![]() |
#1041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Dla Europejczyków, którzy mają teraz zamiar dołączyć do MapleStory maja jeden wybór wersji. Oczywiście jest to europeMS.
Chętnych zapraszam na strobie oficjalna europe MS. http://en.mapleeurope.com/Maple.aspx Dla osób chętnych poradnikami lub innymi rzeczami polecam : http://www.maple-story.yoyo.pl/ http://maple.superhost.pl/index.htm http://www.maple.yoyo.pl/ Jeszcze coś : Instalka to około 800 mega, a pełna na HDD zajmuje około 1 Giga (Tam są moje foty z MS'a wiec może troche mniej zajmować). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie po co Wam grać na MapleEurope ?? nie lepiej grać na globalu? no chyba że lubicie grać z rodakami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() ja tam gram na globalu.
Moge sprzedać konto 25lvl ponad milion w kasie.Więcej informacji na PW,lub jak będzie dużo chętnych |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Bo może nie wiesz ale na europejczycy na globalu nie mogą logowac się na konta zrobione niedawno
![]() |
![]() |
#1045 |
Użytkownik forum
|
![]() chodzi mi o tych co konta zrobili wcześniej...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oni się przenoszą na europe dlatego, że tam są mniejsze lagi, mniej ludzi, europejskie eventy itp.
![]() |
![]() |
#1047 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Z lagami nie miałem do czynienia na globalu chyba ze przez jakies 10sec jak wejde do free marketu na 1ch ![]() ![]() ![]() @down: Panie pro evul frajerze, po co Ci był format? Poprostu następnym razem Panie Frajerze lepiej dobieraj pytania, jak nie wiesz o co chodzi to twój problem. Ostatnio edytowany przez FullWypass - 21-08-2007 o 11:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2007
|
![]() Lokacja: hacked by rox, [Hacked again] by ®X
2 konta mi SHAkowaŁ ;O ale spryciarz, mało tego... haknął mi chara w tibi którego sprzedawalem, kolega zmienił hasło bo odzyskałem na maila którego ten "haker" nie zmienił... mało tego tak myslalem ze to haker to wsadzilem itemki do parcela w dp ![]() ![]() ![]() zrobiłem formata i teraz PANIE HAKERZE ®X !! Powodzenia w dalszym fachu !! XDDDDDDDDD ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jak wciskas, żeby ci podniósł jakiś item na globalu to jest troche różnicy w czasie niż w podnoszeniem itemów na globalu.
![]() |
![]() |
#1051 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Stan: Usunięty
|
![]() Mi się ta gierka nie podoba ;]
Dla mnie jest taka dziecinna trochę... Bez urazy dla fanów ![]() Ja ta wolę robić własne gry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2007
|
![]() Voxy blade, sprawdzilem twoją gierke... i jest do dupy
![]() facc 10~ pacc 100~xDDDD kur... dawno sie tak nie usmialem jak zobaczylem to forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Guest
|
![]() mam pytanie czy ktoś na maple europe mógł by mi podnieść fame za mesos bo ciągle podbiega jakis n0ob i mi bez powodu odejmuje fame plizzz
9cena do ustalenia ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Guest
|
![]() ale co mam zrobic jak mi ziomus podbiega jak mam trade (za każdym razem tak bylo) i tylko mi pisze "masterEmosYourMom lowed your fame"
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh,znowu gram w mapla
![]()
![]() |
#1057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hello all. Mam pytanie. Za pare dni konczy mi sie pacc i mam zamiar troche pograc w maple. Mam 22 thiefa i po zrobieniu 30 nie wiem jaka dac druga profesje. Assassin wali z gwiazdek a mi ida cienkie hity z clawow. Wiec nie wiem kogo wybrac. A drugie moje pytanie to gdzie kupic clawy Igor (czy jak one tam maja - te na 20 lvl). Mniej wiecej jakos wiem jak tam dojsc ale jedna prosze o mapke albo wskazowke.
Pzdr for all. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jak ma sie zle pkt rozsadzone w dexa itp to ja sie nie dziwiwe ze mogo byc cienkie jednak jezeli jednak masz dobze rozlozone(znaczy z jakeigos poradnika) to musze ci powiedziec ze pozniej na 2 jobie bedziesz wymiatal i chodzil na takie moby na ktore warrior musial by poczekac co najmniej 5 lvl.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
W statach rozdaje dex i luk. Skoro mowisz ze na 2 jobie bedzie own3d to wybieram sina ![]() P.S. Mam problem bo nie wiem jak dojsc na te zombie grzbki. Wiem ze sa one w ant tunel. Jak tam dojsc? Help plzzz. ![]() @edit Juz ma sam znalazlem ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 05-09-2007 o 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() idziesz w kerning city do kanalow(srodkowe kratki i strzalka w dol) i tam bagna i leziesz az do konca potem jak juz doleziesz to biegiem ze 2 mapy w dol az bedziesz obok 2 tp jeden na pieterku jagby drogi na parteze to wejdz w ten na 1 pietrze i jestes w sleep wood idziesz ciagle w prawo i tam w tp i masz juz ant tunel czyli zombie i horned mushrooms.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |