Yamis Mind
Poziom: 35
Skille: 83/71
Poziom mag.: 12
|
![]() ![]() 25 Troche Chujowo wyszeld ale to nic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10448 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ FiFi
Ty s*****elu jebany , synu z kazirodczego zwiazku jebany pedale ,rznij sie ogolnie siedz 24 h 7 dni w tyg w twojej kanciapie , w next upade zrobia specjalnie dla ciebie burdel i bedzisz mogl lizac dupe za hajs !!!! ****u szmaciarzu caluj brazylow po dupsku ,,idz skiluj z mama nocami ,czolodupie jebany ,i na koniec rznij SIE w dupe GWIAZDA BIALA ZNAK PEDALA ONLY LEGIA btw te 60k co chcesz dostac to zobaczysz jak swina gwiazdy ,,i,, SIJ PALE NIC NIEWARTY FRAJERZE ,,I,, ODEMNIE I OD ARKA elo pzodro dla prawdziwych ![]() przedwszytkim dla geo & Vartisa ![]() narka ziomy ![]() Ostatnio edytowany przez Ravenoss - 12-08-2008 o 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10449 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() Elle Ella Ella Ella... To se pograles ;D Ostatnio edytowany przez Phil128 - 12-08-2008 o 19:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() arek o ile to ty ze mna gadales powiedz mi po kiegu ch chciales zebym ci pomogl? cza bylo odrazu powiedziec ze masz to w ch i tak bedziecie mu cisnac bym wam niehelpal a nie prosic o pomoc a potem syf odpjerdalac...anyway your choice
![]() |
#10451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Carlin
Imię: Non Max
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 96
Skille: 0/0
Poziom mag.: ?
|
![]() @roro
thx za help,bylem przy waszej rozmowie blorego z Toba na guild czacie i to prawda to jego char wiec moze sobie znim robic co chce ,ogolnie tez koncze z tibia pzdr dla wszytkich Good luck w grze przedewszytkim dla Bartka(old Vartis) 3m sie ,aha i tak na marginesie to dla mnie philip tez jest frajerem ktory wykorzystuje to ze ma wladze ,ogolnie takie Pa maluktie hehe, a te teksty co ravenoss pisal up to polowe ja wymyslalem wiec Philip rznij mnie w dupe XD powodzenie chlopaki @fifi niech cie hakna kiedys i nie bluzgam cie tylko dlatego bo koncze z gra bede gral dalej ,runkowal itp mam w dupie co zrobisz trzymaj sie i nie zaslabnij przy kompie czasami chyba ze grasz z 5 brazylami i bratem pzdr your's Arek |
![]() |
![]() |
![]() |
#10452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Silesia
Imię: Robin of Sherwood
Gildia: Vendetta Group
Poziom: 65
Skille: 80+
|
![]() Wydupiaj z tym keylogerem! Szkoda non max ze odchodzisz :/ Pozdro!!
![]() |
#10453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() ekhem
![]() ![]() mowilem ![]() danerka upada ![]() haha ![]() jak chcecie skonczyc z danerka ![]() zapraszam na pandorie ![]() ja tam zaczynam grac i bede grac dlugo ![]() wiec jak ktos chce moze smialo grac bo przeciez... w kupie sila ![]() jak ktos juz sie zdecyduje to jak cos moze pisac na priv obgadamy etc ![]() chyba ze ktos ma moje gg to lepiej na gg niech pisze ![]() a tu tak ![]() o ;] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wasz ![]() ten sam xD pozdro dla tych na ktorych sie nigdy nie zawiodlem ![]() Rl ekipa Nielada ekipa Kamikadze Resurection Dzieci Azbestu HDS i indywidualne ![]() Roro, Cegła, Geo, Menel, Gosu, Emef, Guber, Stasko, Cato, Oskar, Maks i reszta szwadronu ![]() zapraszamy do kotła ![]() Ostatnio edytowany przez Psycha - 12-08-2008 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10455 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Arus
Wyjebane na to he my sie sie bedziemy trzymac razem zawsze na dobre czy zle ![]() Masz przyklad frajera co kumpla by wydal juz nie pamitam jak to lecialo ale ktos dawal tam ss'a @Freidn's Good luck dalej , pozdro dla orszakow ,zawsze moza bylo na was liczyc ![]() and Szyna Geo Vartis Forever ![]() ![]() ![]() @Psychozjeb ![]() zobaczy sie napisz do mnie na priv @fifi pozdro dla ciebie srodkowym palcem ,,i,, Ostatnio edytowany przez Ravenoss - 12-08-2008 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Wiesz gdzie mam te twoje pozdro?
![]() @Arek czy jak ci tam A kto sie prosil zeby go nie zabijac i mowil ze kicknie blorego z chara? Ohohoh funny (roro to widzial) Anyway welcome to dp / boat / temple Ostatnio edytowany przez Phil128 - 12-08-2008 o 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10457 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Konin ;*
Imię: Zeriel argano
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]() gz adv xD
@Otto masz ku**a jebanego fuksa xD ja expilem tez 2 dni i spadly 4 silk o.O sux @psycha Tez mam fajne kody jak cos to msg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @fifi ravenoss i non O co kaman ? ![]() i ogolnie all gz xD
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10458 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Silesia
Imię: Robin of Sherwood
Gildia: Vendetta Group
Poziom: 65
Skille: 80+
|
![]() Ja wam powiem tylko tyle kazdy jest dobrym kumplem do czasu jak przyjdzie jakims moment to wtedy okazuja sie kto jest przyjacielem a kto zwykla szuja...
Sami doprowadzacie do tego ze z Danery polacy uciekaja przez polakow to jest smieszne... A pozatym Zycie nie konczy sie na Tibi ![]() @ Non Mam nadzieje ze bedziesz gral na Danerze ![]() ![]() Pozdro Ziomek! Za Rok sie spotkamy ![]()
![]() |
#10459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
![]() |
![]() no Arek GL w rl czy na new charach/worldach blory ciebie nigdy nielubilem zreszta wiesz jak bylo jakbym wiedzial ze ty to non to niewiem czy bym czegos nierobil aby cie kicknac z gild ale juz ch w to przeszlosci niezmienie
psycha jakbys problemy na pandori mial to msg mam tam troche znajomych no i na noob lv mamy ekipe 20-30 lvlow mozemy wbic kogos rozpierdolic ![]() hail Azu Family ![]() aby ofa niebylo cos z bodajze wczoraj
![]() |
#10460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]() Philip szczeze to nigdy cie nie lubilem dla mnie byles jestes i bedziesz 2 po wenglu czy tam venglu frajeremn na danera bo jak bys mogl to za gp bys matke sprzedal nigdy niedalo sie z toba normalnie pogadac ofc z mojej strony bo pamietam jak miales 60~lv i juz cwaniakowales w swacie bo im ladnie skwareczki wylizales for me jestes spalony na rl dlatego odbijasz sie w tibi pogarda dla ciebie
A Jeszcze Jedno Ci Co Wiedza kim Jestem A Malo Takich To Nie miejcie Do Mnie Wyrzutow kady ma prawo wypowiedziec swoje zdanie wiec niebijcie ![]() ![]() Hail Orszak ![]()
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" Ostatnio edytowany przez Eyo - 12-08-2008 o 22:52. |
![]() |
![]() |