![]() |
#1061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() doba ludzie ten temat jest o ss to ja dam swoj
http://img369.imageshack.us/img369/2301/uo00543cu.jpg + lr i kasa i jakes tam simieci typu bras helmy czemu nie moge zlotowac v shielda -.- jutro z ran wbije 61 lv to dam ss |
![]() |
|
![]() |
#1062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Jak Reppus tu zaglonda to fast msg me in game!!!!!!!! Jak najszybciej w chuj ważne!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#1063 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlatego prawdopodobnie zmieniam server mam dosyc takich rzeczy i takich ludzi
|
![]() |
![]() |
#1064 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
To nie do ciebie tylko do misia.... ![]() P.S. Koniec pisania o Misiu na tym forum...jeszcze mu dajcie date kiedy go ujebiemy:/ skoro on czyta to forum to trzeba uwazac...
I said I will return, and here I am again. Ostatnio edytowany przez Monna - 22-05-2006 o 10:32. |
|
![]() |
![]() |
#1065 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ehm...raz to nie ja wtedy grałem sir wujem...ja wtedy miałem noob chary na 14 lvlach...i pamietam jak sie woziles pod dp... wiec nie obrazaj mnie... ta postac ma zla przeszlosc ![]()
![]() |
#1066 |
Guest
|
![]() Wiesz.. ja poprostu nie lubie jak ktoś po mnie jedzie a nawed nie wie jak było naprawde. Wiem że może czasami nie zachowywałem się odpowiednio ale nie ja jeden i tak naprawde nie robiłem nic hamskiego itp., może ty twierdzisz że byłem
hamski, zły czy coś.. Ja cieszyłem się szacunkiem i dobrą opinią wsród kumpli. Walczyłem w niejednej wojnie za honor i przyjaciół. A z tobą nie raz gadałem i myślałem że utrzymujemy dość dobre kontakty. PS. Dla interesantów Valori kilka NEWsów: Popatrzcie jak szybko można zmienić decyzje walki i jak bardzo można być niehonorowym.. 1. TRUCIDO - Kiedyś doskonały dowódca, chyba Legionarius. już nie pamiętam, w każdym razie był LIDEREM który teraz walczy w szeregach BOUND. 2. Lazarus Kane- Kiedyś lider jednej z gildi walczących z BOUND, chyba Legionarius czy cosik a teraz BOUND!! |
![]() |
#1067 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() ja sie tam z nikim nie kluce to moj lv
http://img90.imageshack.us/img90/1614/uo00567nq.jpg |
![]() |
![]() |
#1068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
![]() Reppus to Miś i każdy już o tym wie.
Zapłaci za swoje. Ale nie piszcie tutaj już nic o nim, bo on to czyta. Data i miejsce zabójstwa ustali się jakoś indziej...
#1069 |
Guest
|
![]() Wtajemniczony sie odezwał
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
![]() |
![]() @up up
Makko , on wie więcej niż Ci się zdaję ![]() ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No nie zdziw sie, grałem na valorii jak ty jeszcze byłeś plemnikiem ![]() po 2. Znam Korargola i wszystkie jego wybryki lepiej niż nie jeden na valorii. A skoro wiesz tak duużo, to prosze, słucham. Ostatnio edytowany przez Nayebek - 22-05-2006 o 16:30. |
|
![]() |
#1073 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1074 |
Użytkownik Forum
|
![]() moglibyscie sie nie klucic o taka pier*ole (kurde juz nawet nie mozna p i e r d o l a napisac na tym forum, rozumiem ze jest cenzurka ale bez przesady
![]() co do korargola to nie jestem przekonany w stu %-ach czy tu zaglada, w kazdym razie pytal mnie "co ty tam o mnie gadasz kur*a?", wiec.... wogole fajny pomysl pisac tutaj "chodzcie zabijemy tego korargola", najlepiej jeszcze stancie w depo w godzinach szczytu i gadajcie na default o tym -.- Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 22-05-2006 o 16:45. |
![]() |
![]() |
#1075 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up.
Dokładnie ![]() A tu dam 2 fotki...Zgłaszać zamówienia na uhy ![]() ![]() A tutaj troche fooda ![]() ![]() ![]()
#1076 |
Guest
|
![]() Ufo Ufo.. Nie wyjeżdzaj mi tu z takimi tekstami ze klepałeś dragi jak nasz świętej pamięci "Niwaf" siedział jeszcze na roku, bo tak naprawde, mój kolego zaczeliśmy grać w tym samym czasie. (pomijam fakt że zaczołęm 2 dni wcześniej), popieram *up.
![]() ps. Wuju, dzięki twoim screenom chciałbym przypomnieć lekko sytuacje o której Ci mówiłem up. Wtedy to Wuju Druidem zabil ktoś mi Druta i od tego sie zaczeło, wiesz, nie wyskakuje z tym dlatego żę coś do Ciebie mam, tylko chciałem wyjaśnić troszku tą sprawq. ![]() Ostatnio edytowany przez Nayebek - 22-05-2006 o 19:17. |
![]() |
#1077 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Szczerze , to nie pamietam
![]()
#1078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
![]() |
![]() o.O No to .... Fajny ten backpack
![]() ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Sir Cypowid (deleted) 18 pal <- byl na innym koncie 2. Kengavol Sorcerer 20 sorc (pozniej sd maker, a teraz noob char) 3. Ufoczix a gdy niwaf mial 8 lvl ja sorcem mialem juz cos przed 20, a wczesniej solowalem dragi palkiem (z miesiac przed tym jak zobaczylem pierwszy raz niwafa na 8 lvlu w ab) jasne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1080 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ps.Palladyn von Hellgate/Death - oglądałem właśnie wasze noob screeny na org.pl xDD haha wklejales tam zdjecia jak wziales rota na hita ![]()