|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Jak myślicie? Czy nasze posty mogą zakwiestionować ,że EXCALIBUG żyję? | |||
Tak... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
498 | 40.59% |
Nie... |
183 | 14.91% |
Wszystkie posty nie dały rzadnych rezultatów |
212 | 17.28% |
Heh, ja już wiem o co ci chodzi... (Już wiem jak to zrobić według naszych postów) |
115 | 9.37% |
Nie mam zdania |
219 | 17.85% |
Głosujących: 1227. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1061 |
Guest
|
![]() [quote=Heliwurab;430945]Wymienie to, z czym spotkałem się w Tibii i tutaj.
excalibug prawie na początku. Tha lil'lil baka'etheis excalibug, Basilisk niedługo po excalibugu. thosharsis tha'Basilisk... Beholders troche dalej... nah baka'sha res'sehra Beholders... Kruzak i excalibug w następnej linijce.. Excalibug kenle'sha Kruzak sarvithos, Mintwallin następnie.. Tha'shat ras alth'ara Mintwallin... Marvik w roli z excalibugiem po Mintwallinie... Marvik esha'ina excalibug! znowu excalibug po kilku linijkach tekstu ---> Uman ar'atorn, klathis ina excalibug, w następnej roli... basilisk >mas'thoshi Basilisk stoth'ria!< tym razem Kruzak i excalibug zaraz po bazylu . Kruzak tha sarvithos tho'ris excalibug... 2 linijki potem znów Kruzak : Kath'arakh Muriel, Urb'ina Kruzak... Potem ktoś rzuca czar: Tha'fara "EXEVO GRAN MAS VIS"!!! i jakaś końcówka.. to prawie napewno język elfów, mówiący o różnych tajemnicach.. może np. o takiej, dlaczego Kruzak za skóre Basiliska da ci klucz do skarbca.. Można tak na raz powiedzieć, że była to walka Kruzak vs. Marvik, było troche Basiliska i Excalibugu... może ktoś go używał...wystąpił też na chwile Beho... a po co on tam? Może coś ukrył? może coś nam dał?.. Teraz zamiast głowić się na bezsensownym tematem "Język 469" weźmiemy się za przekładanie tej książki na nasz język.. A więc, do dzieła kamraci! Hej ho, hej ho, do questów by się szło... ![]() [Edit] Oczywiście, mogłem kilka wyrazów/imion przeoczyć.. No cóż.. Błądzić jest rzeczą ludzką..[ [to co jest napisane na górze bylo w ostatnim poscie na pisane przez Heliwuraba] Jeszcze jedno przeoczyleś- Mel'thinas ekoth'res Noodles!-to oznacza że pies krola Tibianusa to tak naprawde jakas postać z tibi przeminiona przez czar utevo res !!! ![]() Ostatnio edytowany przez ferimini - 02-12-2007 o 20:22. |
![]() |
|
![]() |
#1062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() u gury? twoje błędy mnie powalają
nie mechical fightery,bo one doszły w tym upie(chyba) Myśle, że to pomieszczenie nie jest związane z excalibugiem, bo gdzie byś pociongną?
Ostatnio edytowany przez Spoilerek - 30-12-2007 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
|
![]() Cytuj:
Gdzie go dokładnei znalazłeś??? Ale niemam juztego listy bo jak sie pochwaliłem nim na game chacie to od razu mnie zabili i mi wypadł.... na strzałce miałem 100 gplist był w bp Ostatnio edytowany przez anonymousexd - 31-12-2007 o 13:56. Powód: . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Lokacja: Czeladź
Imię: Jarecky Adram
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 77
|
![]() Nie wiem czy tego jzu nie bylo ale :
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem Excalibug istnieje, ale obecnie jest nie do zdobycia...
PS. Apeluje, wszystkie copy rozmow, opisow z ksiazek etc. piszcie w kodzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wiem gdzie jest potwór Basilisk o ile jeszcze jego miejsce wystepowania nie jest znane to moge podac namiary.
Pozdro
![]() |
#1067 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Firble
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 70
Skille: 80
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ... tak stare questy
LiFe Is BrUtAl AnD FulL oF zAsAdZkAs AnD sOmEtImEs KoPaS W dUpAs VeRy MoCnO Ostatnio edytowany przez Pieczka-Saphira - 21-01-2008 o 09:50. Powód: bledy |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Guest
|
![]() Na tibiawiki pisze że jeden z twórców tibii ukrył kiedyś excalibuga tam gdzie teraz jest ornament shield quest ale przez przypadek znalazł go jakiś gracz i miecz usunięto i wymyślono o nim legende...
<Wiem,wiem odświeżam temat...> |
![]() |
![]() |
#1070 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Dawgyg
Profesja: Sorcerer
Świat: Zanera
Poziom: 22
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() A pomyślcie jak sie idzie z Carlin i AB do KAzzo mija sie zammnkiety budynek i na nim pisze ze to jest bar noodlesa ale jest zamkniety wezcie popytajcie noodlesa o ten bar. Sprubujcie to przetumaczyc ta ksiege na normalny język bo jest jezyk beholderów albo orców albo cyców.Popytajcie takze NPC Skjyar czy jakos tak on jest na DTD pod MT kolo thais .Kiedys jak bylem na carlin po kamole tam jest koles an dywanie chyba latajacy dywan niewiem i mi powiedzial ze wie gdzie jest excalibug ale nie pamietam dokladnie.Jeszcze wiem ze zatragil spadl z nieba jako gwiazda znalazly ja cyklopy i ktos im kazał wykuc z tego miecz tzw excalibug. A i idzcie jeszcze do mintwalin tam jest 2 NPC jest Markwin i jest Prisoner gdzies tam siedzi w celi przy nim sie robi jakis quest chyba paradox tower to all
![]() ![]() A i jeszcze rozkminilem ze jak sie na filmach zagra bazyliszkowi na flecie to on spi czy cos takiego wiec sprubujcie mu zagrac na flecie .A sa dwa rodzaje fletów więć sprubujcie zdobyc drugi .A i przeszukajcie jeszce goustland . Noodles to byl kiedys wielki rycerz Ten Bannor(pierwszy człowiek) miał córkę i ona miała syna wlaśnie noodlesa i on posiadł excalibuga i chcial go wykorzystac na dobre cele i zatharoth sie wkórw...... i zamienil go w psa .Noodles ma bar czy karczme w drodze do ab i carlin od strony Kazoo Ostatnio edytowany przez Dawgyg - 05-03-2008 o 12:28. Powód: Przypomnienie |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2008
|
![]() Nie wiem czy ktoś już to pisał ale boję się że to kolejna historia ubarwiająca grą. Tak jak ten nieszczęsny spike sword na rooku. Nie chce tu nikogo zniechęcać do szukania a nawet sam będę to robił bo lubie takie questy ale pewnie to coś w stylu spika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() nie wiem czy ktos jeszcze tu zaglada albo zastanawia sie nad tym ale przypomnialem sobie że w kazoo gdy schodzi się pod ziemie (nie kopalnie tylko w miescie) jest tabliczka ze znakiem Beware of BASILISK. mam nadzieje ze to cos pomoze o ile ten temat jest jeszcze swieży. pozdro =0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
![]() Excalibug to legenda... nie próbujcie go jakoś odnależć bo nie można mieć czegoś czego JUŻ nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Ale oni probowali odgadnac co jest napisane w ksiedze, a nie znalezc excalibuga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Ale macie tlumaczenia tych ksiazek
![]() Nawet nie zastanawiajcie sie najpierw co dane slowa oznaczaja tylko po prostu sprawdzcie w jakich miejscach sie powtarzaja . Nie chcem teraz wyszukiwac wszystkich postow. Ale wg waszych tlumaczen jedno slowo ma 1500 znaczen w zaleznosci jak wam pasuje ... 1. Urb'thasha kenle morg, 2. Alis'thasha dah ar'atun! 3. Kath'ara Uman far'tha morguthis. 4. Aranah Zathroth ala'shena! 5. Zathroth par'ashis, 6. Zathroth thasha'morg, 7. Zathroth nah'ved, 8. Zathroth ar'atun! 9. Tha lil'lil baka'etheis excalibug, 10. vis'nah... 11. morg'nah... 12. ekoth'sin... 13. thosharsis tha'Basilisk... 14. Zathroth kath'ras Zatragil, 15. Uman ar'thasha Uth'Amon... 16. Fardos ethes... 17. Uman ar'atus... 18. Zathroth alth'ashara 19. nah baka'sha res'sehra Beholders... 20. Excalibug kenle'sha Kruzak sarvithos, 21. Tha'shat ras alth'ara Mintwallin... 22. Marvik esha'ina excalibug! 23. Urb'thasha, Urb'thasha! 24. Kenel'far, Kenel'far! 25. Uman ar'atorn, klathis ina excalibug, 26. Zathroth vis'theshin Basilisk! 27. Basilisk fa'uth excalibug 28. evarthus ar'vis Mel'thinas... 29. Mel'thinas ekoth'res Noodles! 30. Fardos ar'kathsi Zathroth, 31. mas'thoshi Basilisk stoth'ria! 32. Kruzak tha sarvithos tho'ris excalibug... 33. Sarvithos'arah vismo lil'inas! 34. Kath'arakh Muriel, Urb'ina Kruzak... 35. Tha'fara "EXEVO GRAN MAS VIS"!!! 36. Zathroth nex'ilis... Zathroth artha'vid! 37. Fardos neh'morg ina gal'atha fashis... 38. gal'desha fashis, fashis... Ad1. Urb'tasha to albo wyrazenie albo ktos , ewentualnie nazwa wlasna , zastanawiajacy jest lacznik ktory mowi nam o dwuwyrazowym czlonie tego wyrazenia. Ad2. Alis'tasha - tak jak wyzej , wystepuje tez tu ar'atun ktore tez sklada sie z dwoch wyrazow ewentualnie przyimka i wyrazu. Ad3. Kath'ara to wyrazenie , nie zadna osoba , Uman tu jest osoba jako ten dobry bog , morghutis to nie faraon bo bylby z duzej litery to slowo ( np : lipa - to drzewo a nie Pan Lipa) Ad4. Aranah - wyraz , Zathroth - zly bog przeciwienstwo Umana taki diabelek ![]() Ad5. Kolejna wzmianka o Zathrocie oraz ciekawa rzecz - wyrazenie dwuwyrazowe par'ashis wskazujace na jakis opis tego boga Ad6. Kolejna wzmianka o Zathrocie , ale ale co my tu mamy : thasha'morg ( wyrazenie skladajace sie z dwoch wyrazow) ktore wystepuja w pierwszym wersie. Ad7. Znow ten Zathroth i kolejna rzecz ktora wskazuje na jego opis ( wcale nie powiedziane ze uwielbienia , moze byc strachu?) i opis znow sklada sie z dwoch wyrazow nah'ved. Ad8. Znow Zathroth jak powyzej i macie kolejna ciekawostke wyrazenie dwuwyrazowe ar'atun wystepujace w drugim wersie. Ad9. Tha poniewaz to poczatek zdania swiadczy o wskazanie na krasnoludy ( te , ci , itp..) , lil'lil wiadomo co oznacza - krasnoludy , cos zrobily ( nie wiadomo co 2 wyrazy sa to wiemy ) z excalibugiem. Ad10. Jakies wyrazenie dwuwyrazowe opisujace albo sam excalibug albo cos co sie stalo po tym co krasnoludy zrobily z nim. Ad11. Kolejna rzecz na ten sam temat , ale zauwazcie ze nah sie powtarza wiec wyrazenie czesciowo podobne do tego powyzej. Ad12. Znow to samo znow dwa wyrazy , zastanawiajace moga byc te trzykropki na koncu kazdego z opisow , moze to walka bo: Ad13. Wystepuje to najprawdopodobniej czasownik thosharsis oraz tha'Basilisk co wskazuje na pokretnosc gramatyki , wyrazy mozna polaczyc maksimum dwa wiec Tha lil'lil ale juz Tha'Basilsik. Ad14. Zathroth juz wiemy kim jest cos zrobil z zatragilem badz stworzyl zatragil badz tez cos z samego zatragilu stworzyl ( zatragil - jedna z 7 mitycznych stali). Ad15. Uman , ten dobry bog za to podobnie postapil w stosunku do kolejnej mitycznej stali Uth'amon , zauwazcie ze zrobil alth'thasha co wskazuje bezposrednio na to ze ani alis'thasha ani urb'thasha z pierwszych dwoch wersow nie sa nazwami badz nazwiskami. Ad16. Fardos , kolejny bog , bog stworca bez ktorego obecnosc Umana czy Zathrotha bylaby zbedna tez cos zrobil , na 100% czasownik ethes. Ad17. Uman , ten dobry , tez wraz z Fardosem cos zrobil , ale ciekawszy wniosek to wniosek gramatyczny : ar'atun i ar'atus to najprawdopodobniej jedno i to samo tylko w odmiennej formie. Ad18. Zathroth najprawdopodobniej by nie byc gorszym tez wykonal jakas czynnosc tylko tu juz mamy dluzsze zdanie ktorego dalszy ciag: Ad19. Jest ciekawy , oprcz tego ze mamy do czynienia z beholderami , slowem nah ktore juz wystepowalo , to mamy tez slowo res uzywane w czarach. Ad20. Excalibug napewno posiadal Kruzak kolejna postac , krol dwarfow , konstrukcja zdania - Excalibug 2 wyray Kruzak wyraz. Ad21. Te cos (rzeczownik) 2 wyrazy kolejne Mintwallin ( miasto minotaurow) , ale to chyba kazdy wie. Ad22. Marvik skad inad potezny druid z Thais cos zrobil z Excalibugiem , slowo ina mozecie tez se przetlumaczyc jakos bo w czarach wystepuje. Ad23. I tutaj mamy kolejny dowod na zawilosc gramatyczna tego jezyka , okrzyki zawsze piszemy z duzej litery a sa to dwa wyrazy ! dwa wyrazy ! Ad24. Kolejne okrzyki , co juz samo w sobie nam pozwala wczuc sie w klimat , albo radosc , albo ekscytacja ewentualnie okrzyki wojenne. kenle to wyraz. Ad25. Tym razem jak widac Uman dobry bozek dopadl do excalibuga bo znow cos z nim on tym razem zrobil , i znow slowo z czarow mamy "ina". Ad26. Zathroth natomiast cos zrobil z bazyliszkiem ( npc mieszkajacy pod kazordoon ) do ktorego nikt nie wie jak sie dostac , wystepuje slowo z czarow "vis". Ad27. Tym razem ten oto bazyliszek dorwal sie do excalibuga i cos z nim zrobil , a co z nim zrobil dowiadujemy sie w nastepnym wersie. Ad28. Mel'thinas to napewno nazwa kogos , jakiejs tajemniczej postaci i excalibug zostal uzyty w jakis sposob przeciw niemu , lub dla niego , moze nawet przekazany jemu , ciezko powiedziec na uwage zasluguje za to fakt wystepowania dwoch juz nam znanych wyrazow "ar" "vis". Ad29. Ten otoz Mel'thinas cos zrobil na Nodlesie (npc piesek kolo krola thais) badz go stworzyl o tym swiadczy slowo z czarow "res". Ad30. Fardos bog stworca cos zrobil z Zathrothem , albo cos razem zrobili ,ewentualnie zrobil cos przeciwko niemu , wystepuje slowo znane "ar" ktore najprawdopodobniej jest przyimkiem. Ad31. Tu sie dowiadujemy co takiego ten Fardos zrobil , a no cos z Bazyliszkiem ( w dobrym lub zlym sensie) , wystepuje slowo "mas" znane z czarow. Ad32. Kruzak ten krol dwarfow zrobil cos z excalibugiem , na uwage zasluguje fakt ze powtarza sie w stosunku do Kruzaka slowo sarvithos. Ad33. Tutaj dowiadujemy sie ze sarvithos z konstrukcji zdania to nic innego jak rzeczownik po nim nastepuje czasownik arah , ciekawa jest konstrukcja na koncu lil'inas ( patrzac na to ze lil'lil to krasnoludy a ludzie lil'ones - chociaz akurat ones nie jest konstrukcja stara moze ones = inas). Ad34. Kath'arak to dwa slowa , Muriel to npc wielki mag z Thais , wystepuje przecinek wiec to oznacza ze tylko do Muriel odnosi sie to co przed przecinkiem , nastepna czesc zdania o Kruzaku jest ciekawsza znowu Urb z duzej litery ? Ad35. Konstrukcja tha'fara to dwa slowa , z tym ze tha jest odnosnikiem do poprzedniego wersu i to jednej z tych dwoch osob w tym wersie wystepujacych , "exevo gran mas vis " to czar ultimate explosion. Ad36. Opis Zathrotha najprawdopodobniej , znow mamy znane nam slow : vid , ktore wystepuje w czarze takim jak niewidzialnosc. Ad37. Na koniec ostatnie dwa wersy dotycza Fardosa , ciekawostka w tym wersie sa znane juz nam slowa "ina" , "morg". Ad38. Dalszy czesc o Fardosie - wystepujace jak powyzej slowo "gal" oraz powtorzone po raz trzeci nawet slowo "fashis". Majac taki maly rozbior nie tlumaczcie teraz tego jak wam sie podoba , bo w kazdym tlumaczeniu nie znalazlem zadnej spojnosci a wyraz w jednym wersie przetlumaczony tak w innym oznaczal juz zupelnie co innego. Wiec jedyne co/kto tu wystepuje to: - Fardos - bog stworca - Uman - dobry bog - Zathroth - zly bog - Kruzak - krol dwarfow - Noodles - znany jako npc piesek krola Thais (ale ale jego nazwe nosi tez akademia magii na edron oraz kaczma miedzy Venore a Kaz). - Lil'lil - krasnoludy - Basilisk - npc pod Kazordoon , straszny potwor dla dwarfow kiedys - Beholders - beholdery - Marvik - potezny druid z Thais - Muriel - potezny mag z Thais - Mel'thinas - wielka tajemnica ![]() - Mintwallin - miasto minosow - Excalibug - legendarny miecz - Zatragil - legendarna stal znana tez jako dream silver - Uth'amon - legendarna stal znana tez jako brightsteel. Dla ulatwienia inaczej wam ten wiersz napisze: Urb'thasha kenle morg, Alis'thasha dah ar'atun! Kath'ara Uman far'tha morguthis. Aranah Zathroth ala'shena! Zathroth par'ashis, Zathroth thasha'morg, Zathroth nah'ved, Zathroth ar'atun! Tha lil'lil baka'etheis excalibug, vis'nah... morg'nah... ekoth'sin... thosharsis tha'Basilisk... Zathroth kath'ras Zatragil, Uman ar'thasha Uth'Amon... Fardos ethes... Uman ar'atus... Zathroth alth'ashara nah baka'sha res'sehra Beholders... Excalibug kenle'sha Kruzak sarvithos, Tha'shat ras alth'ara Mintwallin... Marvik esha'ina excalibug! Urb'thasha, Urb'thasha! Kenel'far, Kenel'far! Uman ar'atorn, klathis ina excalibug, Zathroth vis'theshin Basilisk! Basilisk fa'uth excalibug evarthus ar'vis Mel'thinas... Mel'thinas ekoth'res Noodles! Fardos ar'kathsi Zathroth, mas'thoshi Basilisk stoth'ria! Kruzak tha sarvithos tho'ris excalibug... Sarvithos'arah vismo lil'inas! Kath'arakh Muriel, Urb'ina Kruzak... Tha'fara "EXEVO GRAN MAS VIS"!!! Zathroth nex'ilis... Zathroth artha'vid! Fardos neh'morg ina gal'atha fashis... gal'desha fashis, fashis...
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz Ostatnio edytowany przez mago - 24-03-2008 o 04:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Lora Sisso
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 39
Poziom mag.: 4
|
![]() Ktos kiedys dawno temu w tym temacie wspominal ze to nie moze byc quest bo co to jest za quest ktory jest zwiazany z 2/3 NPC w tibi ? ile by sie ludzie musieli nabiegac o.O?
a innym razem pisal ktos ze po kazdym upd jest dodawany nowy NPC ktory wie cos o excalibugu wiec quest czy cos tam to jest musi nadal istenic bo poco nowi NPC mogliby o nim mowic ;P? A moja teoria jest taka ![]() To jest najdluzszy quest w dziejach tibi ale nadal niema on zakonczenia (bo gdyby bylo to juz pewnie by go ktos mial) I pewnie gdy wrescie nadejdzie taki czas ze CiPy powiedza ,,dosc juz...zaduzo sie napracowalismy przy tibi by ktos teraz juz po naszej emeryturze/smierci zmienial ja na swoj styl" i wtedy wlasnie przed wymazona emerytura zrobia ostatni upd w ktorym nielicznym graczom uda sie rozwiazac tajemniczy quest-legende i wtedy pojawi sie wielki napis ~~You are winn~~ xD w skrocie w ostatnim upd w dziejach tibi pojawi sie rozwiazanie do questa ale tylko nieliczni... tacy np .300+ lvl bd mogli go wykonac ;D i bd pieknie <33 wiec moim zdaniem narazie nie macie sie nad czym glowic bo i tak nie ma rozwiazania ;D Ostatnio edytowany przez Madziaq - 24-03-2008 o 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Imię: Herold Pall
Profesja: Paladin
Gildia: Methyl Injection
Świat: Refugia
Poziom: 70
Skille: 83/54
Poziom mag.: 15
|
![]() Jak cipsoft przejdzie na emeryture to pixele będą liczyły 400lv+
![]() Właśnie też tak myślę jak pan up. W każdym update'cie dochodzą jacyś nowi NPC którzy mówią nam coś nowego o tym legendarnym mieczu. Można prosto wywnioskować, że ten quest może się ciągnąc update'ami ![]()
![]() |
#1078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
![]() A może quest leży gdzieś indziej niż myślicie
![]() -KazordoonBurger -Carlin Kebab -Thais pizza (moglem coś namieszać) ![]() I tak może trzeba przynieść Noodlesowi kebaba lub pizze etc. I sie odczaruje ![]() Tylko teraz z wielu was pomyśli jak zrobić pizze w tibi ![]() Ja myśle tak no najpierw trza mieć ciasto no i tak bozo sprzedaje mace of fury wszyscy myślą że to kawał a według mnie trzeba rozwałkować nim ciasto na pizze ![]() ![]() ![]() ![]() Mam też Pomysł na burgera trza mieć roll (wypada z huntera) szynke lub smoczą szynkę pomidora i inne tam ![]() Na kebaba nie mam już pomysłu ![]() I jak te 3 rzeczy dostarczymy odmieni się ![]() I co genialny jestem nie ![]() Ps. Prosze popytajcie rużnych npc o te kebaby może to coś da
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Krivex - 30-03-2008 o 13:02. Powód: ble ble ble |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2007
Lokacja: Rzeszów
Imię: Darin Khaart
Profesja: Sorcerer
Gildia: Diamond Army
Świat: Candia
Poziom: 46
Skille: 0/24
Poziom mag.: 43
|
![]() A moze to nie jezyk elfow tylko orkow(jezeli ktos wpadl na ten pomysl to sry, ale czytalem tylko 1 i ostatnia strone
![]() P.S. o tego kebaba moze trzeba zrobic/kupic w carlin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Lokacja: Będzin
Imię: Master Damgil
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Neutrals
Świat: Xerena
![]() |
![]() a może ktoś już rozwiązał zagadkę i nie chce napisać jak go zdobyć bo by każdy kto by był w stanie go zdobyć by go miał a tak to jest ta osoba wyjątkowa bo tylko ona go ma
![]() |
![]() |
![]() |