![]() |
#11081 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Myślisz, że oni będą dbali o takie szczegóły w relacji z imprezy? xD @edit Woooo 555 strona! (111 więcej plx)
|
![]() |
#11082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zostanę teraz znienawidzony, połamię podstawowe zasady prywatności, itp.:
![]() To ja z moją idolką (a jak!) ![]() ![]() Tu Mio-sama z Frizią i Kumcią (to oni zaczęli!) ![]() A tu pewien "anonimowy jegomość" o 5 rano w sleeproomie ^.^ Co do samego konwentu, po takiej propagandzie i promocji można by się spodziewać czegoś lepiej zorganizowanego. W sleeproomach jak przyjechałem ok. 11 już nie było wolnych miejsc. Ludzie rozkładali się gdzie popadnie, zrobił się nie mały bałagan, przez co ja jestem już... 37h na nogach. Panele (jak jeszcze były) były fajne. Wszystkie panele +18 były wręcz cudowne (a.k.a. "fśćplw" i "To już wszystko?") xD Niestety nie zabrakło problemów technicznych, na całym jednym piętrze nie było prądu przez co zamknięto masę sal (i na noc został tylko Hentai Night :<), a niektórzy prowadzący się po prostu nie zjawili. Mimo to, BalCon zapamiętam dobrze - w końcu to mój pierwszy konwent. Więcej zdjęć i relacje będą na pewno dostępne na ACEPie, trzeba śledzić stronę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
My jak przyjechalismy z ekipa, bodajze o 7:10, to juz wtedy ledwo co zalapalismy sie na miejsce w sleep roomie... Co do awarji pradu... Cholernie mnie to wkurzylo, bo mialem ochote zagrac w Bleacha na Wii, a po tej calej akcji, wlasciciele konsol stwierdzili ze nie ma sensu czekac na jaki kolwiek cud i zwineli sie ze sprzetem. ;< @edit Buahahahahaha! To ostatnie zdiecie rox! Nie zapomne tego... ;3 Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 19-07-2009 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11084 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
No tak, trzecie zdjęcie mogłoby mieć też tytuł "Prawie jak Naruto" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Gro
Na następnym konwencie nie skończy się na tylko jednym zdjęciu, chcę zrobić sobie fotkę jak największą liczbą cosplay'owiczów : D.
![]() |
#11086 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Podchodzi do (ekhm...) i glosno mowi: "Co ty masz na twarzy!? Nie wiedzialem ze jestes Narutardem!" XD @up Na nastepny konwent (najprawdopodobniej Baka) z Hichigiem i z chetnymi osobami, mamy zamiar zrobic mala parodie Akatsuki. Wiec cosplaye jak najbardziej beda xd. Ale czy to wypali, tego niewiem? Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 19-07-2009 o 21:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11087 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() HAHAHHAAHA! Szkoda, że mnie wtedy tam nie było.
![]() |
#11088 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Pacz
Ja mogę robić zaaa... AE86 z Initial D xDD @Kuma HAHAHAHAHAHA, +1 xDDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#11091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Patryk a jak tam twoje pośladki ;p?
![]() |
![]() |
#11092 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Świat: PL
![]() |
![]() Było tam coś w ten deseń? :>
![]()
![]() |
![]() |
#11093 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Kuzwa, tak was czytam, to az mnie ochota bierze na wybranie sie na jakis konwent ; ) Chyba na animatsuri sie wybiore, w koncu w mojej wsi, no to moze cos sie uda...
Ogolnie to gratuluje fajnego konwentu : ) Na wielu imprezach bylem, ktore moze i byly lipnie zorganizowane, ale ekipa byla zajebista, wiec tak jak mowi powiedzenie - niewazne jak, wazne z kim : P A Mio niezla, niezla, nie widac roznicy nawet ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11094 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 06 2009
|
![]() Na drugim ss'ie kto stoi po lewej kolo Mio-sama? Jakiś kozak, stawiam, że Frizz XD'
Kurde, akcja z Paczem, chciałbym to widzieć <3 ![]() ![]() Onegai Twins Azumanga Daioh Chi's Sweet Home DearS Tengen Toppa Gurren-Lagann Tsubasa Reservoir Chronicles Elfen Lied Green Green Hellsing Chobits Last Exile Samurai Champloo Spice and Wolf Zero no Tsukaima Myself; Yourself Claymore Clannad Vampire Knight Darker Than Black Umineko no naku koro ni Seto no Hanayome sayonara zetsubou sensei Ghost Hound Full Metal Alchemist Brotherhood Co myślicie o tych anime? Bo jeszcze i tak dorzucę do listy kilka anime(kilka na nowo obejrzę: DN, Fate Stay/Night, CG, Haruhi dwie serie, Soul eater) i muszę zlapac Anime Bleacha + manga od 1 epa ;o Ostatnio edytowany przez iShine - 20-07-2009 o 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11095 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Onegai Twins
Azumanga Daioh Chi's Sweet Home DearS Tengen Toppa Gurren-Lagann Tsubasa Reservoir Chronicles Elfen Lied - obczaj. Green Green - obczaj Hellsing - obczaj Chobits Last Exile Samurai Champloo Spice and Wolf Zero no Tsukaima - pierwsze dwie serie sa dobre trzecia taka sredniawa Myself; Yourself - sredniawe. Claymore Clannad Vampire Knight - obczaj Darker Than Black Umineko no naku koro ni Seto no Hanayome sayonara zetsubou sensei Ghost Hound Full Metal Alchemist Brotherhood reszty nie ogladalem ; ddd
![]() |
#11096 |
Użytkownik Forum
|
![]() BAKA!!! Wystarczy ze naopowiadales stek jakis glupot, tej napalonej Yaoistce, ktora potem nie dawala mi spokoju, nazywajac mnie UKE!!! -.-"
Zreszta miala pretekst tak mowic, widzac akcje ktore odwalales, w stosunku do mnie... xd @Shiz Ogladaj ze mna Darkera. ![]() Zreszta, powiedz jakie anime z klimatem aktualnie masz zamiar ogladac, to cos ci poradze. ;p Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 20-07-2009 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11097 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Onegai Twins - nawet nawet
Azumanga Daioh Chi's Sweet Home DearS Tengen Toppa Gurren-Lagann - świetne, a ostatnie odcinki epickie Tsubasa Reservoir Chronicles Elfen Lied - warte zobaczenia Green Green - trzeba zobaczyć Hellsing - warto Chobits Last Exile Samurai Champloo - trzeba zobaczyć. Koniecznie!!! Spice and Wolf - nawet nawet. Horo wymiata ; ) Zero no Tsukaima - świetna seria 1,2. 3 miała kilka fajnych scen ale ogólnie wypada bardzo słabo Myself; Yourself - warte zobaczenia Claymore - zobacz Clannad - bardzo warte zobaczenia tylko dołóż jeszcze clannad after story Vampire Knight Darker Than Black - warte zobaczenia Umineko no naku koro ni Seto no Hanayome - ta sama sytuacja co z Samurai Champloo sayonara zetsubou sensei - warte zobaczenia Ghost Hound Full Metal Alchemist Brotherhood Reszty nie widziałem lub jeszcze nie dokończyłem/ nie jestem na bierząco
![]() |
#11098 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Onegai twins - polecam, aczkolwiek, żeby coś zrozumieć obejrzyj najpierw "Onegai Teacher"
Hellsing - jeżeli lubisz strzelanie, wampiry i inne rzeczy z tym związane to obejrzyj. ![]() Ha! Skończyłem "Lucky Star"!! A teraz albo "Green Green" albo "Kanokon". ![]() Albo jakiś inne Ecchi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11099 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Zakończenie Hellsinga to fail. Zresztą ogólnie końcówki anime to pięta achillesowa Japończyków, Soul Eater też skończył się dennie (mimo że anime było świetne).
![]() |
#11100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
Soul eater - od 30 odc. filler az do końca a manga nadal wychodzi @Pacz nie obrażaj sie Uke-cian : p ale prawda nic dziwnego jak uciekałeś przed 'tulącym' cie swoim seme xD
![]() |
![]() |