![]() |
#1041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: Gorzow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sellemon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 110
|
![]() Ultima~
czemu wszystkich Polakow ktorzy niechca byc z wami wyzywacie ? Zaczolem ta wojne z wami ale to byl blad i rozwiewajac wszystkie zludzenia napisze to na forum bo mam odwage ~Wole Pomoc Swe Niz Pl~ Po tym hacku mysleliscie ze dam spokoj ? teraz mam jeszcze wieksza ochote do gry mniejsza z tymi 11lvlami da sie odrobic...robcie co chcecie wyzywajcie itp itd...ale prawda jest taka ze to swe + slo mi pomogli nie wy ...nawed nie potrzebuje waszej pomocy juz mi pomogliscie tym hackiem...spoko piszcie sobie ze lize dupe swe itp nazywajcie to jak chcecie ja juz swoje wiem @Schnapie daj spokoj nie kluc sie z nimi nie ma sensu KthxBYE ! |
![]() |
|
![]() |
#1042 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Na Emeryturze
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @sellemon
Konkrety poprosze. Szczerze mowiac nie naleze do wtajemniczonych i chcialbym sie dowiedziec cos wiecej min. o tej "pomocy", o ktorej wspominasz. @Ktos tam Absolutnie racja, ze powinnismy zostawic indywidualne wasnie na priv, albo gg. I tu zobowiazuje sie do zaprzestania takowych ![]()
#1044 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Straszyn k. Gdańska
Imię: Van Rebeliant
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ja ostatnio też zaczynam woleć se pogadać po angielsku z Kyo (Którego anyway poznałem przez Scroopa), Wrathem, czy innym swe niż słuchać mojego języka polskiego który kaleczycie i którego nadużywacie, to nie jest do was wszystkich ale do 85% was.
PS: Nie pójde w ślady Sznapiego i nie będe wrzeszczał "TERA JA KUWA MAM RACYJE!!!!!1111", jednak mało mi do tego brakuje ;> xD PS2: BEHI JA CIE KUPIE, DU JU ŁANA BI MAJ BICZ? Takie info do Kometołora i Marónka: JAAAA NOSZE DRES!!!!!, DREEEEEES SPOKO JEST!!!!! JAAAAA ZJEBEM JEST!!!!!!!!!!!!!! TO WSZYSTKO WASZA WINA!!!! STAŁEM SIĘ ZJEBEM, TO ZARAŹLIWE JEST!!!!!!!!! <żal mi mnie samego, ale zobaczcie o jakiej godzinie to pisze ![]() OU LET THE DOGS OUT!!!!! HOW HOW HOW HOW!!!!! Ostatnio edytowany przez Van Rebeliant - 03-03-2007 o 02:02. |
![]() |
![]() |
#1045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() AITENS?~!?!?!?!????
HE HE HE !!!!!!!! SELLLLEMOOOOON ALE ZES DOJEBOŁ ! @SZNAPJI ALESZ NIE MOSZ RACJI ;\ FSZYSCY WIEDZOM RZE FABREQAS NIEMA TEGO CHARA!!!!!! Ja wiem bardzo dobrze bo chlop w*****ony w rl jest ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Czemu porównujesz to do mnie? :eek: |
|
![]() |
#1047 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Iomer
Wiem co mowie...a te teksty od nie ktorych z was i wyzwiska naprawde mnie nie ruszaja . @Zelfik Mam Ci rozpisac dokladnie co od kogo i kiedy ? @All Z kazdym sie da dogadac niewazne czy to swe czy br...no moze z niektorymi PL nie ale to norma tyle odemnie Pozdro |
![]() |
![]() |
#1048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() Ja soldat!
#1049 |
Użytkownik Forum
|
![]() Btw wy chyba zapomnieliscie z kim walczycie . Chcieliscie mnie ujebac ...Zu padl szkoda...ale gratz fraga tylko do ktorej wojny go liczycie ?
|
![]() |
![]() |
#1050 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
PL? @sellemon Moze byc na priv ![]()
![]() |
#1051 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale Selemonq CzemÓ Ty Sje Taq Irytujesh!!?!?@!??!?@?!?@?!?@12!@!@!@!?@?!/2#@!!@!21
A To Rze Cie KtÓs S Ultimejtijon Wyzywau A Ty Mu Otpowiedziales To Cie Teras Bendom ZabijoĆ! |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik Forum
|
![]() Puki co nikt z ultima~ mnie nie zabil...ale ok ..zadam jedno pytanie z kim walczycie ? z cru~ , z tymi co wyszli z wojny , z tymi co niechca byc w wojnie z tymi co maja cos wspolnego z tymi co sa w wojnie , z tymi co was wyzywali , z tymi co nie mieli do was respectu ..kogo pominolem ? czyli walczycie ze wszystkimi co nie sa w ultima~ ? Fajnie Macie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ultimation Vs Whole Selena _/////////////// !
|
![]() |
![]() |
#1054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() @Iomer
AWW TO MJE TERZ BENDZIECIE ZABIJAC;\? NAO PLIKS NO KEAL MI ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Zbanowany
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A mjie?!?!?!?! ;<
|
![]() |
![]() |
#1056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
|
![]() jestescie ciemniakami, bo nie stac was na to zeby normalnie podyskutowac z sellemonem na ten temat. nastawiacie sie tak ze wszycsy widzą w was wroga i wy tylko prowokujecie do tego. teraz ciekawe kto po wojnie najbardziej bedzie lizal dupala szwedom, bo chyba nie sądzicie ze wygracie? w ogole jak juz ta wojna ma trwac dlugo to zaraz wszyscy posprzedajecie konta
|
![]() |
![]() |
#1057 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lenrock, a zoboczysz rze wygromy !!!!!
|
![]() |
![]() |
#1058 |
Guest
|
![]() Master Macvali czy jakos tak ... kurwa mac krew mnie zalewa i wy sie dziwicie czemu polacy trzymaja ze szwedami teraz wiecie gratulacje kurwa zabiliscie 80 rp mojego kolege dobrego Thorval name jak go zabijaja na tibiacam jest film kurwa i co cieszysz sie z tego ? kurwa teraz juz wiecie ze lepiej trzymac ze swe bo polak polaka zabije za nic kurwa gratuluje obyscie dostali w tej wojnie ja jak gralem na selenie puge mnie bronil a takie ****ki jak mistic pal huntowali mnie za to ze wbilem sie na respa super obyscie dostali w tej wojnie i bede noob charem pomagal szwedom wszystkim wybijac bede polaczkow co liza dupe polakom a na prawde sa za swe i bardzo dobrze!
Iomer wygracie ... ale CHUJA W ZĘBY ! jak ebdziecie nadal zabijac swoich rodakow za free to Ci powodzenia zycze ;] Ostatnio edytowany przez Legiren - 03-03-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
#1059 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zdarza się że padnie ktoś z Polski a jeśli byłeś hunted to ktoś widocznie miał powód do ujebania cię. Nisetety bywa... A co do lizania dupy to myślę że ty będziesz pierwszy w kolejece ~~~~~~~~Axen~~~~~~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
#1060 | |
Zbanowany