![]() |
#10602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Elbląg :)
|
![]() nom nie udowodnie ci bo nie robie ss z rozmow z twoim bratem
![]() a ze passy do mojego acc mial ziomek z luminery to prawie wszyscy wiedza ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() a skąd wiesz ze z bratem a nie z siostra albo z babcią ? widzisz nie masz pewności co do tego i dlatego tak mówisz ;D
patrz ja nie wiedziałem ze ktoś miał twoje pasy, jakbym wiedział to zapłaciłbym mu nawet i 10kk za zrookowanie twojego żałosnego chara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10604 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie lubisz mnie? :<
skad wiem? bo rozmawialem? ty zemna nie gadasz a drugi owner bardzo chetnie :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#10605 |
Użytkownik Forum
|
![]() po prostu jesteś dla mnie zwykła szmata, której nawet szacunku nie trzeba okazywać... oj naprawdę baaaardzo dużo tych rozmów było, większość czasu miałeś u mnie ignora, możne rozmawialiśmy 2 razy od pory w której mnie ojebales
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10606 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10607 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
![]() @safi
naprawde miałeś haka czy jołk? @tadi ......................>.......................... @Silver - X to silver xavi? o ja pierdole to ty oprócz zaznaczania atak umiesz pisać na forum xd?! ![]() edit: naucz tego reszte gildi xd edit2: masz denny avatar xd @velder xDDD wczoraj w nocy jechałem pepe żego zabijesz z tadim tak się obsrał że przyszedł do mnie na respa Tinaq rev~~ z ekipa xd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PIRACI Z KARAIBÓW ROXXX kapitan Shadow Sparrow Ostatnio edytowany przez Lumineros - 24-12-2008 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10608 |
Użytkownik Forum
|
![]() a po co mam pisać na tym forum jak tu syf jest... wole sobie popisać gdzie indziej albo wogóle
![]() @edit avatar to nie wszystko ![]() Ostatnio edytowany przez Silver-X - 24-12-2008 o 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10609 |
Zbanowany
|
![]() no tak ty tylko piszesz na forum redtube.com albo gejeihardsexwdomuubabci.pl xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD frajer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10610 |
Użytkownik Forum
|
![]() szadziu nie mialem hacka tylko zostalem ojebany xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Brazil
Imię: Almadez
Profesja: Elite Knight
Poziom: 296
Skille: 99/96
Poziom mag.: 10
|
![]() Ile godzin gra Empela, Ile z UE Anna strzela, Ile Velder ludzi trapnał, Ile Dedaw gleb zaliczył , Ile noobów jest na rooku, tyle szczescia w Nowym Roku
ELO NAABS |
![]() |
![]() |
![]() |
#10612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Peja Of Luminera
Gildia: Bomba Squad
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
![]() WESOŁYCH ŚWIAT DLA WAS WSZYSTKICH FORUMOWICZE;P
Ile godzin gra Empela, Ile z UE Anna strzela, Ile Velder ludzi trapnał, Ile Dedaw gleb zaliczył , Ile noobów jest na rooku, tyle szczescia w Nowym Roku Jakieś dzwonki słychać z dala to mikołaj za*******a, za*******a aż sie kurzy bo zapierdol ma dość duży mimo wielkiej dziś roboty z równowagą ma kłopoty rozerwany ma swój worek i rozpięty ma rozporek spodnie całe wymiętolił chyba z sanek się spierdolił alkoholu czuć aromat najebany jak automat wysiadł z sanek głośno beknął i wielkiego orła jebnął wyskoczyły mu dwa jaja - jak tu wierzyć w Mikołaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
Lokacja: Śląsk
Imię: Taddii
Profesja: Knight
Gildia: Rainbow Circle
Poziom: 166
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 99
|
![]() DHQ (praktycznie) solo own3d
![]() To Veldera poprosilem zeby wbil, za to mu dziekuje - i wyczyscilismy ![]() Mialem czyscic dla Krzyska, ale wbil z velderem przez przypadek i padl na 2 demach ... :< SS: ![]() ![]() Edit: Almadez to (chyba) Ziomster :* xd Edit 2: Wesolych swiat Gdy mikolaj sie dobija, otworz szybko daj mu w ryja! Wpusc do domu, wytnij jaja, bij go ****a mikolaja! Zlam mu nogi i kregoslup, niech nei dreczy innych osob! Wyjeb kopa mu w podbrudek, i wypierdol na ogrodek. Natrzj sniegiem skurwysyna, po prezenty niech nagina! Ostatnio edytowany przez Taddii69 - 24-12-2008 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10616 |
Zbanowany
|
![]() ta Almadez to Ziomster sam kiedyś mi dawał link do br forum i gadał że bedzie tam wstawiał moje ss z almadez konta i tutaj bedzie pisał
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Imię: Vainne Of Luminera
Gildia: Team of Darkness
Poziom: 200
Poziom mag.: 82
|
![]() Z okazji świąt chciałem życzyć całemu forum zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz spełnienia marzeń ale w pierwszej kolejności tych z prawdziwego życia a dopiero potem tych tibijskich
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10618 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2008
Lokacja: Siemianowice Slaskie
Imię: Lord-Mutikax/Mutikax
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 139
Skille: cocieto
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10619 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możecie all myśleć ze to ja ojebałem Safiego,ale ja wiem ze tego nie zrobiłem,możecie mieć all za thiefa,nie bede reagowal bo wystarczy ze ja wiem ze tego nie zrobiłem.
![]()
![]() |
#10620 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszyscy wiedza ze to nie ty wiec ocb?
a jak jeszcze ktos mysli ze to smyq to sie odpierdolcie od niego ok? ![]() |
![]() |
![]() |