![]() |
#11041 |
Guest
|
![]() Nie mówie ze jestem świety bo niektórzy wiedza co robilem... ale to bylo juz przesada !! PRZYJACIEL ZNANY OD KILKU LAT !!!!!!!!!!! ZAJeBAL SOVA I EQ !
![]() Shot at 2007-07-06 NOOOOOO COMMMEEENNT !!!!!! GRUDINIO KOCHAM CIE JESTEM Z TOBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Caakagugus - 07-07-2007 o 01:44. Powód: BO LUBIE KURWA EDYTOWAC |
![]() |
|
![]() |
#11042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() ![]() Noi przez 10h, jak dla mnie to... b duzo z dragow xD (+60k z kasy) ![]() ![]() 100% na deep ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: wawa
Imię: Bracchus
Profesja: Elite Knight
Gildia: kto mnie przygarnie?;>
Poziom: 40+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Hiho ostatni adv przed wyjazdem.
![]() bb. miłej gry ![]()
![]() 21:27 Druid Rafix [63]: codziennie srasz i w huja kasy masz 14:09 Lady Shilleneix [8]: eksura czemu mnie nie leczy? __________________________________________________ ________ DajItemkeAlbo wSZczenke DajLopateBoUmiemKarate DajLinkeBoPokrojeCieJakSzynke DajMaczeteBoCiwDomkuZrobieMete DajArmorZaDarmoDajLegiDlaKolegi DajHelmetToSeSelne DajDomekBoPoleciszJakSkowronek DajBohyDlaRadochyWyslijTarczeMiPrzezParcel |
![]() |
![]() |
![]() |
#11044 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Caakagugus - 07-07-2007 o 04:10. Powód: Bo kuRwa lubie -.- |
![]() |
![]() |
#11045 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Polska
Stan: Początkujący
Imię: Knight Kamil'os
Poziom: 999
Skille: sux
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() also sell 5xfur boots and mystic turban!akcept uh ![]()
![]() |
#11047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Kargonessi
Profesja: Knight
Gildia: Legendary Friends
|
![]() Czemu mi ssy nie wychodzą jak daje hotlinka na forum? :/ używam imageshack.us...
Oczy, które ostatnio ujrzałem we łzach Przez rozłąkę Tutaj w śmierci sennym królestwie Złota wizja powraca Widzę oczy i nie widzę łez I to cierpienie moje. I to cierpienie moje Że już nie ujrzę oczu Oczu rozstrzygnięcia Oczu których nie ujrzę aż W drzwiach innego królestwa Gdzie jak w tym Oczy trwają mgnienie Mgnienie trwają oczy I wystawiają nas na szyderstwo. 16:47 Rufix kinht [35]: waleme 16:47 Rufix kinht [35]: who ages berowne 16:47 Rufix kinht [35]: onle yole you Ostatnio edytowany przez W.e.s.t.e.r - 07-07-2007 o 10:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11048 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Oczy, które ostatnio ujrzałem we łzach Przez rozłąkę Tutaj w śmierci sennym królestwie Złota wizja powraca Widzę oczy i nie widzę łez I to cierpienie moje. I to cierpienie moje Że już nie ujrzę oczu Oczu rozstrzygnięcia Oczu których nie ujrzę aż W drzwiach innego królestwa Gdzie jak w tym Oczy trwają mgnienie Mgnienie trwają oczy I wystawiają nas na szyderstwo. 16:47 Rufix kinht [35]: waleme 16:47 Rufix kinht [35]: who ages berowne 16:47 Rufix kinht [35]: onle yole you Ostatnio edytowany przez W.e.s.t.e.r - 07-07-2007 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Ladnie ujecie, wkoncu ktos oczernil tego idiote ![]() Gz all. @down "Ja klasy nie pszeszlem" XDD, nie no. Ten chlopak owni ;DD.
![]() Ostatnio edytowany przez Forestyer - 07-07-2007 o 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11051 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolega 2x up pokazal juz, jak zalosnym dzieciakiem jest Knight Kamilos
![]() ![]() Shot at 2007-07-07 Oprocz tego mowil okropne rzeczy na GC, ze "lubi hardkore i lesbijki ale malo ci* widac, ze sie obnarzal i jego siostra to zobaczyla..." zalsone naprawde. Przedstawiam jeden z mniej "radosnych" czesci gc ![]() pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#11052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Alian
Profesja: Druid
Gildia: Silkworm Breeders
Poziom: 55
Skille: -1/-1
Poziom mag.: 55
|
![]() @Kamilos - Myslisz ,ze jestes fajny? Twoje Teksty nikogo nie smiesza. Ty jestes smieszny i tyle
![]() jakies ssy : [img] ![]() [img] ![]() oczywiscie ja jako 1 lecialem do potworow xDD. Oczywiscie do pojedynczego spawnu. [img] ![]() a tutaj.... 1 serpent spawn az takie combo mi dal ; oooooo. Dostalem Wieksze combo ale jak serpent mnie bil to sie manasowalem ![]() ![]() ![]() [img] ![]() [img] ![]() [img] ![]() /\ Ladnie trafilem ![]() [img] ![]() Szaman Outfit ! ![]() Ostatnio edytowany przez Brow - 07-07-2007 o 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11053 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Skierniewice
Imię: Terrey Knight
Gildia: Brak
Poziom: 258
Skille: 99/99
Poziom mag.: 11
|
![]() gratz all xd
Słabe 82 axe =/ ![]() i Lvl xd ![]() pozdro cya
![]() |
#11055 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Shot at 2007-07-07 Kamil'os jest dzieckiem które chcę na siebie zwrucić uwage poprzez swoje idiotyczne zachowanie.
Oczy, które ostatnio ujrzałem we łzach Przez rozłąkę Tutaj w śmierci sennym królestwie Złota wizja powraca Widzę oczy i nie widzę łez I to cierpienie moje. I to cierpienie moje Że już nie ujrzę oczu Oczu rozstrzygnięcia Oczu których nie ujrzę aż W drzwiach innego królestwa Gdzie jak w tym Oczy trwają mgnienie Mgnienie trwają oczy I wystawiają nas na szyderstwo. 16:47 Rufix kinht [35]: waleme 16:47 Rufix kinht [35]: who ages berowne 16:47 Rufix kinht [35]: onle yole you |
![]() |
![]() |
![]() |
#11056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Warszawa!!!!!!! Posty: 78445
Imię: Don Kichot dwa
Gildia: Niechciani Nielubiani
Poziom: 170
|
![]() @up - a od waszego pierdolenia na jego temat juz sie rzygac chce...
![]() ![]()
natural wonder *__* I <3 my BMX. ![]() Ostatnio edytowany przez Basler - 07-07-2007 o 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11057 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Caakagugus - 07-07-2007 o 16:20. Powód: Bo Lubie :> |
![]() |
![]() |
#11058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Imię: Sekan On Nerana
Świat: Nerana
|
![]() @up
to są naprawde rl foty samixama i draxllerr ![]() ![]()
![]() |
#11059 |
Użytkownik Forum
|
![]() po 8 skila left
![]() Shot at 2007-07-07 W tym całym skilowaniu najgorsze jest to, jak se spokojnie skilujesz, przychodzi 9 druid albo 11 sorc i ci nagle za nic ubija rota i mówi fuck ju mather albo 2%. pozdro @DOWN lol xD rotfl pszeciesz to nje jeko fina sze on niema ortografji no ni? kolecy
Oczy, które ostatnio ujrzałem we łzach Przez rozłąkę Tutaj w śmierci sennym królestwie Złota wizja powraca Widzę oczy i nie widzę łez I to cierpienie moje. I to cierpienie moje Że już nie ujrzę oczu Oczu rozstrzygnięcia Oczu których nie ujrzę aż W drzwiach innego królestwa Gdzie jak w tym Oczy trwają mgnienie Mgnienie trwają oczy I wystawiają nas na szyderstwo. 16:47 Rufix kinht [35]: waleme 16:47 Rufix kinht [35]: who ages berowne 16:47 Rufix kinht [35]: onle yole you Ostatnio edytowany przez W.e.s.t.e.r - 07-07-2007 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11060 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqq qqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqq qqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qq qqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqq qqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqq qqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqq qqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqq qqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqq qqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqq qqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqq qqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqq qqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqq qqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqq q4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqq qqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqq q4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqq qqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqq q4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4 ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqq q4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4 ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqq q4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4 ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ew rwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4 ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ew rwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4 ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ew rwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrw rwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ew rwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrw rwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ew rwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrw rwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrw wwwwwwq...qqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrw rwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrw wwwwwwqqqqqqqqqqq4ewrwrwwwwwwwq...
Ostatnio edytowany przez mucha922 - 02-08-2007 o 22:38. |
![]() |
![]() |