![]() |
#1041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Tu nie wystarcza facepalm. Wiesz, jeżeli istnieje reinkarnacja, chociaż w nią nie wierzę, życzę, abyś został Afroamerykaninem wyznającym judaizm. Moja moralność zabrania mi życzenia komukolwiek źle, jednak chciałabym, byś doznał chociaż ułamka tego, czego życzysz Murzynom i żydom.
|
![]() |
#1042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() mowilem ze nie modle sie zeby ono nie zgaslo , tylko robie to po to by duchowo mnie wspieral ( Bog Slonca) zreszta wiesz o co chodzi , chyba glupi nie jestes.
a po 2 co ci dają twoje modły do jezusow? UP. nie wierze w reinkarnacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() @Albertus: Zapewne widzialem o wiele wiecej niz ty.
1. Przezylem na tym radosnym padolku pare wiosen wiecej niz ty. 2. Mieszkalem w Belgii, Polsce, Niemczech i Holandii. Mialem stycznosc z Zydami, Marokanczykami, Cyganami(Romami), Muzułmanami itp itd. Rozmawialem z nimi, przebywalem wsrod nich, widzialem jak sie zachowuja, co prawda nie koniecznie przypadli mi do gustu ale nie mam o nich zdania jako o jakiejs podrasie. Maja swoje zwyczaje, swoje normy spoleczne. Jak kazdy inny i nie tobie oceniac ich. @Drag: Przyzwyczajony jestem mowic Cyganie, ale nie nazywam ich tak obrazliwie, poprostu tak mi sie w glowie zapamietalo. Jesli wolisz moge ich nazwac Romami, nie robi to wielkiej roznicy.
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 08-07-2009 o 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zreszta ja kiedys olewalem se to czy czlowiek co idzie ulic a jest zolty , Bialy czy czarny Ale zobaczylem to zmienilem zdanie Ostatnio edytowany przez Albertus - 08-07-2009 o 00:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() jak juz mowa o tolerancji to okreslenie cyganie jest nacechowane negatywnie i wg. polonistow powinno sie uzywac formy Romowie (jezeli chcesz okazac szacunek) nawet badania swego czasu o tym robilem, jak ludzie reaguja jak powie sie cygan a jak gdy powie sie rom, jak cie to interesuje i odkopie je gdzies z dysku to moge ci przeslac bo bardzo ciekawy projekt byl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
elokwencja 1. «umiejętność pięknego wysławiania się» 2. iron. «gadulstwo» Czyli nie, nie rozumiesz. Odrobinkę pieprzysz. Po pierwsze, możesz TYLKO wierzyć, że Jezus nie istnieje, tak samo, jak ja wierzę, że istnieje. Po drugie, nawet gdybym nie wierzyła, to także pisałabym "Jezus" z wielkiej. Tego wymaga kultura.
![]() |
![]() |
#1047 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ mamba
kultura pozwala ci uzywac wulgaryzmow na ogolnodostepnym forum na ktore wchodza dzieci? co do inteligecji to nie bede sie klocic o ten aspekt bo po 1 ie przywyklem do klotni z dziecmi po 2 katolikow ktorzy a sile mi cos wmawiaja zlewam cieplym moczem ![]() no i jestem czlowiekiem bez kultury chamem i chujem jesli to ci poprawi humor i spowoduje przyrost piersi ![]() a co do inteligentnego nasmiewania sie z katoli uwazam, ze porownanie modlitwy do boga do modltwy do kartonu mleka jest bardzo zabawne i obrazuje idiotyzm modlitw jezeli twoja inteligencja pozwoli ci zrozumiec http://www.youtube.com/watch?v=jk6ILZAaAMI jesli to nie jest inteligentny zart z religii to pokaz mi inteligentny ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 08-07-2009 o 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli wg. ciebie czarny = zly?
![]() |
#1049 |
Użytkownik Forum
|
![]() moge ci powiedziec o moich pogladach na dzien dzisiejszy ale nie na forum bo dostane bana , jak chcesz numer gg pisz na prv , pogadamy jutro bo ide spac a rano do roboty wstaje o 18 wracam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nikt ci nie powinien wlepic bana za twoje poglady, o ile w posta nie wyscielisz wyzwiskami na temat danej rasy : o
Edit: Dyskusje swiatopogladowe =/= dyskusje na temat wiary? : o
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 08-07-2009 o 01:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1051 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam Ci mówić, że "przedłużanie penisa" jest metaforycznym przedstawieniem podbudowywania swojego ego czymś niesamowicie żałosnym, co w rzeczywistości tylko ośmiesza daną jednostkę? Przepraszam, że mój post jest ewidentnym ad persona, jednak musiałam zakończyć ową dyskusję w dyskusji.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Czarna_Mamba - 08-07-2009 o 01:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kiedys dostalem bana bo pisalem ze jestem przeciwny Gejom itp. zaraz mnie pare osob zwyzywalo to ja zaczelem ich przekonywac do pogladow i dostalem bana. Jak chcesz to daje ci gg na pw. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
niee ja mowie otwarcie iz jestem czlowiekiem bez kultury osobistej ![]() Penisa nie masz wiec nie moglem o nim napisac, pomyslalem ze odpowiednikiem "przedluzania penisa" w twoim przypadku bedzie powiekszeie piersi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nah, nie zalezy mi na tym zeby cie przekonac na tyle zeby rozmawiac na gg. Rozmawiam o tym na forum w celach czysto rozrywkowych.
![]() |
#1056 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Cytuj:
I nie, nie chodziło mi o pieniądze. Ludzie mają różne wartości, na których mogą się oprzeć. W kulturze europejskiej, którą ubóstwiasz, są to najczęściej rodzina/kariera/mądrość/ogólnie pojęte szczęście/whatever. A szerząc tylko i wyłącznie nienawiść nie osiągniesz żadnej z nich. Chyba, że wystarczy ci do szczęścia twój (tj. według twojej śmiesznej definicji) honor - to będzie świadczyć tylko o tym jak prostym (żeby nie użyć słowa "głupi") jesteś człowiekiem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
@Draggy_Slayer Cóż, nie wiem czy wiesz, ale ją specjalnie nie uraziła Twoja uwaga o przyroście piersi. Za to jak widzę, jej o Twoim penisie - bardzo. @down Mamba już napisała o co chodziło. O metaforę. Chyba nie skminiłeś. A o swoim penisie się rozpisałeś.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 08-07-2009 o 01:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up. jakby byla moja kobieta i powedzialaby ze moj penis jest za maly to by mnie ruszylo ![]() ![]() @down mam 12 lat i nie zrozumialem, ze to byla metafora ![]() @up lubie sie chwalic moim nadnaturalnie wielkim penisem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 08-07-2009 o 01:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP: Doooh... przeciez 'przedluzenie penisa' jest czysto metaforyczne : O