![]() |
#1062 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest Dalaran w Alterac Mountains
![]() takie coś jakby z ghotica I tylko nie wiem o co chodzi bo nie ma żadnej książki o tym. Jest jeden NPC ale nie da rady z nim pogadać bo mam za mały lvl albo za mało repki. |
![]() |
![]() |
#1063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jest ksiazka sam bylem w posiadaniu takiej niestety moj poziom ang nie jest na tyle wysoki zeby dokladnie sie z trescia zapoznac, tym bardziej ze
tekst byl trudny. |
![]() |
![]() |
#1064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() Chyba nawet pożyczyłem od kumpla po polsku i zapomniałem przeczytać ;d
![]() |
#1065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Zion
Stan: Niegrający
Imię: Jah Shaka
Profesja: Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: Max
Skille: Zion
Poziom mag.: ;p
![]() |
![]() Świetna gra... grałem w to na prywatnym serverze na TOD (Theatre of Dreams) Dobry server bo bez lagów.. ale cała esencja tej gry jest zawarta na globalu, prywatne servery nie mają sensu.
|
![]() |
![]() |
#1066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]()
#1068 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawie jak Titanic:
![]() Wieczór kawalerski GM'a: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1069 |
Użytkownik Forum
|
![]() No widac ze sie potem ostro naj3bales
![]()
![]() |
#1070 |
Użytkownik Forum
|
![]() ach alkohol
nie ma nic lepszego niż helowanie na BG po alkoholu xD |
![]() |
![]() |
#1071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Þorlákshöfn
Stan: Usunięty
|
![]() Oj Slodko wspominam te gre...
Posiadalem Taurena,Shamana na globalu przez co na wojnach zaczelem sie czuc jak "cel" na nozkach.. Ale coz.. kto nie gral.. niech zagra POLECAM ![]()
#1072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Witam, zapraszam was na nowe forum, dopiero się rozbudowujemy, niedługo będzie strona:
http://www.worldofwarcraft.pl/forum/...024f2ea3dbe682 Pisać na shotboxie ze sprowadził was Edeq ![]() ![]() Ale to jest zajebiste ![]() Ostatnio edytowany przez EdwardMatiz - 13-03-2008 o 20:28. |
![]() |
![]() |
#1074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Edeq bez obrazy ale jest juz wystarczająco duzo dobtych for o wowie. Btw szukam dobrego blizzlike(chce potrenowac i znalesc sposob na szybkie expienie na q w 1 miejscu mam juz takie cos na lvl 60-70 jednak poczatek tez sie przyda) gdzie poprawnie dziala hunter, jego pet oraz bg. albo blizzlike albo x2 nie wiecej.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 11-03-2008 o 21:03. |
![]() |
![]() |
#1075 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znam jeden x4, rpg gdzie Hunter dobrze działa. Ale jak blizzlike, to blizzlike ;p
![]() |
#1076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Male sprostowanie " wanna be blizzlike", a priva z petem z skillami i training pointasami to nie znajdziesz i basta. Weź triala może.
|
![]() |
![]() |
#1077 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nah. Na blizzlikach jakotako dziala ekonomika zwiazana z trade i ah wiec i to chce wyprobowac(tzn jakie profki beda najbardiej oplacalne do zarabiania) A tak sie zapalilem do wow'a globalnego dlatego ze zaczyna pracowac(na zmywaku ale zawsze) i bede mogl bez stresu wykupywac sobie co miesiac abonamet. Zwlaszcza ze dolar stoi slabo a ja bede to robil paypallem.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 12-03-2008 o 05:57. |
![]() |
![]() |
#1078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() LF DRUID 2V2 !!! xd
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1080 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niestety ale $ to jets praktycznie globalna waluta. Ona spada poprzez irak itd a zloty sie umacnia niezaleznie od niej wiec $ oddzialowujac na ceny walut innych krajow je obniza to dodatkowo nasz umacniajacy sie zloty je jeszcze dobija wiec ceny wg naszego cennika w zl spadają. Oczywiscie jak samemu placisz bo na allegro to ci jeszcze powiedza ze wyszly nieprzewidziane koszty i kazo zaplacic wiecej.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |