![]() |
#1082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Początkujący
Imię: Vonius
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Poziom mag.: 43
|
![]() Musze przyznac zajedwabiste filmy
![]() ![]() ![]() CICHY MAC JEST WIELKI! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cichy nie wiem dlaczego ale twoje filmiki mi sie najbardzije podobaja na tym forum ^.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Guest
|
![]() Ja bym prosił, jeśli można o filmik pokazujący podziemia Ab'Dendriel ponieważ niewiem na którym poziomie zaczynają się trudniejsze potwory.. PLZ PLZ
|
![]() |
![]() |
#1085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Co jest Cichy, czemu nie ma nowych filmów jak tyle lokacji łatwych do nakręcenia
![]() ![]()
![]() |
#1086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Jako, że gram na Harmonii jak Cichy i mam go na vip ( chce wiedzieć kiedy gra, wtedy wiem czy warto sprawdzać forum w poszukiwaniu filmików
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora
Stan: Niegrający
Imię: Bake Samo
Gildia: Crystal Kingdom
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() @Down Ja tam nie mam co go namawiac, robi co chce ![]()
Ile pies ma bocian? ![]() Ostatnio edytowany przez Bake Samo - 18-08-2006 o 02:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bloodwin, jeżeli dobrze cię zrozumiałem to ty go szpiegujesz?
![]() ![]() Bake, namów cichego na nakręcenia kultystów plus to co za pianinkiem, nie mam zielonego pojęcia czy tam coś jest ale chcem to zobaczyć, chyba że qs ![]()
![]() |
#1089 |
Użytkownik Forum
|
![]() To chyba byłby qs.
![]() ![]() ![]() Hail Szczecin. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszyscy krzyczą cichy cichy zorb to tamto
![]() ![]() Btw. czekam na filmy z nargor, culty no i max. podziemia goromy. Przydalo by sie inne forbidden islands albo moze ferumbras tower? xDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Guest
|
![]() czemu mi się niechcą otwarzać filmiki mam tibie 7.8 ściągnołem filmik na tibie 7.8 i sie nieotwarza pomocy ludziska ???
|
![]() |
![]() |
#1092 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo musisz sciągnąc patch do tibicam. Link powinien być na forum przyklejony temat Dwima Tibicam. sciagasz patcha i zamieniasz na tego w relase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Białystok
|
![]() A ja chciał bym zobaczyc demony na goroma i całe miasto Libery Bay a do tego też Underwater
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() ja też bym chętnie to zobaczył
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ile wiem cichy nie nagrywa miast jako tako. Co do demonów to chyba ich narazie nie zobaczycie. Może jak Cichy zbierze sporą ekipie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
|
![]() Odpowiadając zbiorczo na ostatnie posty. Bylem jak to ktoś delikatnie ujął na urlopie, tyle że przymusowym i zdrowotnym, gdzie nie było podłączenia do internetu.
Co do zmian ekipy, to jak widać czasami następuje rotacja. Generalnie chodze z tymi osobami które mają czas, chęci, i są z mojej gildi lub są moimi znajomymi. No i czasami ciężko jest zebrać odpowiednią ekipę. Aktualnie problemy kadrowe (i czasami mój level, w przypadku bramek levelowych), są największym problemem przy powstawaniu kolejnych filmów. Co do nudów... filmy ze "zwiedzania" są z założenia nudne. Mają za zadanie przedstawiać teren/odktrywać mape. Jedyne co je może ratować, to odpowiednie dialogi w celu zabicia czasu, ale ciężko wymyślać spontanicznie jakiś "kabaret". Zresztą, ja jestem "cichy" i mam wymówkę, jak się nie oddzywam ![]() W każdym razie wkrótce pojawi się jakiś nowy film. Edit: Furumbras tower (czy jak się go tam pisze). No, tam się prędko to nie wybiorę. Powód - mój level. Podwodna kraina - wykonalne, jednak musi tam być dość mocna ekipa, na całe zwiedzanie, co powoduje komplikacje, że nie można tam iść kiedy bym tylko tego chciał. Ciąg dalszy goromy (za tp). patrz podwodny świat, tylko, że jeszcze gorzej. Cultyści - nie zostali nagrany, gdyż nie mam jeszcze wstępu za teren za pianinem (miałem, ale na teście), a nie chce tego dzielić na 2 filmy, gdyż teren bardzo podobny, i nie ma tam nic ciężkiego. Wyspa skarbów- z tym może byc problem, kto jest wtajemniczony ten wie jakie wymogi trzeba spełnić i dlaczego to będzie takie tródne. Wiecej nie moge powiedzieć z powodu qs. Ostatnio edytowany przez Cichy - 21-08-2006 o 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja bym się jezcze chciał zapytać o piratów, wiem że to dosyć spora miejscówka, mam gdzieś może 70% odkryte (z 20 filmików różnych przynajmniej) ale przydałoby się zobaczyć wszytko. A tak pozatym to jaki film z listy w poście wyżej będzie jako pierwszy
![]()
![]() |
#1098 |
Guest
|
![]() Super filmiki.
Czekam na Nargor ![]() Ostatnio edytowany przez GeLoU - 23-08-2006 o 12:24. |
![]() |
![]() |
#1099 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
|
![]() Mam pytanie. Czy na filmie ze zwiedzania Gromy jest nagrane miasto cultów?Bardzo bym chcial je zobaczyc,jesli to mozliwe sam sie tam wybiore lecz chcial bym zobaczyc jak tam jest i czym moj level jest wystarczający.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
|
![]() Gratulacje "Dzielny palek"
![]() Byłeś pierwszą osobą jaka się zgłosiła z wybranego serwera w sprawie nagrody. Czyli wygrałeś w moim spontanicznym mini konkursie ![]() W celu odbioru nagrody prosiłbym, abyś był online dzisiaj w godzinach 21-24. W tym czasie zaloguję się na Celeste, i przekaże Ci nagrodę. Ostatnio edytowany przez Cichy - 23-08-2006 o 13:17. |
![]() |
![]() |