![]() |
#10501 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10502 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
jeżeli masz zamiar odpisać w stylu:"a co mnie to obchodzi? Wenger zebrał dużo materiałów, UEFA przyznała racje i jest spoko" to nawet się nie fatyguj. Bo NAWET gdyby jakiś tam kontakt był, to na 100% nie był to faul, a tym bardziej na rzut karny. Wenger myśle, ze dobrze o tym wie, ale ty żyjesz chyba w utopii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10503 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
![]() @BTW U was też w większości sklepów, w pizzeriach i takich tam w 98' były niebieskie koguty z okazji MŚ? ![]() @Down Ja kibicuję swojej, bo ojciec mi odpowiadał na pytanie "Kto jest najlepszy?" zawsze tak samo, "Argentyna", to ja powiedziałem, że wolę Anglię i się spytałem kto jest tam najlepszy... I zostało ![]() Znam gościa, dla którego ukochaną drużyną jest Legia przez grę, oraz takiego, który uwielbia Juventus, bo miał koszulkę Del Piero, oraz takiego, który także upodobał sobie właśnie Juve, bo dostał w zeszłym roku szkolnym na 6 grudnia (chyba data była inna, ale z powodu weekendu) szalik drużyny z Turynu. Dziś w szkole był w koszulce (nie meczówce) Starej Damy i z ich plecakiem (to od początku roku). Różne mogą być te historie, moim zdaniem nie ma w tym niczego złego. Kwestią tego, czy ktoś jest złym czy dobrym kibicem jest raczej przywiązanie. Wiesz o ile mniej postów, a szczególnie tych głupich pojawia się na np. MUFC.pl po odejściu Ronaldo? Na stronie ManchesterCity.pl atmosfera się poprawiła, ale i tak widać, że wciąż większość niepobanowanych to sezonowcy, którzy oleją ten klub po sezonie/dwóch. Ilość spamu na stronach o Realu jest porażająca... Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 15-09-2009 o 16:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10504 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Może niech ktoś sporządzi listę prawidłowych powodów do kibicowania jakiejś drużynie. No bo jak wygrywa źle, jak się polubiło dany team za pośrednictwem gry komputerowej - też nie tak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10505 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() a ja wam powiem tyle tylko k.... tyle. Znajdźcie różnicę i skończcie.
Kod:
Anglia: Anglik mieszkający w Londynie, kibic: -Reprezentacji Anglii; -np. Fulham Kod:
Hiszpania: Hiszpan mieszkający w Madrycie, kibic: -Reprezentacji Hiszpanii; -np. Atletico Madryt Kod:
Włochy: Włoch mieszkający w Turynie, kibic: -Reprezentacji Włoch; -np. Torino Kod:
Niemcy: Niemiec mieszkający w Berlinie, kibic: -Reprezentacji Niemiec; -np. Herthy Berlin Kod:
Francja: Francuz mieszkający w Paryżu, kibic: -Reprezentacji Francji; -np. PSG Kod:
Polska: Polak mieszkający w Polsce, kibic: -Reprezentacji Polski; -Reprezentacji Anglii; -Reprezentacji Hiszpanii (Gdy Anglicy i Polacy się nie dostaną na MŚ/ME) -Reprezentacji Argentyny; -Wisły Kraków; -Śląsk Wrocław; -Lechia Gdańsk; -Arsenal Londyn; -FC Barcelona;
![]() |
#10506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() A ja widziałem jak Hiszpanie kibicują Liverpoolowi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10507 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#10508 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Zresztą... założe się, że Wenger gdyby trenował Barce to by znalazł tam kontakt bo nie przespaniu 4 nocy i szukaniu istotnych dowodów. Cytuj:
tym bardziej w polu karnym... Cytuj:
robisz się coraz bardziej żałosny. EOT. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2009
Lokacja: Piekary Śląskie
Stan: Usunięty
Imię: Threus Cosmon
Profesja: Knight
Gildia: Vision
Świat: Tenebra
Poziom: 104
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Co to za kolejny laik? Już Gieer~ bana ma, to teraz kolejny przyszedł "wielki fan arsenalu", który pewnie nigdy na meczu tego klubu nie był
![]() Popieram post Maggic'a o kibicach europejskich ![]() Kto w tym roku wygra Ligę Mistrzów? Pewnie Milan, Juve, Barca, Real, Arsenal, Manchester, Chelsea, Manchester albo Bayern no ewentualnie Inter :/ <zieew> nudne to już :/ Mogłaby jakaś drużyna z 4tego koszyka niespodziankę zrobić ![]() BMW Sauber sprzedane ;/ Ostatnio edytowany przez nemelza3 - 15-09-2009 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10510 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#10511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
|
![]() Idźcie na priva się kłócić. Co do Ligi mistrzów moim faworytem jest... Inter. Wzmocnili się, mają świetnego trenera i piłkarzy, wyniki nie najgorsze (4:0 z Milanem). Potem napewno Real,Barca lub Chelesa.. Manchester odpada w grupie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Inter może powalczyć, ale wątpię żeby wzmocnienia okazały się na tyle wystarczające, aby dojść chociażby do półfinału.
K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#10513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Inter? 1/8 max, jak zwykle;]
![]() |
![]() |
#10514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2009
|
![]() Milan dziś z Maryslią, jeżeli nie wygrają tego meczu, to nie wiem co się stanie z Leonardo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10515 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Royhav
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Przy sprzyjających wiatrach może i 1/4
![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10517 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie Juve dojdzie co najmniej do ćwierć finałów. Włoskie zespoły (oprócz Milanu) odświeżyły mocno kadry, więc włoski futbol może znów wrócić na wysoki poziom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10518 |
Użytkownik Forum
|
![]() A kogo konkretnego, oprócz Diego, do składu dodało Juve?
![]() |
#10519 |
Użytkownik Forum
|
![]() A choćby Felipe Melo. Do tego odeszło kilku weteranów jak Nedved czy Mellberg.
|
![]() |
![]() |