![]() |
#1041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() @Kuldan Azielmak zgadzam się z Tobą ,jak można poswięcać 2-6h godzin dziennie na pare pixeli +nocki HAHAHAHAHAH co za debilstwo ,jakbyscie tak walneli nocke przy ksiazce to lepiej by Wam to wyszlo.Zaloze sie ,ze bede komentarze ,ze zamknij ryj jak masz maly lvl itp. Wiec odrazu odpowiem ,ze mialem 102 royal paladina i zaluje kazdej chwili spedzonej przed komputer przed ta postacia.Pomyslcie sobie ile rl life macie w plecy!Obudzcie sie zanim bedzie za pozno!
![]() Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() ![]() btw Edytowałem to tylko dlatego bo sprawa się wyjaśniła i wszystko jest w porządku więc nie ma powodu do kłótni. Nie komentujesz - żegnam.
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
Ostatnio edytowany przez Armix - 23-03-2007 o 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
|
![]() fajer co to za ziomus w avatarze
![]() btw wowik dasz rade pomysl o mnie i ci sie uda ![]() ![]() ![]() wiec enjoy z wyrazami milosci daz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Użytkownik Forum
|
![]() @josse
http://youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g To wszystko tłumaczy, a ten gość jest moim idolem i w przyszłości chciałbym być gwiazdą jego pokroju ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Tylko ludzie malo inteligetni popadaja w uzaleznienia takie jak komputer tibia i inne ktore nie oddzialuja na nasz organizm bezposrednio (nikotyzuja itp) tak ze nie potrafia zdecydowac kiedy sie ucza a kiedy graja. Jesli zalujesz to znaczy ze byles na tyle glupi ze nie potrafiles powiedziec sobie nie. Cienka psychike masz o0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
|
![]() own3d xd
![]()
![]() |
#1047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Imię: Bal Rutek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
|
![]() o LoL jakby to było takie proste jak mówisz to nie było tyle ludzi co grają po 12h dzienie... wiesz dobrze że tibia uzależnia i nie rób z siebie jakiegoś psychologa TAKA JEST PRAWDA I NIKT TEGO NIE ZMIENI!!. I jeszcze jedno, kiedyś Wowa miał pretensje ze ja jestem fałszywy i się wszędzie wtrącam... widzę że ty jesteś jeszcze gorszy!
Pozdro to było do randalla
![]() |
#1048 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Trzciana/Mielec
Imię: Vatars
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Poziom: 231
Skille: 110/82
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet jeśli będzie to ja i tak wykupie wszystkie bilety i sam sobie ich będę słuchał
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1051 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: s@motny w sieci
Imię: Solo Kioker
Gildia: Brigade forever
Świat: Astera ROX
Poziom: 869
Skille: *.*-*.*
Poziom mag.: 69
|
![]() HAIL Mielec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik Forum
|
![]() DOBRA ! MAM POMYSŁ !
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najnowsze osiągnięcie
![]() ![]() enjoy ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
|
![]() @Fire~
Aż 2 Lvle spadłes?;/ Duzo, 3m sie ![]()
![]() |
#1056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Imię: Bal Rutek
Gildia: Nightmare Souls
|
![]() Fire GZ! eh.... Randall aż niechce mi sie juz komentować proponuje rozejm i off topic nie powiem nic juz na was i na naction...nawet usune ten temat z subskrypcji...
![]() |
#1057 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg
Stan: Początkujący
Imię: Master Dysan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Insane
Poziom: 240
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() GL Wowa, do 3 razy sztuka. Ja tez za 3. razem zrobilem xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() @sebcio
której częsci mojej wypowiedzi nie zrozumiales?czy ja napisalem ,ze gralem po 12h i sie nie uczylem ?czy tej ,ze podaje przyklad ze srodowiska Tibijskiego ,a nie ze swoich wlasnych przezyc jak to Ty stronke dalej opisales. Nie zaluje dlatego,ze zle sie uczylem tylko dlatego ,ze moglem lepiej spozytkowac ten czas. Jezeli mnie nie znasz to nie pisz nic o mojej psychice. Kur** co za zenada ![]()
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Efus Rinno
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Gildia sie chyba rozsypuje wszyscy co wzucali ssy poodchodzili co z wami jest podniescie morale swojej gildi bo ssow chce poogladac
![]() pozdro |
![]() |
![]() |