![]() |
#10702 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Kurogane no Linebarrels - done. Godne polecenia, zaskakujący zwrot akcji, mechy po prostu cudowne anime.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10703 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Obejrzałem 5 epów. Hellsinga. Wreszcie zdobyłem ponowne chęci do oglądania anime, bo wyglądało to już naprawdę źle. ;D
![]() |
#10704 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Azumanga Daioh - wytrzymałem 12 minut i wyłączyłem, nie dla mnie to, może kiedy indziej jak już kompletnie nie będę miał co oglądać i będę się nudził.
Zaczynam więc Law of Ueki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() może sobie oglądać anime z ang. subami ale i tak nie pomożecie turyście z zagranicy xD Anglik spytał sie o pomoc,ang znalismy...ale Wawy już nie.
wiecie ze filmy Transformers [transformersy to anime Gimlosie] pokazują historie z 1 strony medalu? z strony ludzi tylko? Oo
![]() |
![]() |
#10706 |
Fallen Angel
|
![]() @Rayza
ja nie przepadam za manga, brak animacji, glosow i kolorow strasznie pozbawia mnie emocji, ktore mam w anime, a i tak ogranicza wyobraznie.
![]() |
#10707 |
Użytkownik Forum
|
![]() u mnie wręcz przeciwnie , manga <3 100% oryginalnej fabuły i ukazanie jak dobrym rysownikiem jest autor [cieniowanie,tekstury,tuszowanie,rastry] i zawsze możesz do fragmentu po wrócić
![]() |
![]() |
#10708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() @up
w anime tez mozesz powrocic d; @ zabieram sie teraz ( a przynajmniej mam zamiar) za Guin Saga, Asura Cryin oraz Tayutama Kiss on my Deity ogladal ktos cos z tego? jak tak, to czekam na opinie Ostatnio edytowany przez raven - 24-06-2009 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10709 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Rownie dobrze mozesz powiedziec ze ogladasz filmy ale nie czytasz ksiazek bo nie maja poruszajacych sie obrazkow. O to chodzi z ta wyobraznia. Masz ruszyc wlasna a nie zgapiac cudza.
![]() |
#10710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Popatrz na to tak (przełożę na Twój język znaczy się) - jeden lubi blond loli, drugi fur loli, trzeci i takie i takie. Wszystko dla ludzi! @Topic Wróciłem z wygnania. Muszę wreszcie skończyć SZS. No i ruszyłem z oglądaniem Madlaxa, na początku nudzi, potem całkiem przyjemna seria. O, i wyszedł singielek "Super scription of data", żyć nie umierać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10711 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
@rayza Zgadzam sie calkowicie, ale tylko pod warunkiem ze interesuja cie technikalia, jak cieniowanie itp. Mnie raczej nie szczegolnie, jak dwie serie sa mile dla oka, ale jeden robi lepsze bajery pod lupa, to i tak nie zauwaze roznicy.
![]() |
![]() |
#10712 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Zgodzę się z Gangrelem. Książka jedynie sugeruje jak coś wygląda, a od naszej wyobraźni zależy jaki kształt przyjmie. Manga niestety ogranicza wyobraźnię... jeśli widzimy w mandze czerwoną peleryną to znamy jej kształt, kolor i wszystkie szczegóły. Im bardziej zaawansowana technika przekazu, tym mniejsze pole popisu dla wyobraźni.
Sam wiele razy czytając książkę fantasy wyobrażałem sobie całe sceny, a kilka naprawdę mocno zapadło mi w pamięci. Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 24-06-2009 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10714 |
Użytkownik Forum
|
![]() to manga jest kolorowa? Oo
Frizz co ty brałeś? xD
![]() |
![]() |
#10715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10716 |
Fallen Angel
|
![]() Nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi. Z mangi np. Naruto wiesz w jakich kolorach są płaszyczyki Akatsuki, więc tylko je kolorujesz w wyobraźni, zamiast spróbować wyobrazić sobie całość.
![]() |
#10717 |
Użytkownik Forum
|
![]() tzn. all masz w czerni i szarości : p
spoiler Ukryty tekst:
reszty sie domyślasz
![]() |
![]() |
#10718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Don't mind me , I'm just passing by!
Thou -> historia z życia wzięta Rayzy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10719 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Bleach 225.
Szkoda ze pod sam koniec zaczeło się coś dopiero dziać...
![]() |
#10720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Racja, dziś wyjątkowo obejrzałem, bo akcja interesująca =P. Jedyne co mi nie pasowało to sposób przedstawienia ran- jak ktoś dostałw brzuch tak mocno, że umiera to powinien z niego porządnie krwawic, a jak komuś połamali kupę kości to powinien byc nieźle powykręcany =). No ale ja to się do wszystkiego przyczepię.