![]() |
#1041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
|
![]() Dla was moze i tak, macie jeszcze Berylie, ale valentynki sa aktualnie w dupie, krotko ujmujac.
Zaraz pewnie napisza ze im to zwisa itd, ale napewno czesc z nich bedzie chciala jeszcze pograc, czas pokaze ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mi tam rybka mogę Enerisa zjechać do 80 lvl bo i tak z tego nie mam ze mam 129 lvl a jak wygramy wojnę to lvl sie odrobi?
Ale co jak co to wy i tak więcej lvl straciliście niż my <lol> @Edit Gramy tutaj dla zwyklej zabawy bo stara miłość do wroga nie rdzewieje Gipo ma berylie Ja gram na selenie Firek wygrywa na Thorii A 90 % reszty gildii ma chary na Kyrze, więc pewnie te 10% albo się wypłaci kiedyś kiedyś albo zostaną retired ;] Aole nosiliśmy na początku bo teraz większość ludzi ma rs wbite na was ;]
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 20-05-2008 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha, jak wygramy wojne..
made my day ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Skille: 20/25
![]() |
![]() hmm, wy popelniliscie ten blad ze jak wri bylo nieaktywne jak i my to mysleliscie ze odpuscilismy i ze macie wygrane i takie tam myslenia. I nagle wszyscy od was zaczeli sie ujawniac co nas bardzo ucieszylo ehh.
@elaro na jakiej podstawie twierdziles ze "server za 5 dni bedzie moj" piszac to co tydzien?? @elivines 15:07 Elivines [180]: sell protection !! kupil ktos:> ? w koncu z czegos trzeba zyc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
|
![]() tak, tak, tak !
ja kupiłem to pro. tobie się przyda [; hm, a nawet jeśli Firek zapłaci i przegrają nasi wojne? zawsze mozna zrobic kolejna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() brawo doszedles do sedna, firkowi nigdy nie znudzi się robienie z siebie idioty
Ostatnio edytowany przez HIghlander - 20-05-2008 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Użytkownik Forum
|
![]() to jest gra głupcze.
jakby robił z siebie idiotę w realu, to wtedy możesz strzelać z pyska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Gildia: Blood'Brothers
![]() |
![]() @Highsraka
odłącz się od tibrixa, może ci całkiem mózgu nie wessie. Firek poprostu lubi się nap... bić. PK(bić i uciekać) i War'y to najlepsze rzeczy w tibi, kocham skoki adrenalinki :> btw. nigdy nie przypuszczałem, że br, swe i pl będą w jednym team xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1051 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie komentuje tego ze smiali sie na samym poczatku z siejnika ze nie maja godnosci zeby byc ze swe w teamie, a pare dni pozniej sami zaczeli walczyc po 1 stronie z brazylami, no gz po prostu. Chuj mnie obchodzi czy oni ogarniaja czy nie, ale sam fakt tego ze ich wysmiewaliscie po czym zrobiliscie to samo, a nawet gorzej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik Forum
Skille: 19/20
|
![]() HUAHAUAHAU
od kiedy tami szwedem jest? =( passy juz rozdajecie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Toral
jeśli miałeś na myśli jeszcze mnie, jako w tych fanach, to wiedz, że tą prawdę znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Czasu na tibie nie maja ale na forum 24h na dobe haha
Na selenie przegrywamy ale nooby już zrobione i oramy 11 fragów ostatnio wbite w 1 dzień, uwierz mi że tam ekipa która nigdy się nie podda już 3x wyjebali nas z serva a my i tak zawsze wracaliśmy na szczyt, więc o selene się nie martw. Na Elysii dobra zabawa wpadamy noobami pomagać na naszym na Hg a tam jakies 2 nooby ze skullem bach bach spią Dyklo May 19 2008, 21:20:28 CEST Killed at Level 63 by Zorhegix and by Acor Toth Pewniakov May 19 2008, 21:21:05 CEST Killed at Level 62 by Ram Zes and by Zorhegix Spytajcie sie murzyna czy w tym miesiącu na battle wyjdzie hahaha??
![]() |
#1056 |
Zbanowany
![]() |
![]() eh no tak szczytem jest to miec kogos ip i nie zdolac go spingowac do deda...
wypominam to wam, dlaczetego ze elaro sie chwalil ze maja zajebistego kolesia co potrafi pingowac i ze moze kazdego wyjebac jak chce. O to jest przykld. a co do tego 24h. To wyglada tak ze u mnie lapek jest 24/7 online praktycznie i to ze mam zakladke z marna tibia.pl otwarta to nie oznacza ze tam caly czas siedzie. Chociaz fakt faktem przez ostatnie 2 dni nie mialem co robic wiec bylem przed kompem ehh, ale to sie znowu skonczylo ^^ co do padakow to fakt wlecialem w trapa na kozaka z wami nie sprawdzajac ilu od was online jest, polecialem bo mi ktos pisal ze acor leci ze statku do dp i ze mam go blokowac i wyszlo jak wyszlo, a pewniakov po czesci byl afk @ervinius to bylo kierowane do Mercioleksy |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Stan: Niegrający
Imię: Xindi Shenron/xindii/G.K
Gildia: dawno dawno temu
|
![]() hmm nadupcacie tak ze enerisowi i reszcie skoncza sie hajsy hmm moze i tak ale wezcie pod uwage ze WRI tez odczuje ta roznice w hajsie i przy nastepnej wojnie albo jesli wiecej ludzi dolaczy do Enerisa jest opcja ze tez im bedzie brakowac kasy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1058 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
wri ma nieograniczona ilosc kasy!!! zreszta to dla nikogo nie powinno byc dziwne. I jesli myslisz ze im sie "skonczy" siano to jestes w DUZZYYMM BLEDDZIE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Użytkownik Forum