![]() |
#1062 |
Guest
|
![]() Crystal Sword
Attack 35 Defence 35 Waga 40 Wypada z Rahemosa ![]() Ten miecz był kiedyś bronią dawaną przez starożytnych faraonów dla ich dowódców jako order za zasługi. Miecz był kuty z kryształu. Po upadku Ankrahmun bronie te zaginęły. Mówi się że jedyny egzemplarz tej broni faraon Rahemos zabrał do grobu. Ostatnio edytowany przez Gothikowiec - 30-09-2006 o 21:52. |
![]() |
![]() |
#1063 |
Guest
|
![]() Mino Axe
Attack 20 Defence 15 Waga 50 Wypada z Minotaura Guarda,The Horned Fox,General Murius Standardowa broń Minotaurów Guardów. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Użytkownik Forum
|
![]() Razor blade (żyletka
![]() Atak:1 Def:0 Waga: 0.1 oz. Wypada z: stalker, vampire, giant spider. Opis: idealna 'broń' do treningu dla knightów walących ze 'słorda'! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Guest
|
![]() Mithrill Sword
Attack 48 Defence 40 Ręczność 1 Waga 15 Wypada z Dharaliona,Elfa Arcanista(Bardzo Rzadko) Ten miecz został wykuty z Mithrillu niezniszczalnego i nieprawdopodnie lekkiego metalu z którego miecze potrafiły wykuć tylko Elfy. Do dzisiaj Elfy zazdrośnie strzegą tych mieczy i traktują je jak najwyższy skarb. ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() Nazwa :ORCHABALL
ATK : ZABIJA GMA DEF:___ WAGA:____ ILU RĘCZNA: _________ KOSZT:____________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Guest
|
![]() nazwa: Duże Magiczne Ostrze na smoki
siła: 9999 ciężar: 1 oz. ( I'm the fan Gothic{kadą trzęść przeszłem po kilka razy}The best game) |
![]() |
![]() |
#1069 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nazwa: Mściwa Stal
Rodzaj: Sword Atk: 450 Def: 410 Waga: 40 oz. Dwóręczna. Opis: Używana przez Starożytnego wojownika Amphiliona, po jego śmierci skopiowana i rozdana wszystkim Anubis. Wypada z: Anubis, Anubis Master. Nazwa: Wooden Sword Typ: Sword Atk: 14 Def: 14 Waga: 20 oz. Opis: Broń dostępna szczególnie na rooku, tworzona przez Indianos Bravos. Wypada Z: Indianos Broavos, Kamp. Dodatkowe: Można stworzyś samemy z Wooden Trash(Potrzebny axe ring) Zdjęcie: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Guest
|
![]() Ja niewiem jak można takie rzeczy wypisywać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Bronie tworzymy na powarznie lub też DLA JAJCÓW!!!!" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Nazwa: Eternal Blade
![]() Rodzaj: Sword Atk: 35 Def:30 Waga: 10 oz. Broń Jednoręczna Wypada z: Eternal Warrior Jest to eteryczne ostrze, nieprawdopodobnie lekkie. Nie wiadomo skąd się wzięło, używane jest przez Eterycznych Wojowników (Eternal Warriors) i tylko po ich pokonaniu można zdobyć tę broń. Nazwa: Dual Eternal Blade ![]() Rodzaj: Sword Atk:45 Def: 40 Waga: 70 oz. Broń Dwuręczna Wypada z: Elite Eternal Warrior Po wielu eksperymentach, ludzkim naukowcom udało się połączyć dwa Eteryczne Ostrza w jedno. Zyskało ono dzięki temu dodatkową siłę, lecz straciło swą lekkość. Niestety, tuż po wynalezieniu prototypu, laboratorium zostało zaatakowane przez Eterycznych Wojowników i prototyp został odebrany ludziom. Od tamtej pory można go zdobyć jedynie pokonując w walce Elitarnego Eterycznego Wojownika. (Elite Eternal Warrior)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 03-10-2006 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Guest
|
![]() Daemonica Mace
Club 60 60 52.oz |
![]() |
![]() |
#1074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Nazwa: Sword of GM
![]() Rodzaj: Sword Atk: Nieskończoność (losowe obrażenia) Def: Nieskończoność (losowe obrona) Waga: 0.10 oz. Jedno ręczna Opis: Legendarna broń, kto ją posiądzie będzie miał władzę GM'a. Ma ją pijany GM. Wypada z: Ten przedmiot nie wypada z zadnego potwora. Żeby go zdobyć trzeba dać 4 backpacki piwa pijanemu GM'owi. Jak się je ma trzeba napisać: Ty: Yo, pijany GM'mie GM: <Hicks> masz dla mnie <Hicks> browarek? <Hicks> Ty: Jasne ziom GM: <Hicks> Dobra, bierz mój miecz, rób <Hicks> sobie co chcesz a ja idę z browarem <Hicks> do moich kumpli, Behemotów. Ty: Bye GM: Bye, ziom!!! <Hicks> |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Na "powarznie" to kup sobie kolego słwonik ortograficzny,a jak masz do księgarni za daleko to www.ortografia.pl się kłania.Może jestem zrzędliwym dziadkiem,ale nie kapuje co jajcarskiego jest w ''Super Gm Sword''.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Nazwa: Fire Rapier
Rodzaj: Sword Att: 100 + 20 obrażeń od ognia Def: 10 Waga: 20 oz. Broń jednoręczna... Opis: Kiedy powstawały pierwsze ice rpiery jeden wyśliznął się z ręki kowala i wpadła do gorącej lawy i tak oto powstał...Fire Rapier ![]() Fotka: ![]() Specjalne: Przy uderzeniu rzuca czar Great Fireball... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() CRYSTAL HARD MACE
Rodzaj: Club Atak: 210 Def: 0 Waga 90 oz. Broń Dwuręczna Cena: 110k Wypada z : Ten przedmiot niewypada z żadnego potwora, można go znaleźć gdzies na ziemi lub jest dostępny w jakimś queście. Jest To Mace tyle że cieżka i kryształowa jak muwi sama nazwa broń ta rozwala sie po 5 uzyciach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gravitation Knife
Rodzaj: Sword Siła: 30 def: 20 Waga: 19oz. Historia: Miecz stworzony przez Astronautów tibijskich na księżycu, Mozna Go zdobyć pokonując tylo Sky Seekers(Wymagane distance weapon, powór lata) lub w astro quest.(pomc "Lost Astronaut") ![]() |
![]() |
![]() |