|
|
#1061 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
doba ludzie ten temat jest o ss to ja dam swoj
http://img369.imageshack.us/img369/2301/uo00543cu.jpg + lr i kasa i jakes tam simieci typu bras helmy czemu nie moge zlotowac v shielda -.- jutro z ran wbije 61 lv to dam ss |
|
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
Jak Reppus tu zaglonda to fast msg me in game!!!!!!!! Jak najszybciej w chuj ważne!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Użytkownik Forum
|
Dlatego prawdopodobnie zmieniam server mam dosyc takich rzeczy i takich ludzi
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aldora
|
Cytuj:
To nie do ciebie tylko do misia.... ![]() P.S. Koniec pisania o Misiu na tym forum...jeszcze mu dajcie date kiedy go ujebiemy:/ skoro on czyta to forum to trzeba uwazac...
I said I will return, and here I am again. Ostatnio edytowany przez Monna - 22-05-2006 o 11:32. |
|
|
|
|
|
#1065 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ehm...raz to nie ja wtedy grałem sir wujem...ja wtedy miałem noob chary na 14 lvlach...i pamietam jak sie woziles pod dp... wiec nie obrazaj mnie... ta postac ma zla przeszlosc ale wszystko da sie naprawic....
|
|
|
#1066 |
|
Guest
|
Wiesz.. ja poprostu nie lubie jak ktoś po mnie jedzie a nawed nie wie jak było naprawde. Wiem że może czasami nie zachowywałem się odpowiednio ale nie ja jeden i tak naprawde nie robiłem nic hamskiego itp., może ty twierdzisz że byłem
hamski, zły czy coś.. Ja cieszyłem się szacunkiem i dobrą opinią wsród kumpli. Walczyłem w niejednej wojnie za honor i przyjaciół. A z tobą nie raz gadałem i myślałem że utrzymujemy dość dobre kontakty. PS. Dla interesantów Valori kilka NEWsów: Popatrzcie jak szybko można zmienić decyzje walki i jak bardzo można być niehonorowym.. 1. TRUCIDO - Kiedyś doskonały dowódca, chyba Legionarius. już nie pamiętam, w każdym razie był LIDEREM który teraz walczy w szeregach BOUND. 2. Lazarus Kane- Kiedyś lider jednej z gildi walczących z BOUND, chyba Legionarius czy cosik a teraz BOUND!! |
|
|
#1067 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
ja sie tam z nikim nie kluce to moj lv
http://img90.imageshack.us/img90/1614/uo00567nq.jpg |
|
|
|
|
#1068 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
Reppus to Miś i każdy już o tym wie.
Zapłaci za swoje. Ale nie piszcie tutaj już nic o nim, bo on to czyta. Data i miejsce zabójstwa ustali się jakoś indziej...
|
|
|
#1069 |
|
Guest
|
Wtajemniczony sie odezwał
![]() ![]() ![]() |
|
|
#1070 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
Cytuj:
|
|
|
|
#1071 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
|
@up up
Makko , on wie więcej niż Ci się zdaję Ale i tak ja wiem jeszce więcej lol ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
|
|
|
|
#1072 | |
|
Guest
|
Cytuj:
No nie zdziw sie, grałem na valorii jak ty jeszcze byłeś plemnikiem ![]() po 2. Znam Korargola i wszystkie jego wybryki lepiej niż nie jeden na valorii. A skoro wiesz tak duużo, to prosze, słucham. Ostatnio edytowany przez Nayebek - 22-05-2006 o 17:30. |
|
|
|
#1073 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|
|
|
|
#1074 |
|
Użytkownik Forum
|
moglibyscie sie nie klucic o taka pier*ole (kurde juz nawet nie mozna p i e r d o l a napisac na tym forum, rozumiem ze jest cenzurka ale bez przesady
), makko, ja klepalem dragi jak niwaf jeszcze na rooku siedzial -.- a wiem ze sa tutaj tacy ktorzy i tak graja/grali dluzej, nawet od samego poczatku valoriico do korargola to nie jestem przekonany w stu %-ach czy tu zaglada, w kazdym razie pytal mnie "co ty tam o mnie gadasz kur*a?", wiec.... wogole fajny pomysl pisac tutaj "chodzcie zabijemy tego korargola", najlepiej jeszcze stancie w depo w godzinach szczytu i gadajcie na default o tym -.- Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 22-05-2006 o 17:45. |
|
|
|
|
#1075 |
|
Użytkownik Forum
|
Up.
Dokładnie ![]() A tu dam 2 fotki...Zgłaszać zamówienia na uhy ![]() ![]() A tutaj troche fooda i uh'maker gotowy![]() ![]()
|
|
#1076 |
|
Guest
|
Ufo Ufo.. Nie wyjeżdzaj mi tu z takimi tekstami ze klepałeś dragi jak nasz świętej pamięci "Niwaf" siedział jeszcze na roku, bo tak naprawde, mój kolego zaczeliśmy grać w tym samym czasie. (pomijam fakt że zaczołęm 2 dni wcześniej), popieram *up.
![]() ps. Wuju, dzięki twoim screenom chciałbym przypomnieć lekko sytuacje o której Ci mówiłem up. Wtedy to Wuju Druidem zabil ktoś mi Druta i od tego sie zaczeło, wiesz, nie wyskakuje z tym dlatego żę coś do Ciebie mam, tylko chciałem wyjaśnić troszku tą sprawq. ![]() Ostatnio edytowany przez Nayebek - 22-05-2006 o 20:17. |
|
|
#1077 |
|
Użytkownik Forum
|
Szczerze , to nie pamietam
![]()
|
|
#1078 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
|
o.O No to .... Fajny ten backpack
Powiem inaczej , bardzo fajny Komu zamierzasz robić za pro ?
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
1. Sir Cypowid (deleted) 18 pal <- byl na innym koncie 2. Kengavol Sorcerer 20 sorc (pozniej sd maker, a teraz noob char) 3. Ufoczix a gdy niwaf mial 8 lvl ja sorcem mialem juz cos przed 20, a wczesniej solowalem dragi palkiem (z miesiac przed tym jak zobaczylem pierwszy raz niwafa na 8 lvlu w ab) jasne? wiec nie mow kiedy zaczalem patrzac na acc created |
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
?Ps.Palladyn von Hellgate/Death - oglądałem właśnie wasze noob screeny na org.pl xDD haha wklejales tam zdjecia jak wziales rota na hita hahaha
|