![]() |
#1041 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Tematu NIE zamkna, poki nie bedziecie naciagac regulaminu. Predzej zamkna temat nie przez tych, ktorzy sie po prostu sprzeczaja (od tego jest miedzy innymi te forum), tylko od takich, ktorzy rzucaja k****mi na lewo i prawo (tak jak post kulturalnego goscia o nicku Zwieshu. Swoja droga, nie podoba Ci sie to co sie dzieje w temacie? NIE WCHODZ, albo daj ignora tym osobom, ktorych postow nie chcesz czytac, takie trudne?) #edit Te 5 stron wg. Ciebie beznajdzienych stron zawiera opinie kilku forumowiczow. Nie liczysz sie z innymi - nie mysl, ze beda sie liczyc z toba. I nie, nie twierdze, ze bede fajny bo wypowiem sie na forum ![]() Ostatnio edytowany przez Rankor - 14-01-2007 o 19:38. |
|
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Trai'ler
Są 3 tematy o Iridii <3 -News by Danthorr zamknięty na 127 stronie... -News prosto z iridi by Banditos zamknięty na 102 stronie... -Iridia part 2 by Mocny Smok 105 stron i jedziemy dalej ![]() No... to to by było takie pedalskie info ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Guest
|
![]() Po mojemu to powinni walnac restart serwowo moze to zbyt radykalne ale przynajmnie zeby cos z lagami zrobili nie da sie grac
![]() ![]() Nastempna sprawa nie nikt nic kiedy i czy wogole wejda nowe serwery ![]() |
![]() |
#1044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() @Minas_Morgul & Galdi & wszyscy co maja lagi
ZMIENCIE NETA ![]() Wniosek: lagi nie sa od serwera tylko od neostrady kónic wlasnie przeczytalem: http://forum.tibia.pl/showthread.php...lagi+neostrada (dla tych ktorym sie nie chce czytac)podobniez w srode maja znikanc lagi w tym temacie (link na gorze) jest napisane ze lagi maja tylko niemieckie serwy (nie wiem czy isara to niemiecki czy nie) i jest to spowodowane: "Z tego, co się nieoficjalnie dowiedziałem, przyczyną powodów jest awaria jakiegos światłowodu na terenie Niemiec, z którego korzysta TePSA, rzeczywiście, założyłem postać na Amerze (Amerykański serwer) - zero lagów. Dowiedziałem się również, że usterka powinna być usunięta max do środy."
I <3 Iridia Ostatnio edytowany przez myanato - 14-01-2007 o 20:51. |
![]() |
![]() |
#1045 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: N V M
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
![]() #Edit Isara to niemiecki server ;] Ostatnio edytowany przez Galdi - 14-01-2007 o 20:59. |
|
![]() |
![]() |
#1046 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: ګګ۞۞۞
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
Btw skąd ty k***a wiesz że nie licze sie z opiniami forumowiczów ? To już jest moja sprawa i nie wiem skąd ty 'to wszystko wiesz' , wiedz że licze się z nimi a jeśli tobie wydaje się inaczej to już twój problem. A myślisz że mi sie wydaje , że jestem fajny jak sie wypowiem na forum i nabije posta ? Nie. Więc nie wiem po co to pisałeś... Powiem ci tyle zmień nastawienie do innych bo jak ktoś powie coś inaczej niż chcesz usłyszeć to już jest - be , i musisz na niego najechać tak jak na mnie przed chwilą. Zmień poprostu nastawienie (srry że sie powtarzam). No i najlepiej by było jak byś przestał wszystkich 'krytykować' , ale to już jest twoja decyzja i niczego tobie nie narzucam . /Singed Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 14-01-2007 o 21:23. |
|
![]() |
![]() |
#1047 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszystkie serwery maja laggi, tylko zalezy to od ilosci graczy online.
dla nas na amerykanskich serwerach nie ma laggow, bo kiedy u nas jest 10 rano, u nich 2 w nocy, wiec osob na serwerze jest znacznie mniej i da sie grac. na Iridii o 2 w nocy tez nie ma laggow ;s btw to ze w srode maja zniknac laggi slyszalem od jakiegos goscia na 17 lev z takim nickiem ze watpie aby ta informacja byla prawdziwa. mozliwe ze jest to problem neo, chociaz wydaje mi sie dziwne ze nagle cos padlo... btw teraz moj transfer to 600kb/s a Tibia lagguje i freezuje jak kur** mac. wiec juz wiemy ze nie zalezy to od pakietu wykupionego w tp, wiec sklaniam sie do opini ze to cos z glownymi serwerami/routerami tp. co do innych dostawcow, moj kumpel z Francji grajacy na Kelterze tez ma laggi podobne do tych z Iridii, a prawdopodobnie nie jest klientem tp ![]() podsumowujac, cholera wie. >.< |
![]() |
![]() |
#1048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @Phoenix dawno się tak nie uśmiałem
![]() dobrze, że jestem pokojowym graczem i mam nadzieje, że nigdy nie będziesz musiał się przekonywać jak bardzo niektóre pozory mogą mylić ![]() signed: Usar |
![]() |
![]() |
#1049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() @arthas
a co to jest tylko twoj runemaker?? ![]() ![]() ![]() ![]()
#1050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Nie było mnie 2 dni... jak przeczytałem wszystkie posty napisane pod moją nieobecność to mam takie samo zdanie jak Zimn kilka postów wyżej...
@Arthas <3 @Gaba: chyba widziałem dziś Twojego brata w sklepie ![]() ![]() @ Kisia: Wypaliła sobotaaaa ?? ja niedałbym rady ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#1051 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() miałem napisać ps. w tamtym poście, żeby własnie niky go nie odebrał tak jak ty, ale cóż nie wyszło tak czy siak nie twierdze, że jestem pvp mastah, a tym bardziej, nie napisałem tego bo mam plecki, gdybym tak napisał to sam bym zaprzeczał swoim postom ktore napisałem kilka stron temu xD
Po za tym to raczej było napisane pod kątem zartu bo jak wcześniej napisałem, że jestem pokojowy ![]() ![]() @Massior <3 signed: Usar |
![]() |
![]() |
#1053 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: ګګ۞۞۞
Skille: ۞
|
![]() \edit
teraz widze o co ci chodzi , rozumiem że to wszystko przez małe nieporozumienie ; ) ale next time jak możesz to pisz jakoś hmm żeby można było zrozumieć do kogo i co piszesz bo w tamtej wypowiedzi było zlane wszystko ze sobą dlatego zrozumiałem to jak zrozumiałem wiec srry za to nie porozumienie ; ) Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 14-01-2007 o 23:45. Powód: kupiłem sobie okulary |
![]() |
![]() |
#1054 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gaba - 15-01-2007 o 00:53. |
|
![]() |
![]() |
#1055 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
#1056 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zapomniałeś zmienić w profilu z 85 na 88 level, a z twoimi clubami na faccu to i tak bys mi niewiele zrobił pewnie -noł ofens- A z tymi plecami to nie ty powiedziałeś, że mozna je stracic równie szybko jak sie je zdobylo ? :rolleyes: Massior kibelku już mnie nie kochasz ? ;<<<! #Edit Nigdy więcej nie pije ;s Ostatnio edytowany przez Phoenix_Vast - 15-01-2007 o 13:29. Powód: br? |
|
![]() |
#1057 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up moja droga Spłuczko, lOOknij na Arthasa dokładniej
![]() Luv jA Tuuu!!1111one!1jeden!111!1 ![]()
![]() |
![]() |
#1058 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1059 |
Użytkownik Forum
|
![]() a 80 brzmi lepiej? i jest w trakcie treningu :>>>
![]() |
![]() |
#1060 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 79 xD nie 80 ale spokojnie do tego też dojdziemy ;]
@Phoenix zobacz co napisałem wcześniej to powinno wszystko wyjaśnić ![]() signed: Usar |
![]() |