![]() |
#10582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() ![]() signed~
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#10583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trynio Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Setzers
Świat: Astera
Poziom: 123
Skille: 88/84
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10584 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Jasio
Bronisz Azera tylko ze względu na to jego pixele, lizałeś mu dupę od samego początku. Gówno mnie obchodzi twoje zdanie bo dla mnie jesteś szczylem szukającym kolegów online którzy będą Ci dawać fri itanki. Btw. wytłumaczysz mi, czemu na forum tak cwaniaczysz a w grze nawet nie raczyłeś mi odpisać? Co do 'manii wyższości' to wybacz, ale to cecha twoich zajebistych kumpli. Wczoraj na swoim gc (dziękówa Leik) spamili texami 'Fatale se za dużo pozwalają, trzeba ich zajebać' (ofc jak w przypadku Altro~ skończy się na słowach) a dlaczego? Bo mają ten trzycyfrowy levelek. Gdyby mieli parę pixelów mniej to gwarantuje Ci, że nie pisnęli by słowem ponieważ lvl daje im poczucie wyższości. @Azer Za dnia gram ja, w nocy bocik robi icki x] (lub kiedy nie ma mnie w domu za dnia) A tu coś dla fanów Azera. http://www.pskonejott.com/otc_displa...cter=Azer+Nabo ![]() elOO, nie ma to jak zajebać insomaniaca manualnie. Cytuj:
Na koniec dodam takiego ss'a, astera vs. fatal, ciekawe kto wygra o: ![]() Piona Ostatnio edytowany przez -Thug- - 22-07-2008 o 13:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Imię: Glibnes
Profesja: Knight
Poziom: 106
Skille: 91/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Jul 21 2008, 11:49:15 CEST - Died at Level 72 by a mummy
Do kogo idą podziękowania? Oczywiście do mojego ukochanego dostawcy Internetu jakim jest firma Ip-Point... Czy wam za mało płacę? Czy nie stać was przez to na jakiś lepszy serwer, na lepszą antenę? Dziś przynajmniej nie było kicków... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10586 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Manualnie. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Elo. Thar~ ![]() Ostatnio edytowany przez Tharion - 22-07-2008 o 16:16. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10587 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2008
Lokacja: Konin
Imię: Chip Demiurg
Gildia: Chip family xD
Świat: Danera
Poziom: 107
Skille: sux :P
|
![]() Pozdrowienai z danery niezle fotki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10588 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tharion
shuahahahahahahaha... nie wychodze z dp jak jestescie on line ? SUAHAHAHAHAHA tyle ci powiem, zobacz kiedy ostatnio bylme on-line ![]() @Azerowi lize dupe bo...mowie ze on nie jest cfaniakime jak wy, bo... on ma wiekszy pikselek, bo... nie gram ? poprostu zabójcza logika. pamiętaj to tylko gra ![]() ciągle wyciągasz 'jak jesteśmy on-line to siedzisz w dp' 'liżesz dupe bo on ma wysoki pikselek' weź coś wymyśl co mogło by mieć jakieś oparcie na faktach ... ale GZ GZ GZ ![]() jeszcze raz pod publiczke: SUAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHA, gz @up... co do moich zajebistych kumpli...tz kogo ? x) 'azera troche znam.'
Ostatnio edytowany przez JeyEd - 22-07-2008 o 16:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10589 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idź się lecz bo masz jakąś schize, skończyły Ci się argumenty to teraz bezsensownie będziesz pierdolił. Fail
![]() @Down O tym mówie x] Ostatnio edytowany przez -Thug- - 22-07-2008 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: wwa
Stan: Początkujący
Imię: Oskar Wielki Knight
Poziom: 118
Poziom mag.: 7
|
![]() cos z noobskiego druta
![]()
16:01 Bejc [74]: KTO NIE TWIERDZI ZE PL JEST THE BEST TEGO WYZWE NA POJEDYNEK PIESZY LUB KONNY ( BRON DO WYBORU ) !!!!!!1111111111111111 17:03 Bejc [74]: no co 17:03 Bejc [74]: krzyzakow czytalem 17:03 Bejc [74]: i tak tak bylo 10:23 Oskar Wielki Knight [118]: grozisz mi? 10:23 Shamshin [99]: no groze |
![]() |
![]() |
![]() |
#10591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Rumia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() vhal a czy ja napisalem ze on ciebie nie zna? z tego co on zaczol pisac odbiegalo od tego o co poszlo i teraz ja sie bede bawil jak wy i powiem ale lizecie leikowi dupe ze wam pokopiowal to co pisali wezcie mu piety calujcie bo jak bedzie papiezem to sie nie dopchacie
![]() Co do tego waszego pisania ze on chce odemnie "free items" to jeszcze jakos ani razu sie o to nie zapytal A no i masz stare info nie chce juz mi sie ss dawac z tym to tylko tak skopiuje 22h 15m A no i wygrac to wy mozecie z jakimis malymi lvl badz osobami nie gotowymi na wasz trap ale jak jakos wczoraj byla oferta pojscia na gorome demy to nie poszedl nikt z was na norsemana tez proponuje tez nie idziecie bo wkoncu ja jestem "czolg 175 ek" to Gz waszej wygranej nad kilkoma botami i jakimis malymi lvl A i myslicie ze ja nie mam co robic tylko za*******ac nie wiem np 300km zeby jakiemus dzieciakowi ryj obic rownie dobrze moge wam moj adres podac i mozecie do mnie wpasc na jedno wyjdzie Jescze dlugo bym mogl pisac ale juz mi sie nie chce czytac waszych bredni co piszecie Edit Nom interesujace tylko dziwne ze ty mnie mijales na statku w lb vhal plynol z goromy na lb i jeszcze cos pierdolil "przyszles mnie zabic" i se poplynol Edit Rownie dobrze ja czekam na trapa od was i najlepiej powiedziec ze cos cie pierdoli a ogolnie to prawda boli co nie i koncza sie pomysly na wykrecanie Vhal ja ci juz wczoraj pisalem na tibi nie " wy" tylko "oni" a to jest duza roznica
01:05 GM Laylee Hydra-Breeder [2]: you are lucky this time, but next time you lure, you risk a ban Ostatnio edytowany przez Szlaga - 22-07-2008 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10592 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Czekałem na statku na goromie przez hmm...20 min po czym polazłem klepać 164 ed'ka na hydra ajsle. W tym czasie teksty, które dremu mi wysyłał przyprawiały o radość wszystkie osoby będące na gc. "Gdzie jesteś? miała być goroma" "Exiva "dremu~ "Dremu Dell is very far to the north-east." "Co, boisz się?" Thar~ Anyway, pierdoli mnie twoja gildia, i czekam na trapa ![]() Pa. /Ost. post w tej sprawie/ ![]() @Down SSoj. Ostatnio edytowany przez Tharion - 22-07-2008 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() @Vh~
Widzę, że next trap odgapiony od nas xD Pozdro ; d
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10595 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Dobrze Azer mówi, prawda jest taka że kozaczycie sobie po niskich lvl albo zupełnie nieprzygotowanych/nie umiejących grać frajerach. A jak ktoś z wyższym lev, 'armed & ready' rzuci jakimś zaproszeniem- to już co innego, prawda? Wtedy zazwyczaj kończy się na słowach, nie?
Ile razy proponowałem żebyście mnie próbowali trapnąć? Tamtego sławetnego dnia, kiedy podałem Wam nawet miejsce w którym mam zamiar expić dłuższy czas (frosty) nie pojawił się nikt z Waszej gildii przez jakieś 6h, czyli blisko 800k expa. No prawie nikt, Ashkeal wpadł, ale zobaczył jak bije frosta i poszedł (uciekł?). Do dzisiaj nie wiem czemu nie skorzystaliście z zaproszenia. Ktoś coś pisał po fakcie że miał za mały level, ale jak dzisiaj startujecie do Azera (~170 EK) czy "poszliście klepać 164 ed'ka na hydra ajsle", to czemu wtedy nie spróbowaliście szczęścia z marnym ~128 palkiem? Jakbym nie miał bana to czesto bym Was spamował takimi zaproszeniami. Łudząc się, że któregoś dnia skorzystacie... Nie musicie mi odpowiadać tutaj, możecie napisać PW. Ale jak chcecie żeby takie słowa znaczyły cokolwiek: Cytuj:
##################### Kilka starych (1.5 rocznych) zdjęc z HoTy, coś mnie naszło żeby wrzucić ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10596 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kojot
105 ek w hydra trapie był 'uzbrojony' ale szanowny Altrotom zajebał hydry : ] Co do twojego zaproszenia - wtedy nie mieliśmy takiego skilla jak teraz, kozakowaliśmy za dużo i dobrze o tym wiem, teraz to co innego. Co do 'ucieczki' Asha - forumowa zgraja coraz bardziej Ci szkodzi. Kiedyś, pisałeś jeszcze w miare z sensem a ostatnimi czasy pierdolisz bez sensu. Było mówione, że Ash, kiedy Cię zobaczył, s*******ał ze strachu szukając wolnego respa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10597 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Ruashia Juvith
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak :)
Poziom: 52
Skille: 77/63
Poziom mag.: 14
|
![]() 53
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Imię: Cholernik
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 252
Poziom mag.: 83
|
![]() -.- nie macie co robić tylko sie kłucić-.- Jedni sa noby co trapuja boty i nieprzygotowanych graczy drudzy to no-lifery wiec jesli macie cos do siebie to rozwiazcie problem(jak tam chcecie). Dla mnie swiat non-pvp jest dla osob ktore nie chca sie lac dlatego dziwie sie ze wy nie gracie na pvp ,ale wasz wybor ja tam do was nic nie mam bo narazie nie mialem przyjemnosci (i oby jak najdluzej). Moj wybor padl na non-pvp do osobiscie nie lubie sie warow itp (a jak mnie najdzie ochota to ide na ots pogram i wracam na rl tibie uspokojony). Jesli chcecie sie poklucic to sa do tego inne miejsca (gra?gg?)
a nie robicie ludziom , ktorzy chca wstawiac i ogladac ssy kolegow(tyczy sie to azera i gildi fatal ilusion).Tyle mialem do powiedzenia. Dziekuje jesli ktomus chcialo sie czytac^.^ @vhal Twoje posty pisane sa jeszcze z jakotakim sensem(mimo iz nie rozumiem was i waszego postepowania) ale moglbys ogarnac reszte kolegow troche bo teksty typu "to ja tu ustalam regoly wy*******ac" sa smieszny i wygladaja jakby ktos byl fidelem castro na kubie ktoremu ktos zabral cygaro ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#10599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2007
Imię: Xolin Urelex
Profesja: Paladin
Poziom: 62
Skille: 85/73
|
![]() ahh wkońcu upragniony 85 distance fighting wbity
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10600 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Cholernik
Daj mi stare pvp, gdzie nie liczył się lvl, a skill pvp. ![]() A tu^ jakis 53 msik, nicka zapomniałem |
![]() |
![]() |