|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
Świat: Furora
|
![]() Jezeli nasz wielki taif napisał swojego 1 posta to i ja nie moge byc gorszy.
![]() To co napisałeś o wielki nad wielkimi jest tak załosne jak ta cała Furora. "Chce zaoferowac osobom chetnym do walki invite do gildi Abberatio , przez co zyskacie szacunek i uznanie w moich oczach " HAHA zmasakrowałeś mnie tym. A powiedz jak bylo z ludzmi ktorych invitowałeś jak walczyliscie z Sunblade. Jakies smieszne apffy etc i co zyskały cos? No chyba nie bardzo bo wywaliłeś ich jak tylko przestali być potrzebni , proste wykożystałes ich jak psy a oni są nadal tobie posłuszni. Brak szacunku dla takich ludzi, ktorzy nie mają i nie będą mieć swojego zdania, bo myślą ze jak sie przypucują do hlvl'a to będą coś znaczyć. "Co do Imargama i jego wojownikow , nie ludzcie sie to juz jest wasz koniec , a na tych ktorzy zechca usunac to plugawe nasienie wraz z gildia Duskiness i Abberatio czeka wieczna chwala i miejsce w histori." Ty tu nie filozofuj bo sie na tym nie znasz, Po 1 to nie wojownicy Imargama tylko Wojownicy Vision. I co z tego ze to koniec? To jest tylko smieszna Tibia. Abberito owszem zapisze sie w historii Furory ale chyba nie w dobrym tego słowa znaczeniu. Dostać taką kare taką ilością osób to niespotykana umiejętność. A co do tępienia to sie okaże kto kogo stępi i kto bedzie bardziej żałował tej wojenki, czy Ci ktozy juz i tak nie mają czego szukac na Furorze czy ci ktorzy chcą sobie spokojnie grac i lvl'ować. Smieszy mnie ta cała sytuacja, smieszą mnie ludzie ktorzy są przyjaciółmi (moze przesadziłem) ale są kumplami po czym odwracają sie do Ciebie plecami i stają przeciwko Tobie. Ale pozdro dla nich. Jezeli masz jeszcze cos mądrego do powiedzenia to nawijaj smiało, reszta ludzi oceni kto ma racje. Pamiętaj my mamy czas, nam sie nie śpieszy wbić 300 LvL. Pozdro TaR![N]
WIERNOŚĆ >>>> Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie <<<< Ostatnio edytowany przez Tarinek - 04-12-2006 o 03:08. |
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() Haha ! Jaki ja jestem szczesliwy jak widze kiedy Taifun robi w majty ze strachu przed "rebeliantami" . Taifun, zapiszesz sie w historii tibii jako pierwszy, ktory PRAWIE wbil 300 lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Poziom mag.: 99
|
![]() ale wy jestescie glupi, to nie jest konto prawdziwego Taifuna tylko jakiegos namefakera ktory sie podszywa a wy mu wierzycie..
|
![]() |
![]() |
#1044 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
|
![]() No to sie narobilo
![]() ![]() ![]() Let's The Bodies Hit The Floor! Hail Aberratio! _/ Hail Duskiness! _/
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
![]() |
![]() |
#1047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Imię: Silna Monisia
Gildia: Death Angels
Poziom: 55
Skille: ^_^
Poziom mag.: 53
|
![]() Ehh.. ja nie wiem po co w ogole ta wajna... zaczelo sie od jakiegos bzdetu a etraz pol serva walczy ze soba
![]() ![]()
#1048 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Imię: Moothonost
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mo Murda
Świat: Kyra
Poziom: 191
Poziom mag.: 77
|
![]() Petrobocie a ciebie zaprosili na spotkanie gildowe czy ty expiles taifunowi ?
![]() ![]() HAIL REBELIA ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Silna Monisia
Gildia: Death Angels
Poziom: 55
Skille: ^_^
Poziom mag.: 53
|
![]() Moothonost jestes zalosny wyzywasz taifuna tylko dlatego ze jestes z innego serva i wieszz e nic tobie nei zrobi... zal
widac poprostu jak ci zal tego 200+ l jego ehh wbiles 100 i juz cfaniakujesz... ehh nawet taifuna nie znasz to jakim prawem sie wypowiadasz na jego temat?
#1050 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Gul moze ci skacze ze ty sie nie spotkales zeby porozmawiac sobie z nimi ?:> ehh zal mi ciebie czlowieku lepiej nie pisz tu postow jak masz takie glupoty wygadywac ![]()
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK |
|
![]() |
![]() |
#1051 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() jesli cie ubija lub nie pozwola wbic 300lvl zabijaniem podaj mi ich rl adresy to ja ich ubije w rl xD
i tak ten ima~ to byl ziep i w woje co on paradzi ? huahua ? 10+ hity w 40 knighta? jedynie co to zwidek moze cos tam posapac ![]() Ostatnio edytowany przez plebaN1 - 04-12-2006 o 11:49. |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() nie moge sie doczekac filmików z tej wojny... mam nadzieje ze nie bedzie to jednostronne widowisko... życze powodzenia w wojnie moim ziomkom
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gówno wiesz kiedy Magrami,Taifun,Shel Phan,MEstor Rhu byli najlepszymi pgrami niewiedziales wogole co to furora, potem jak uratowalismy dupsko magramiego i imargama na pocz. serva to odwdzieczyli sie nam dochodzac do taifa poczym taif i ich wyjebal Prawda jest taka ze Taifun nie ma przyjaciela w tibii posluguje sie ludzmi i to skutecznie Gdyby ludzie na poczatku serva niebyliby tak glupi to do sytuacji jaka jest by nie doszlo, no ale cóz.. Gdyby nie nasz polski egoizm i zachowania 12 latków bylibysmy bardziej szanowani i lubiani |
|
![]() |
![]() |
#1054 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() @ up Co do 'polaczkow' to gralem w kilka gier online i sie nigdy nie przyznawalem bo wstyd:/, sa niektorzy normalni ludzie ale wiekszosc to jakies gowniarze high lvl wannabe....
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 04-12-2006 o 12:35. |
|
![]() |
![]() |
#1055 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bjoern Shu Zamknij Pysk ok :>?.. nie gadamy o tym jak bylo kiedys o ile bys chcial wiedziec tylko jak jest teraz a gowno to ty wiesz
![]() Masywny_Titania czyzbys chcial mi zarzucic ze jestem jak zwidek xD? mam 13 lat biegam Wiekszym lvlem? ![]()
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK Ostatnio edytowany przez klimek1990 - 04-12-2006 o 12:43. |
![]() |
![]() |
#1056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie mowilem o nikim konkretnie, a co - poczuwasz sie?
![]()
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 04-12-2006 o 12:57. |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do Taifuna to nie liczcie na jego czeste posty na tibia.com poniewaz on sam ma poziom angielskiego zalosny, pisze posty kiedy pewien kumpel loguje sie na msn i pisze mu poprawne posty poczym taif to wkleja na forum ![]() Lub niewiedzieliscie ze od pcozatku kiedy gral gralo nim dwie osoby? Mozna bylo to slyszec w Duskiness TS, kto byl to slyszal niewiem jak teraz jest mozliwe ze gra sam. |
|
![]() |
![]() |
#1058 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
#1059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Nie bylem online na Furorce 2 dni, i tutaj tez na forum,.. ale jaja wyszly :O
Ale i tak bede musial zobaczyc to na wlasne oczy, i deklaracje jakomś, Ale i tak widze bedzie Hot, eh.?, Btw,.. ktos napisal ze to sa "mlodzi ludzie" nie wazne ile sie ma lat wazne czy sie jest ziomkiem, czy nie, nawet 20 letni chlopak moze miec odpaly. A ciagle bylem za Abberatio, ale teraz to nie wiem, czy nie zmienie zdania ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#1060 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze wieżyłem w potęge Aberratio i Dusk nareszcie nie będzie PA !!
Gdyby nie pewien "Członek Abe" dalej bym z wami walczył !! Trzymajcie się Abe & Dusk!!! GL !!