![]() |
#1042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ten zjeb up
Pierdol sie smieciu ;s nie bedziesz mi mowil co mam robic. Btw malo osob z nas jeszcze gra w ta gre. Pewnie nawet nie znasz nikogo z ab'team a sie madrzysz na forum chociarz jakbym cie zapytal o nick to bys sie wykrecal zeby nie podac. Przepraszam za "brzydkie" slowa, ale denerwuja mnie posty niektorych forum fajterow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
19:14 Nok'ha [213]: mp is screwed now 19:14 Akaline [12]: how come? 19:14 Nok'ha [213]: seba in the hause
![]() |
![]() |
#1044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() tak jak adasi do seby
Sargres Problem? no? bye! może o czymś zapomniałem ale trudno nie boje sie żadnego ab teamu raz z adasim czekaliśmy na was a jak sie was dużo zebrało to dopiero kozaczyliście,każdy na saphirze (nie noob) to wie |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Użytkownik Forum
|
![]() No patrz ja jestem z ab'team a nic nie slyszalem o tym, ze czekaliscie na mnie...btw sir adasii zaliczyl raz glebe...nawet sie nie umial leczyc ;/ a szkoda bo myslalem, ze oprocz gadania cos potrafi jeszcze. A ciebie to kojarze chyba ...cos mi twoj nick wilyfobia smierdzi, ale moze sie myle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm...
adaii padł od artha bo sie nie leczył,oni dwaj wiedzą najlepij dlaczego :> jak zechcą to opowiedzą.Mój nik śmierdzi wilifobią,może i tak bo po dedzie adasiego kruboth i anzay za wami pobigli bo im pomoglem sie dowiedzieć czegoś ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
|
![]() @up
hmm niewiem dlaczego ale do artha piszesz ze arth mogl by to wyjasnic... hmmmmm w-fobia twoj nick jebie? za to ze najwiekszy polski asslicker dal ci pro i sie tym jarala twoja cala gildia? ![]() adasii padl 2 x , drugi raz odemnie , owszem leczyl sie ale za wolno. teraz niemam z nim zadnej spiny, zreszta zazin xeda, kojarzysz ten nick? o owszem! byl u ciebie w guild ale jest lojalny wobec przyjaciol i do nas wrocil. myslisz ze sie liczyl z tym ze bedzie hunted? mowiac krotko jego to jebalo bo Friends Above All aa i jeszcze 1 czekales na ab'team? jak byl tylko 1 od nas a ty ze swoim ziomkiem, + 4w-fobow na veno shipie czekalo na znak... wiec nie pier glupot ze jestes taki kozak, bo nawet niemasz pojecia co to jest pvp. nothing more from me , cya my little polish retard. Ostatnio edytowany przez SzuyA - 27-04-2008 o 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
![]() |
![]() z Tritzumem nie ma rzatuf ; /
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Skille: 49/43
|
![]() nie daruje ;]
Ostatnio edytowany przez edwinn - 28-04-2008 o 08:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Użytkownik Forum
|
![]() Że seba niby mi dał pro...?
Za nic bym takiego pro niechcial xD po 2 na statku w veno nikt nie czekał na żaden znak,wilifobia sie zebrała dopiero jak arth wbil skulla Ostatnio edytowany przez uzytkownik2000 - 28-04-2008 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arth nie padł bo schowali sie za Hellgate,do którego nikt z wilifobi klucza nie miał
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
|
![]() @up
owned , anzay koleszka ktory ma 1kk ~ w itemach/kasie niemoze kupic klucza ktory 15 sqm dalej kosztuje 5k? A BYLY W TEJ BAJCE SMOKI? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahahahah ale noobas z tego kolesia ;; po pierwsze watpie, zeby tylko klucz im przeszkadzal, po drugie wiedzieli pewnie, ze nie przejda hg bez nabicia noob fragow jak juz raz musieli wczesniej je nabijac...zreszta i tak nawet jakby wpadli w hg to pewnie polowa by sie pogubila ;\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Użytkownik Forum
|
![]() pomyśl logicznie,Arthowi zaraz sie kończył skull,on nie wziął kasy ze sobą bo nie przewidział że tam sie schowacie.A gdyby musiał wracać do banku to straciłby za dużo czasu więc dał sobie spokój.
@up połowa czyli Kruboth czy anzay?xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg oni dobrze wiedza gdzie my sie chowamy praktycznie zawsze...key hg maja, moze akurat ci co wpadli po mnie wtedy nie mieli a poza tym wyplacic kase z banku i kupic key to nie ejst nawet 1min wiec nie pieprz glupot... I nie wypowiadaj sie na moj temat ani na temat kogos z ab'team bo gowno o nas wiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty gówno wiesz o mnie i o adasim,zaraz powiesz że mówisz to co widzisz.To ja twierdze że mówie to co ja widze o ab teamie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Użytkownik Forum
|
![]() właśnie ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Użytkownik Forum
|
![]() adasi? x;;; ziomek który zarzucał mi text "plax plax no kill" albo "Zabij go prosze zaplace ci 5k" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PRO KOZAK Z NIEMIEC ;;;