![]() |
#1041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Co fakt to fakt Gmy coraz częściej banują ekipy Anni za booty. Na forach wszystkich światów o tym piszą. Po prostu to co dla każdego gracza w tibie było oczywiste( knight 100 lvl uh boot i jedziesz na anni oczywiście wraz z 3 innymi knightami i masz swoją wymarzoną broń, oczywiście jeśli walczysz axe lub sword
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1042 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Sry za double posta |
|
![]() |
![]() |
#1043 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
podawanie osoba trzecim jakiej kolwiek informacji natemat dostepu do twojego konta jest sprzeczne z regulamin.. i dlatego wlasnie to jest PUBLICZNA sprawa jesli sie wymieniaja.. lamia regulamin.. |
|
![]() |
#1044 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
pozatym nikt mi nie będzi wpierał że typy nabijające lv 100 w miesiac nie sa szkoldiwe dla servera , bo przez takie pg wlasnie zaczynaja sie wojny a potem jest juz PA itd. Ostatnio edytowany przez Seteus - 28-04-2006 o 21:31. |
|
![]() |
#1045 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1046 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1047 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
w takim razie podaj mi inne racjonalne wyjasnienie bana corlica i reszty, prawie POLTORA miesiaca po anni~ na podstawie pliku rec* ktory nie jest uznawany przez cipsoft za oficjalny dowod? a to ze rivenn, kelika i pare innych osob ktore w czasie wojny bylo w patsach zna dazetiha z rl to prawie kazdy lepiej zorientowany gracz wie, no moze poza toba ![]() juz pare razy mi tu wykazales ze nie znasz podstawowych faktow odnosnie twojej gildii, albo po prostu perfidnie usilujesz klamac, ale dla mnie i wielu innych, juz od dawna nie jestes wiarygodny. dziwie sie ze ktokolwiek na tym forum ci jeszcze wierzy. i co bys nie probowal robic, wysmiewac, parodiowac, czy ironizowac, to i tak prawda pozostaje to, ze na bardzo wiele postawionych pytan, nie potrafisz tu szczerze odpowiedziec.
![]() |
#1048 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Dziwicie się dlaczego Konda i Oen siedzą prawie po 24 h . Bo w Szwecji w Tygodniu Nauka trwa 3 godziny.Potem z całego roku piszą Test w którym Uwzgedniją Ocenę na koniec Roku. Ciekawe Jakie ma IQ Konda i Oen ![]() ![]() Czy Oni dalej Myśleli o swoejej Przyszłości Materialnej ?.Onie sie kiedys do igrają.Będa siedziec u Nas Na dworcach PKP i Będą żulić . "Plx Plx 20 gp "albo "Plx Give Items". Ale sie rozspisałem ![]() ![]() |
|
![]() |
#1049 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nie grałem z miesiąc, to ja trochę nie w temacie... ale PA ładne się szerzy. Ledwo wchodzisz i po boszkach.
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 29-04-2006 o 03:38. |
||
![]() |
![]() |
#1050 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Miltoner - 29-04-2006 o 10:44. |
|
![]() |
![]() |
#1051 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1052 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Co do twojego pytania , nie nie sharuje. Kolegów z rl którzy grają mam 2 , i tak jak ja grają jakies 5-10 godzi nw tygodniu.. Tak sie składa że w moim mieście nie uświadczych widoku kawiarenek ineternetowych pełnych gówniarzy grających na light hacku i opowiadających jak to 5 lat temu grał na Antice i miał invite do domku Bubble itd. itp. A co do net cut'a , mam je średnio 2 razy w ciągu godizny... co robie ? nic , czekam asz złacze sie ustabilizuje i ponownie loguje sie do gry.. albo wychodze na piwo , czy gine ? nie nie gine mam takie szczęści że rzadko mi sie to zdarza (na knighcie którym gram teras padłem 2 razy w ciągu 1,5 roku). Padanie to część gry.. jak nie potrafisz sie z tym pogodzić , wydaje mi sie że ta gra nie jest dla ciebie. Cytuj:
2. to ty pierwszy nawiązałeś do motywu chwalenia się Tibią przy piwie. 3. Tibia została w zamyśle stworzona dla relaksu (i dla pieniędzy) , teoretycznie powinieneś logować sie do niej żeby sie odprężyć i dobrze zabawić , i powiec mi teras jak ktoś musi oszukiwać bo nawet z "przyjemnosciami" nie potrafi sobie poradzic.. powiec mi jak on sie zachowa gdy będzie musiał przebrnąć przez "niprzyjemnosci" (tj. problemy dorosłego życia) , tak facet, to jest przyszłe dorastające dno społeczne , to są złodzieje ,nieroby , i oszuści , niechce mi sie teras myśleć nad porównaniami ale mam nadzieje że rozumiesz mój sposób myślenia. Pozwoliłem sobie scalić te posty ($cor) Ostatnio edytowany przez $corcerer - 30-04-2006 o 01:15. |
||
![]() |
#1053 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety padl dzisiaj Rumcio :/ Padl za to ze nie chcial wyjsc wanosowi z expowiska ;/
@Seteus Nauczysz sie edytowac posty ??? Robisz syf na forum. |
![]() |
![]() |
#1054 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() Cytuj:
Co do pierwszej części: Farren Nandur, Xerizezo, Kestro. Sharowali i nie dostali banów na 30 dni, tylko odrazu deleted ![]() A co do drugiej części nie mówi mi że nie umiem sie z tym pogodzić bo każdy po dedzie ma lekką reakcje nerwów ;] poza tym nie jestem maniakiem że siedze po 12h przed tibią żebym sie tym denerwował ale nie lubie być 100k w plecy ;] |
|
![]() |
![]() |
#1055 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() a co do rumcia, pobudka dla panow co mysla ze jak maja kogos znajomego w patsach to im wszystko wolno, wg commenat rumcio zna tam calkiem sporo osob ![]()
![]() |
#1056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Gratz maffers
![]() ![]() Apr 29 2006, 21:06:36 CET Killed at Level 73 by Valliants Beetzebul poda ktoś powód? |
![]() |
![]() |
#1057 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez szkodi - 30-04-2006 o 14:15. |
||
![]() |
![]() |
#1058 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1059 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tutaj masz racje ale gorszym nooberstwem jest uzywanie Aimbota przez keekza, febba i byc moze przez innych ludzi z Maffers. |
|
![]() |
![]() |
#1060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Szkodi, Valliants nie jest Mafferem ale Beetza gonili też Wanos i Febb bo to widziałem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |