![]() |
#10561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @Up
No czasami zdychaja... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10562 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdro Restictered Zone czy chuj wie jak ta gildia no liferów sie nazywa, zjebali nam trapa na 105 ek który był pierwszy na hunted liście~
![]() I teraz mam od nich 'hunta na rl', jak to dremu ujął XD 19:09 Altrotom [124]: wiesz 19:09 Altrotom [124]: gdzie ja mieeszkam 19:09 Altrotom [124]: podales 19:09 Vha'loir [48]: Szczecin, wiem 19:09 Altrotom [124]: mi sowj 19:09 Altrotom [124]: adres 19:09 Altrotom [124]: i ci ryj 19:09 Altrotom [124]: okopie Jeszcze Azer (aka nolifer który zamiast spać gra w tibie i się z tego cieszy) i Dremu (który 5x razy powtarza że mi najebie i na tym pewnie się skończy) chcą mi i Tharowi wpaść na chate =(((((((( |
![]() |
![]() |
![]() |
#10563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Rumia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ehh ja botuje jak wy 24/7 wiec czemu mnie tak brzydko wyzywasz?
![]() A co do twojego "hunta w rl" to jak dorosniesz i poznasz znaczenie kilkow slow ktorymi wyzywacie to moze nie bedzie takich akcji ![]() Edit A i wogle to rodzice was nie nauczyli ze sie nie wchodzi i nie mowi "wy*******ac bo ujebie" to nie piaskownica ze do kumpli se tak mozecie gadac trzeba bylo ladnie poprosic to by nie bylo calej tej akcji Edit A se ustalaj zasady wkoncu ja sie w twojej piaskownicy nie bawie wiec mnie to rybka kto tam ustala zasady A i skoro my tylko expic potrafimy to czemu zrezygnowales z pojscia na gorome na demy? no fakt dla was ja jestem "czolg 175 ek" ktorego nie ubijecie
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban Ostatnio edytowany przez Szlaga - 21-07-2008 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10564 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Ja tu ustalam zasady. Jak mówie wy*******ać to tak ma być. Czekam na was w Bydgoszczy, Stary Rynek 18, jakbyście zapomnieli. Idz expic azer a nie sie na foruym udzielasz ![]() Thar~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10565 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Azer
Jedyną osobą która tutaj gada jak dziecko jesteś Ty i większość twojej gildii W ogóle to Altro miał mi wpaść na chate i napierdolić jakieś 10min~ temu, haha ![]() @Down TWOJA STARA, EMA Ostatnio edytowany przez -Thug- - 15-10-2009 o 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morreth/ALYS SKAS
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Restricted Zone
Świat: Astera/Selena
Poziom: 120
Skille: 94/66
Poziom mag.: 21
|
![]() hahhahahhahahahahhahhahahahahahahaahahaahahahahaha hahahahhahahahahahahahhahahah fatale EPIC FAIL!!!!!!!!!!!
19:40 Galas Elor [8]: buy Bitewny Topór |
![]() |
![]() |
![]() |
#10567 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Myślisz, że boję się, jakiejś durnej gildi, co potrafi tylko expić?... Człowieku , dremu pro trappa blokował mnie mwallami na cyklopach \o/ Pro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10568 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Napewno?: Może sie jeszcze raz nad tym zastanów..
![]() |
![]() |
![]() |
#10569 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Od czasu do czasu każdy robi sobie nockę ale nie na*******a w tibie przez prawie cały dzień i całą noc i to prawie każdego dnia (i jeszcze tym się chwali) Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez -Thug- - 21-07-2008 o 23:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Świat: Astera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10571 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kojot
![]() Widać różnicę? A nocki czasami sie robi, nie koniecznie na tibii, ale nie 24/7 Ostatnio edytowany przez Tharion - 21-07-2008 o 23:42. Powód: i. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10572 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko bardzo dziwne ze to wasze czasami bylo co dziennie praktycznie i to jakos nie bot gral tylko ty nie raz gadalem z toba o 4-5-6 rano itp
Chwalic sie nie chwale tym ile gram wiec takie sciemy se w buty wsadz moze wyzszy bedziesz no a poza tym gram ile mi sie chce i podoba a to ze ktos z was mnie wyzwie od "nolifer" czy cos w tym stylu to 1 uchem wchodzi i zaraz 2 wychodzi bo wyzwiska dzieci mnie nie ruszaja ![]()
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban |
![]() |
![]() |
![]() |
#10573 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2008
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10574 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...a już był spokój.
@fatale(bo ciągle zmieniacie konta) zazdrościcie Azerowi jego 'pikselka' #174? zazdrość to zła cecha. idz przytul mamę, tatę spoenościa poczujesz się lepiej i zazdrość minie... to potrafi tresowana małpa...czyli kliknąć-uruchomić bota i obserwować. GRATULUJE! on jest 'nolifer' ? a ty? skoro masz takie bogate życie to po chój siedzisz na forum tibia.pl i probójesz udowodnić swoją wyższośc nad małpą ? @vhal nie przyjechal do ciebie do domu? aż to zaskoczenie, spewnością on nie ma nic innego do roboty tylko jeździć po polsce i szukać małolatów którzy maja ewidentne problemy... normalny człowiek, nawet jeśli pod wpływem emocji coś powie (czyt.napisze) to tylko po to aby odreagować,a marnować na ciebie czasu i pieniędzy za bęzynę szkoda. pozdrawiam i GZ all ps. jak nastepnym razem będę przyglądał to może bedzię już spokój pa miśki
Ostatnio edytowany przez JeyEd - 22-07-2008 o 02:31. Powód: jestem nolifer :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#10575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Bielsko City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nitro Evils
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: 103
Poziom mag.: 61
|
![]()
![]() |
#10576 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Masz jakieś ale? Wpisz to do księgi skarg i zażaleń.
Cytuj:
*Przykład Cytuj:
Cytuj:
_~_~_~_~_~_~_~_ A no gratuluje wszystkich fragów, zajawki na grę, leveli. Życzę powodzenia i wytrwałości, WSZYSTKIM. A i co byś głupiego nie napisał to i tak twój pułap inteligencji nie emanuje pozytywną energią, więc nie będę zobowiązany do nawiązania konwersacji na tak niskim poziomie z tobą. H E J T U J ! H E J T U J ! H E J T U J ! H E J T U J ! H E J T U J ! Pozdrawiam Fo @Down Przeczytałem ostatnie 20stron, cieszę się, że załapałeś moje wypociny odnośnie korzystania z ułatwień - bota.Nie muszę wstawić w cudzysłowie słowa kolegów ponieważ znam jakiś czas parę osób z gildii Fatal~ Nigdy nie zauważyłem by wynosili się na ołtarze. Jedyne co może cię/was tknąć to zabijanie. Robią to dla własnej przyjemności. Są w tym najlepsi na serverze i temu nikt nie zaprzeczy, gdyby chciał ktoś pokazać że jednak nie, to by robił to samo udowadniając jaka jest prawda. Z tego co się orientuję Fatal~ zabija różne levele i mają czym sie poszczycić w swoim dorobku. Więc krótko mówiąc są najlepsi w tej dziedzinie i nie mają kompleksu wyższości, po prostu tak jest. Kompleks mają osoby które zostały zabite, zapłaciły payment, mają hunta a ich jedyną bronią są bluzgi na forum co zaobserwowałem czytając wasz temat. Na moim świecie było bardzo podobnie, tylko walka była między Senior Tutorami a nami (gildią ktora rządziła respawnem, gdy było coś nie tak zawsze wpadaliśmy i odprowadzaliśmy ludzi do swiątyni). Byliśmy bardzo pływowi, ale musieliśmy to udowodnić myślę ze w przyszłości przekonacie sie do nich, a gdy odejdą z servera (tak jak było w moim przypadku) część osób bedzię uskuteczniała xero, lecz nadaremnie i zatęsknicie za gildia która czasem przeszkadzała a czasem była przydatna. Więcej nie będę się już udzielał ponieważ nie mam na to czasu, może kiedys problem rozwiąże się polubownie. Pozdrawiam Fo
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 22-07-2008 o 10:34. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10577 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli byś przeczytał duuużo więcej wpowiedzi 'kolegów' z fatal~ gildi to najprawdopodobniej też byś zauważył,iż mają oni wyraźny problem, kopleks wyższości.
Mnie osobiście też 'grozili' ![]() Dlatego w mojej wypowiedzi pisałem o nerwach, bo czasem ktoś coś napisze aby frajerze się odczepili ![]() Staje nie po ich stronie, ponieważ nie lubię cfaniaków. A Azera trochę znam. Ty się udzielasz choć jak sam pisałeś się nie orientujesz, a to że kogoś obrazisz ładnymi słówkami to co? Lepiej się poczujesz? Dlaczego na brak konstruktywnej polemiki, są wyzwiska i obelgi? A co do używania bota, to nie mam nic przeciwko, to jest osobista sprawa każdego, lecz gdy on się chełpi tym,że wszystko za niego program robi... to tyle ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10579 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz mozecie pisac ze sie "chwale" tym ile gram
![]() Piapi czy jak tam jak nie wiesz o co poszlo to sie nie wypowiadaj bo tylko wiekszy syf robisz niz juz jest
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban |
![]() |
![]() |