![]() |
#1062 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#1063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gratuluje tego arma =), zdjecia kozackie
|
![]() |
![]() |
#1064 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2005
Świat: Inferna
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1066 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2005
Świat: Inferna
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1067 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Cytuj:
No to u ciebie na Danubii, ale nie na Secura, na Secura jest sporo kolekcjonerow ktorzy moga dac taką sume gp.Kolega z RL, ktory gra na Ruberze mowil ze u nich jeszcze nikt nie znalazl takiego armora, lub Blue czy Green Gema i wszystkie te trzy itemy kosztowaly by okolo 2mln gp each jesli ktos by je sprzedwał. Wiec jak widac kazdy inny swiat ma swoje wlasne ceny. Bebi~
![]() |
#1068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Nie podajcie rozwiazania do D-armor qesta!!!
![]() Ceny spadna na leb... Jak ktos chce zdobyc to niech sam sie potrudzi ![]() POzdro. |
![]() |
![]() |
#1069 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Co do opisywania questa na forum .. oczywiście, że tego nie rób ponieważ quest spoiling jest wbrew zasadom tego forum. Odkrywanie "sekretów" na forum publicznym uważam za głupotę tak jak to było z pewną "sekretną" do niedawna jaskinią ze scarabami. Po co zostawić sobie fajny spawn scarabów do expienia w spokoju skoro można wszystko opisać na forum :/ Moim zdaniem najlepiej pokazać screena a resztę przemilczeć ![]() ![]() Ogólnie zawsze przedmioty z nowych (ew. mało znanych) questów, lub poprostu rzadkie przedmioty będą cenne, i to nie ze względu na swoją użyteczność, obrone, atak ... poprostu dlatego, że są ładne albo rzadkie.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 02-01-2006 o 15:08. |
|
![]() |
![]() |
#1070 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Tu i Tam
|
![]() Cytuj:
Zdobycie D Arma jest według mnie sprawą czasu i wytrwałości. Co prawda kolekcjonerzy mogą dać za ten armor dużo pieniędzy, ale nie przesadzajmy że wiecej niż MPA. Na Solerze obecnie są 3 D Army... Jeden został kupiony przez kolekcjonera (Goethi Mac'Mannus) za około 300- 400k ( zapłacił itemami ). Wg mnie to już zależy tylko kolekcjonerow... jaką kwotę są w stanie zaoferowac...
... Don't WORRY, Don't CRY ... Take GRASS and FLY ... Ostatnio edytowany przez Eagle - 03-01-2006 o 20:05. |
|
![]() |
![]() |
#1072 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Maze of Lost Souls
Imię: Orzech Chaos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Danera
Poziom: 75
Skille: 16/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Ahhh. Dawno wbiłem ten level - niestety spadł mi. [IMG]
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Pruszków
Imię: Drazhar~
Świat: Iridia
Poziom: 122
Skille: 66/66
Poziom mag.: 6
|
![]() Obejrzałem wszystkie ssy jakie zamieściliście. Są wypasione!! Wielkie Gz zwłaszcza dla mojej ulubionej pro czyli knightów to jest Bysia Bebiego i dawnego Vienia. Oczywiście GZ dla ALL ekipy. Mam pytanie. Dał by ktoś linka do tego wywiadu z Vetiusem czy kimś tam?? Za pierwszym razem znalazłem go ale niestety później nie mogłem (2razy szukałem) HELP PLZ!!! xD
POzdro for ALL |
![]() |
![]() |
#1074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() Ten temat schodzi na psy i nic wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Unholy Templars
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
Prosze bardzo chcecie zdjęć? To macie. ;] BEBI W SYLWKA ![]() MÓJ OSTATNI SYLWESTROWY DRIN + Bebi ![]() ![]() Bebilon + Hecate Gorgo (ja ? ![]() ![]() W kolejności od lewej: Bebilon, Gorgo Axefencer, Hecate Gorgo, Mixalot Gorgo ![]() Oraz 3 fotki okolicznościowe: Mixalot Gorgo w moim pokoju ![]() Bebi dzisiaj na dworku ![]() Oraz Ja tego samego dnia 10 min później ![]() ![]() Enjoy ![]() Yours, Hecate~
Ostatnio edytowany przez Instrumentum Diaboli - 08-01-2006 o 19:44. |
||
![]() |
![]() |
#1076 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Piła
Imię: Roth Sevis
Profesja: Knight
Poziom: 126
Skille: 99/97
Poziom mag.: 7
|
![]() Zmień coś bo nic nie widać.
Już widze. ![]() ______________________________ ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Turin Agarwaen
Gildia: Dreamers
Poziom: 70
![]() |
![]() troche odemnie
![]() 54 ![]() 55 ![]() axe up ![]() paradox ![]() jedno z ladniejszych dragon lair / 5 bp uh ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#1078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Mufi Kalinowa
Gildia: Bagatela
Poziom: 105
Poziom mag.: 7
|
![]() Turin a gdzie sie podzial Twój helm :>
![]() Gz Adw ![]()
"Padam aby powstać, wstaje aby walczyć, walczy by wygrywać" "Jak powiedział Liroy sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydzielem żyć i nie zejść na psy" "Co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie" "Pytasz kto ja jestem? Mów mi Polak Większy. Jaki znak mój? Dwie zacisniete pięści. Siła i Bóg, prawda i ból zawarte w treści." ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Imię: Aarnox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Aquarious Oyster
Świat: Berylia
Poziom: 66
Poziom mag.: 17
|
![]() W bp widac warrior helmet wiec pewnie to wypadlo, a polozyli rh zeby bylo ciekawiej
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() mufi and up@ wypadl im rh warrior helmet mial wczesniej zalozyl rh i sciagnol do zdjecia proste nie ?
ps. up@ warrior helmet z d lair ? lol |
![]() |