![]() |
#10502 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No więc zgadzam się co do naruto... strasznie przeciągnięty odc... ;x
Dalej ściągam Bravo Girls bo wczoraj nie zostawiłem kompa na noc i mam dopiero 50% -.-
![]() |
#10503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Arcan
Wiem, wiem. Ty pewnie wolisz córki gajowego. Ale ty dziwny jesteś... każdy normalny wolałby gajowego. @Rayza Baaakaa! Wreszcie wróciłeś... nie miałem kogo na gg męczyć -.- Naruto nie było ostatnio takie słabe. Ukryty tekst:
Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 14-06-2009 o 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Imo co do tasiemców:
D.Gray-Man manga: 7/10 bo są extra fragmenty których nie da sie uchwycić w anime , bardziej straszny wygląd Akum,ale znudziło na 70ch ![]() anime: fillery/nie oglądałem -/10 Bleach manga: 7/10 bo są ciekawe i zabawne rozdziały 'zero' : p Ichigo pozornie gra głw. skrzypce,nawet złe postacie mogą grac głw. skrzypce i dostawać power-upy ^^.anime: 5/10 muzyka jest wspaniała ^^ pierwsze epy też ,fillery dobijają ale postacie projektuje seiyuu Kon'a czyli autor mangi. Naruto manga: 6/10 imo manga jest o niebo lepsze bo tu są perspektywy dające klimat świetnie wycieniowanym/wy tuszowanym postaciom. anime: 4/10 fillery dobijają,pomysł op. i endów ma podprogowy przekaz ze zawsze będzie dobrze a jak nie to ludzie ci pomogą etc lub okropne lanie wody [BANCHIKOI ending np.] kreska tez nie zachwyca,ale ma to coś co ciągnie ![]() One Piece Katekayo Hitman Reborn Soul Eater
![]() |
![]() |
#10505 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
@Corgaru To chodziło o animu a nie o mangę ![]()
![]() |
![]() |
#10506 |
Użytkownik Forum
|
![]() Anime,Koszyk nie czyta raczej mang
![]() |
![]() |
#10507 |
Fallen Angel
|
![]() Mnie nie bylo caly weekend, wiec dopiero teraz obejrzalem czwartkowe rzeczy, z wyjatkiem Naruto narazie. Szkoda ze K-on! sie juz konczy, ale pachnie mi to druga seria.
![]() |
#10508 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
@up Co do Naruto, to wiele nie straciłeś, lepiej wykorzystaj te 25 minut na inne anime. Czytam zarówno Bleach jak i Naruto, ale w wybielaczu mi czegoś brakuje. Podobno jakiś kanał będzie puszczał spolszczonego Shippuudena, a myślałem, że chociaż Shippa zostawią w spokoju. Ta informacja była dość dawno, możliwe nawet , że już leci. Tak szczerze, widział ktoś dobre anime z dubbingiem? Ja raczej nie. Ostatnio edytowany przez Arcan - 15-06-2009 o 11:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Arcan
Każde jest dobre o ile nie masz skali porównawczej ;P, jeśli wcześniej nie widziałeś z oryginalnym dubbingiem.
![]() |
#10510 |
Użytkownik Forum
|
![]() W pierwszej serii Naruciaka nikt chyba nie mógł znieść przełożenia "Dattebayo" na "Kumalski" i spolszczenia nazw jutsu. Tego oglądać by się nie dało, nawet bez skali porównawczej.
Pewnie inne anime by z polskim dubbingiem wypadły lepiej, ale co oryginał to oryginał ![]() Eng dubbing też mi przeszkadza, jednak przyzwyczaiłem się do j.jap. w anime. Ostatnio edytowany przez Arcan - 15-06-2009 o 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10511 |
Użytkownik Forum
|
![]() +100% cenzury na krew i bijatyki..
![]() |
![]() |
#10513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ale dystrybutora i tak to nie obchodzi, bo prawie nic przez to nie traci :-).
Poza tym zacząłem oglądac Darker Than Black i póki co jestem zadowolony.
![]() |
#10514 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2009
|
![]() Skończyłem School Days! Mój komentarz (Może zawierac spojlery):
Ukryty tekst:
Ale gdybym ja miał wybierać, to chciałbym Setsunę. Aż dziwne, ale ta mała jest pociągajaca, zwłaszcza, ze jest ode mnie starsza... Ostatnio edytowany przez Forever - 15-06-2009 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10515 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Ciulu, umieszczaj spoilery w [hide] !
A co do naruto, juz nawet Negima jest krwawsze! Jest to jeden z powodow dla ktorych Wybielacz jest lepszy imho.
![]() |
#10516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Forever
Daj w hide... O, Que mnie uprzedził. @Minna Nie, nie będę po raz setny wytykał błędów School Days. Każdy trzeźwo myślący człowiek sam do tego prędzej czy później dojdzie, a gópich uparciuchów się i tak nie przekona. /care Ostatnio edytowany przez Grocix - 15-06-2009 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10517 |
Użytkownik Forum
|
![]() Walki w Bleach'u są trochę zbyt proste - shikai, bankai, bum - koniec walki.
W Naruto głównie liczy się strategia Ukryty tekst:
@Grocix Powiesz chociaż, czy zgadzasz się z opisem School Days na Tanuki? Ostatnio edytowany przez Arcan - 15-06-2009 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10518 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @Forever
Czyli jak, oceniasz na + czy na - ? ;>
![]() |
#10519 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2009
|
![]() Na Plus, doskonałe anime.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Arcan
Recenzje na Tanuki to śmiech na sali, nie spotkałem się z taką, żeby się zgodzić. Tamtejsi "recenzenci" albo serii, które recenzują nie rozumieją, albo nawet nie próbują rozumieć, a mimo to uważają się za guru. Przykre... |
![]() |
![]() |