![]() |
#11162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @Up
I tak ssosz kuki x/ ciastka wyszly z mody :< @Kajulec Tylko ludzi denerwujesz takimi ssami, bo jak sie patrzy jak bylo kiedys, a jak jest teraz to.... ![]() Thar~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cranuxaric Maxo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Diabelki Astery
Świat: Astera
Poziom: 140
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11164 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oldsql~
![]() Ostatnio edytowany przez Tana - 09-09-2008 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11165 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tana - 09-09-2008 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Nowa Huta
Imię: Tyro Olin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Heroes of Amorgos
Świat: Mythera
Poziom: 70
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() Jescze trenię, więc nie dawałem żadnych fotek, ale coś ciekawego się zdarzyło, więc zapodam pierwszym fragiem :>
![]() ![]() I tak, wiem, że mam zajebistego zintegrowanego grafika xp
![]() |
#11167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2008
Imię: Wzorek
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11168 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Thar~ @Down Wyjdz pulpeciku x/ Ostatnio edytowany przez Tharion - 09-09-2008 o 16:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11169 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Tana - 09-09-2008 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11170 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cześć, jestem na tym forum nowy. Chciałem się z Wami podzielić moimi świeżymi, niedźwiedziowymi, milusimi ssQami =] Proszę:
![]() Chciałem dodać, iż Maly of Astera jest moim małym niedźwiadkiem. Bardzo podobają mi się jego wypowiedzi, oraz styl 'wyzywania'. Jego adhd pochodzi pod poziom zaawansowany, a otyłość zagraża jego życiu. Nie jest to ironia. Pozdrawiam, mam nadzieję że ss się podoba! Kimo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11171 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2008
|
![]() JAKIS MOD DAL MI BANA JAK BYLEM NA KEBABIE BO MNIE FATELE W*****LY ^^
![]() KIMO JEB SIE BO CIE KURWA ZJEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#11172 |
Użytkownik forum
|
![]() down a ty co KURWA udajesz???? nie podszywaj sie podemnie to ja prawdziwy maly ;] jak ktos zfatali bedzie udawal uausuhs lache mozecie nie zabic 8698x nigdy sie wam nie udalo
@up a co a co CO JA CI ZROBILEM?? huju ty fatal jebany odwalcie sie ode mnie bo ODWALCIE SIE KIMO TO MOJA MALA PANDA ja after hack lost 2lvl, 2,5kk~ Hard? yes hard for time never for real live only game. =)maly back again a second time 3x new record on server >Maly Forever< >>>I love you Karolina For Ever<<< i zyje ;] Ostatnio edytowany przez Maly_Astera - 09-09-2008 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11173 |
Użytkownik forum
|
![]() KURWA??
BYLEM NA KEBABIE I JUZ JAKIS JEBANY FATAL SIE PODEMNIE PODSZYWA I tak jestescie cioty bo jakos nie padlem a mam hunta od poczatkow tibi ![]() ![]() ![]() MALY OF ASTERA NEVER DIE ->duł modki cie nie lubia bo dali ci bana ;;];];] gg noob ^^ ej kto da 2zl na kebaba?? EJ A TO DOBRE NOCKA W KAUFLANDZIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MalyOfAstera - 09-09-2008 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11174 |
Użytkownik forum
|
![]() @edit i wiesz co? chyba bede musial przes ciebie zadzwonic do matki zeby mi kupila maxi kebaba jak bedzie wracala z pracy bo ma nocke w kauflandzie ;/ nie wiem co wy ode mnie hcecie noby
ale z ciebie huj to pszystanek muj ty huju wy*******ai z tego forum ty wietnamska brudna lesna palo wkurwjasz mnie bo o tych kebabach alala pierdolisz <muwisz> i co/ po co mnie wyzywasz i sie podszywarz? jeszcze ras to napisze do modkuw reporteda JESTEM MALY I LUBIE MYC GARY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Drogi Wzorku, kochany Fatalu. Nazwa 'Kebab' jest poprawną nazwą używaną w polsce, zaś 'Kebap' używa się w Turcji. ja muwie zawsze do mamy 'kup mi kebiego' albo kebby power i mama juz wie o co kamanz jazda kurwa wtf elo ;];];] i se potem jem i zapijam kranufkom i kretem stosunek 21:79 bo wtedy czuc dobry rocznik krowy z ktorej bylo mienso i co no i se jem i sie rozkoszóje pysznym smakiem kebba z knajpy lubie tesz kupowac w carrefourze bo tansze maja a mam darmowe bilety bo mam otylosc VIII stopnia bo jadlem kebaby kebsy kbusie i kubusie :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ;d;d;d;d x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x(x( Ostatnio edytowany przez Maly_Astera - 09-09-2008 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11175 |
Użytkownik forum
|
![]() dobra przestancie ok??
bo ja jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MalyOfAstera - 09-09-2008 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11176 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maly jesteś specem, czym się różni kebap od kebabu ?
![]() edit: double post, ten do usunięcia. ![]() Ostatnio edytowany przez Wzorek - 09-09-2008 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11177 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maly jesteś specem w w*******aniu, czym się różni kebap od kebabu ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: MMz
Imię: Shamshin
Gildia: Elementals
|
![]()
01:41 Daarl [93]: 4 piwo 01:41 Daarl [93]: i jeszcze nie szczalem 01:42 Daarl [93]: hyba upgrate zoladka mam 01:42 Shamshin [84]: xD 01:42 Fifty de'Suza [96]: mozliwe 01:42 Daarl [93]: wiecej cap mam 01:42 Daarl [93]: ;p |
![]() |
![]() |