![]() |
#10901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Stasko
Gildia: Swat Team
Świat: I WILL BACK ^,-
Poziom: 130
|
![]() Wcale nie mam zamiaru plakac ze pele padl
nie pierd*l mi ze sie rozkozaczylem i padne bo to jest zalosne z twojej strony nie weim kto tera gra tym charem ale ch*j z tym. ![]()
![]() ~dziekuje tym co sa i byli, pier.... tych co sie odwrocili~ 23:11 Royal Aramil [36]: that nie dat 23:12 Royal Aramil [36]: shut the fuck up ... ENG? PL? RUS? http://www.flogao.com/staskoo |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10902 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Imię: Artu Erlan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
|
![]() @szczepan
Od kiedy nie grasz (lub nie wiadomo jakim charem) zachowujesz sie jak pies puszczony z łańcucha.. Nie pisz tutaj, większość twoich postów to spam a twoje "wypowiedzi" są zawsze : na podobny temat, nic nie wnoszą , na poziomie 10-latka (może naprawdę tyle masz, to lepiej dorośnij trochę i wróć jak juz będziesz myśleć poważnie) , próbujesz dawać głupie rady.. (może czasem cos w nich jest ale i tak chyba tego nie rozumiesz bo nie stosujesz sie do nich), itd. Uczepiłeś sie Filipa.. a popatrz na siebie jaki swój obraz tutaj pokazujesz.. Ja osobiście nie mam nic do Filipa , on grał z tymi ludźmi (do których mu wypominacie ze wielce im ass lick'owal) bardzo długo , tak samo każdy z tych co gra w tibie zadaje sie z innymi osobami, no bo przecież chcąc czy nie chcąc nie da sie tego uniknąć.. no to takie cos tez nazywasz ass lick'iem? On doszedł wysoko ponieważ prawidłowo rozegrał tę partie. I myślę ze ten który wie na czym polega ta gra - nie powie ze on jest na tej pozycji na jakiej się teraz znajduje przypadkiem. Może zaszedł nie jednemu polakowi za skórę ale akurat nie chodzi mi tutaj o to. Teraz powiesz pewnie ze tym co jest wyżej chce mu sie podlizać - nie, mylisz sie, wyrażam porostu swoje zdanie na ten temat, biorąc pod uwagę fakty które znam. Cytuj:
Gz all adv oraz lota ja na razie przerwa od gry ;p SS'ik z jednego z ostatnich huntow. (2 mms pod rzad ![]() ![]() PS. NAJBARDZIEJ szanuje 2 osoby tutaj z jakimi grałem Tide – byliśmy tu zawsze razem jak bracia pomimo tego ze mieszkamy po przeciwnych stronach polski , zawsze mogłem/mogę/i będę mógł mu zaufać /oraz wiele wiecej, nie ma sensu public wymieniac/. Jaga – to on nauczył nas (mnie i Tide) jak się powinno grac, pokazał wiele miejsc o których powinniśmy wiedzieć, służył radą , można było zawsze na niego liczyc /oraz wiele wiecej, nie ma sensu public wymieniac/. ZA TO WAM DZIEKUJE, nigdy was nie zapomne pomimo tego ze "to tylko gra" ale ona pokazuje wiele o ludziach jacy są na rl ![]() Ostatnio edytowany przez Sm0Kq - 11-09-2008 o 21:04. Powód: blad ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10903 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() Wszyscy kochamy jeba**ch c weli z neostrady k***a -.-.
Niedosyć ze wczoraj waste to dzisiaj ded kurwa Sep 11 2008, 19:43:19 CEST Died at Level 134 by a demon Ostatnio edytowany przez dudek949 - 11-09-2008 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Stojaca Zoka
Świat: Olympa
Poziom: 29+
Skille: ?/?
|
![]() siema niepotrzebne te komentarze bo to i tak nic nie zmieni
![]() a tu coś na orzeźwienie umysłu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @philip
W sumie mam to w dupie bo i tak już nie gram jesteś jaki jesteś ja od teraz jestem neutral co do Twojej osoby
Yours,OkO Ostatnio edytowany przez YoursOkO - 12-09-2008 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Profesja: Paladin
![]() |
![]() No i SmoQ powiedzial co wiedzial
![]() Mowie jak jest,co moze to co napisalem wyzej to nie prawda ? Zreszta mam wyjeban* Na Ciebie i ta Cala Tibie ![]() Grajcie Sobie Zabijajcie sie nawzajem,kozaczcie w tej Tibi ![]() ![]() Pozatym mam za duzo lat i za bardzo spraw na glowie zeby w to grac ![]() Pogadal bym smoq z toba w rl bo widze ze niezly z Ciebie kozak jest ![]() Pozdro @YoursOkO Smiac mi sie chce z Ciebie <lol> Ostatnio edytowany przez szczepan_m5 - 11-09-2008 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2008
|
![]() ale ie zaprzeczysz ze zaczelas tak "kozaczyc" dopiero ku**a jak przestales grac? jak rookles chara? i nie pomogles ziomkom ?
No wiesz moze to zazdrosc? zaaaazdrosc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10908 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Brulions no to mu pojechales nie ma co... SHshuASsaushuASH po ch%*&#&* piszesz takiego posta ktory nic nie wnosi do rozmowy tylko zasmieca forum.. bez off ![]() Mialem tam kick neta xd przez 1h nie moglem wbic.. ziomy mnie wyleczyli ;p =** |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2008
|
![]() smokq stwierdzam fakty. proste aot ze ty masz 100 lvl a a ja nie, nie upowaznia Cie do uwazania sie za wazniejszego.
Ostatnio edytowany przez Brulions - 11-09-2008 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Szczepan ile masz lat?
10? nie wygladasz na wiecej zazdrosniku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10911 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A Ty Filipu szalony 16 latku czy jakos tam tez juz sie uspokoj ![]() ![]() Zasiadz przed Tibia i grzecznie graj ![]() no oczywiscie jestem zazdrosny bo masz plecy na danerze hahaha ![]() ja pierdol* ze smiechu zaraz jebn* ![]() Fifi pamietaj Tibia to nie wszystko i nie mam czego zazdroscic ![]() Wybacz hahaha ![]() Twoj potencjalny debilizm nie obliguje mnie do prowadzenia dalszej konwersacji z Twoja Zryta osoba ![]() Pozdro ![]() Twoj brat jest inny ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez szczepan_m5 - 12-09-2008 o 07:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10912 |
Ognisty Lis
|
![]() @up
Hej, wcale nie ma 10-ciu! licząc, że grał kiedy ja zaczynałem to musiałby mieć wtedy około 5 lat. A raczej w wieku 10 lat sie nie jest już w pełni przemutowanym ; p Pozdrawiam @down SZkoda mi mojego monitora na tą pixelowatą grę ![]()
FAIL ![]() Tompior nup : D Bo Hubert nie chcial kupic ziemniakow ![]() Ostatnio edytowany przez HubertPol - 12-09-2008 o 12:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10913 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktore byly tutaj juz stwierdzone juz kilkanascie razy (w tym przezemnie) na tym forum, wiec po co sie powtazasz tak? Myslisz ze jestes przez to fajny ?
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10914 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Naprawde mam byc o co zazdrosny o Tibie? haha Zrozum dzieciaku to Ze ja mam Rl W porownaniu do ciebie ![]() Jezeli ty czegos zazdroscisz komus w tibi to twojaa sprawa hah ![]() Moze Grales Wczesniej od smoqa ale jestes tepy ![]() jak ja widze jak ty sie tu na forum napinasz to zal mi sie ciebie robi nethools Rulez ![]() Fifi trzeba umiec liczyc policz kiedy temat zalozylem ![]() moje jakos dojdziesz do tego ile mam lat Szkoda spamowania wole nic nie pisac zeby bana nie dostac ![]() Pozdro Hubert ![]() ![]() @down No wlasnie widac jak nie zazdroscisz haha Smoqowi 100 lvl zazdroscisz co pokazales wyzej Jego sprawa umie grac lvl ma ![]() Tobie nie pasuja swiaty pvp to na harmonie sie przenies albo guardie Ostatnio edytowany przez szczepan_m5 - 12-09-2008 o 07:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10915 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Masz Racje game=fun
![]() nie sadzisz? ![]() A po drugie nie gralem w tibie zeby zablysnac tylko dla zabicia wolnego czasu ![]() proste nudzilo mi sie w domu gralem w tibie ![]() ![]() @Brulions Ale masz jezyk no masakra ![]() Jak smoqu chce to niech sobie pisze to jest jego zdanie proste ![]() a Pisal o Tidku i o reszcie tak bo poprostu ich szanuje i mial moze taka potrzebe ![]() a tobie hu* do tego ![]() Te zdanie ktore ty wyrazasz na tym forum mnie nie interesuje nie znam cie i nawet nie chce znac grales tu czy grasz dalej ? mam to w dup** Przyjdzie kiedys dzien na tym serverze ze inso bedzie w pz siedzialo zobaczycie ![]() albo nawzajem sie pozabijaja tylko na to czekam ![]() Juz widzialem jakies tematy na forum moze cos z tego bedzie..moze nie ![]() i nikt nie jest bezpieczny na danerze i nie bedzie ![]() Ten server byl najlepszy w czasach klienta 7.6 i nikt mi nie zaprzeczy Bo dobrze pamietam te czasy tych ludzi i ta przyjemonsc jaka czerpalem z gry ![]() Ale jak to mowia wszystko ma swoj czas...dobre czasy sie skonczyly Ostatnio edytowany przez szczepan_m5 - 12-09-2008 o 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10916 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ktora klasa ? 1 gim? hu* wie skad sie na tym forum wzioles ![]() Ale smieszny jestes ![]() Dal bys sski jakies bo Bana Dostaniesz ![]() Tez tak sadze ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10917 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: POZNAŃ
Świat: Pandoria
|
![]() Przyszedl smok i spalil wam bajke
![]() i tak chuj z tym bo ten jebany akcelator (czy jak to sie pisze) pod genewa w szwajacri i francji to rozpierdoli cala europe za 2h ![]() wiec rookujcie sie zamknijcie ten temat i w ogole KUPCIE SE MLOTEK I JEBNIJCIE SIE W LEB ![]() a tak na serio teraz xD bez urazy z mlotkiem xD wezcie przestancie sie klocic FILIP RZADZI BO MOZE I TYLA niegram nie jade go bo kiedys to byl moj ziom do testow SD xD i nocnych pogawedek ![]() wracajac do ubicia rs'a ![]() gosciu bez pleckow po chuj pkowal a nie slyszalem zeby on sie zalil ;P wiec o so chodzi? szczepan dobijasz sie do czegos dla mnie mozesz grac 10tys lat razem z jezusem i mojzeszem ale to nie znaczy ze cos znaczysz na tym serverze ![]() ja juz tu nie gram ![]() ![]() ![]() ![]() zauwazylem ze warek nowy czy cos ![]() no gl wszystkim tym za inso i przeciw i tym neutral ![]() pozdrawiam wszystkich polakow... ktorzy... przepili polske xDD btw ![]() moglbys chociaz ss wbijac bo spamujesz ![]() ja tez spamuje ale chociaz dam ss'a xDDD taki jestem fajny xD o ![]() ![]()
18:54 Lapeno Pitanga [12]: bedzie ciekawie bo ja na sankach nie potrafie jezdzic 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no nie umiem 18:55 Lapeno Pitanga [12]: no ja mam oplywowy ksztalt 18:55 Lapeno Pitanga [12]: ze nawet pod gorke pojade 18:56 Lapeno Pitanga [12]: wiec wole nie wchodzic na nie 21:11 Bill'Azu [78]: rashid jak nas zobaczy to zajebie 21:11 Kisuko Pitanga [38]: hi 21:11 Kisuko Pitanga [38]: edron 21:11 Kisuko Pitanga [38]: yes 21:12 Kisuko Pitanga [38]: albo loga da xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10919 |
Guest
|
![]() Co do Fifiego - skoro on wielu osób nie respektuje to czemu Szczepans czy ktokolwiek inny ma go respektować ?. W ogóle na tym servie nie ma czegoś takiego jak respect, jak ktoś chcę kogoś zabić i ma plecy to zawsze znajdzie powód ... .
Smokq nie wiem czemu jedziesz tak po Szczepanie, nie powiem twoje posty są pisane z rozumem ale to chyba był kiedyś twój kumpel - o tym nie pomyślałeś ? Co do szczepana to go rozumiem, chociaż nie wiem czy wyzwiska są konieczne, ale każdy ma swój charakter. (miałem wkleić tylko ss ale przyglądam się tej kłótni pewien czas, więc swoje 3 gorsze dodałem) No a teraz ss'ki : -74 lvl :> ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez CzesioWkretka - 12-09-2008 o 18:50. |
![]() |
![]() |
#10920 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zrobil z tym charem co chcial, pewnie sam wbijal exp na nim to mogl tez sam go stracic. Przyczepilem sie do niego tylko dla tego wtedy poniewaz zaistniala sytuacja miala miejsce w czasie gdy trwala wojna i on odszedl w jej trakcie do tego rokujac chara ktorego mogl zostawic jakiejs osobie ktora mogla na nim cos zdzialac. Mysle ze ci odpowiedzialem. pozdro ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |