![]() |
#1101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asherinis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 60
Poziom mag.: 53
|
![]() Może przesadził ale ma rację że strasznie duzo haków... W tym moich 2-óch przyjaciół już jest
![]()
Żyjemy tylko po to, żeby umierać 18:16 Slox on Nerana [97]: pger! ![]() Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy. I to jest prawda ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1102 |
Użytkownik Forum
|
![]() GZ mojej głupoty... Bez mfów chciałem ubić JESZCZE JEDNEGO Ancient Scaraba i o mało nie padłem
![]() ![]() No a teraz Adv (43 mlvl- Nie złapałem to słabo widać :/)... Długo na niego czekałem ![]() ![]() ![]() ![]()
Żyjemy tylko po to, żeby umierać 18:16 Slox on Nerana [97]: pger! ![]() Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy. I to jest prawda ![]() Ostatnio edytowany przez Asher. - 26-03-2007 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#1103 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@down http://forum.tibia.org.pl/showthread...ntibia+deleter < Tutaj masz program do usunięcia tego gówna - Prawdopodobnie Mammoon wciąz ma to na kompie i co zmieni passy to znów wysyła je na stronke i koleś ma ;] (Normalny antyvirus tego nie wykrywa ;]) Poszukaj sobie o tym na www.forum.tibia.org.pl
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 26-03-2007 o 23:36. |
|
![]() |
![]() |
#1104 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
THX
Żyjemy tylko po to, żeby umierać 18:16 Slox on Nerana [97]: pger! ![]() Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy. I to jest prawda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Scartex
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: 71/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() KUR*A wezcie juz skaczcie o tych hackach..... przez 3 strony obejzane byly 4 posty ze zdjeciami a reszta o hackach only.... widzicie ze juz se nooby znalazly temat i pisza o free items.... wezcie zacznijcie do h*ja dawac ssy a nie .... jakbyscie nie zauwazyli ten temat jest w Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia > Only Nerana wiec zacznijcie dawac to do czego jest ten temat!!1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak powinny wygladac posty w tym temacie.... ZE ZDJECIAI!! |
![]() |
![]() |
#1107 |
Guest
|
![]() http://www.speedyshare.com/990487485.html
100 LvL Gz for me 110 i anni jezeli wbije ktos jeszcze 100+ aff xD |
![]() |
#1108 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Imię: Exiva me Prepo~
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sajan
Świat: Celesta
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() @up ty w kazdym temacie bedziesz te daremne keylogi dawal ? +| Pohakuj sobie MAME
|
![]() |
![]() |
#1109 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2007
Poziom mag.: 0+
|
![]() Cytuj:
NIE WCHODZIĆ NA TO!!!<<Trojan>> Dobrze ze mam dobrego anty-wira ![]() Szybko wykryl i po sprawie.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1110 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Chorzów
Imię: Exiva me Prepo~
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sajan
Poziom: 46+
Skille: 27
Poziom mag.: 46
|
![]() @Ho Ho Ho Ale ziomek sie podniecil ^^
|
![]() |
![]() |
#1111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
![]() Ci hackerzy to jakieś niedorozwinięte dzieci ;P I tak nikt w takiego linka nie wejdzie to po co się wystawiać na pośmiewisko xD 57 fishing, może nie tak dużo, ale cieszy ;] ![]() Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 27-03-2007 o 12:11. |
|
![]() |
![]() |
#1112 |
Zbanowany
![]() |
![]() Sorry postów ze zdjęciami było 10.
Ja narazie klepie uhy wiec jak będą jakies adv to chyba tylko z mlvl @Zrywna Szkapa Dzieki za poparcie. Masz ładny domek ![]() @down... nie mówie ,że same zdjęcia... ale żeby ludzie nie pisali o hakerach przez 4 strony ... staram sie zamknąć w kącu temat hackow (przynajmniej zmniejszyc maxymalnie) bo zaczynają sią zbierać ludzie co piszą ,że ich hakneli i czy ma ktoś coś do oddania... a ja nie przychodzę na to forum żeby słuchac takich historii... (jakbym chciał słuchac bym między Tibia. pl dopisał org.) Ostatnio edytowany przez witekr77 - 27-03-2007 o 15:42. |
![]() |
![]() |
#1113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Myslowice
Imię: Vassili Soulshade
Gildia: Husaria
Poziom: 100
Skille: 83/78
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Sorki za off topic Edit: Zdjęcie sie samo znalazło. Po prostu "pl pl jestem" ![]()
"Nie ma dużych różnic między miłością i nienawiścią, prawdzą i kłamstwem, nigdy jednak nie powinno istnieć równocześnie jedno i drugie" ![]() [CHAR]Vassili Soulshade[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Vassili - 27-03-2007 o 16:02. |
|
![]() |
![]() |
#1114 |
Użytkownik Forum
|
![]() LeeN moze mnie dogonisz za 2 lata Jestem elite Hmm hehhe
no moze nie taka elita ale niski lvl to niebyl troszke kaski tez sie poszlo walic ale pisze wlasnie w zwaisku z tym SPRZEDAJE HARA jezeli ktos jest chetny sprzedam bu'fuu za PACCA 7831535 [email protected] pisac na ten mail jak cos ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Imię: Assains
Profesja: Knight
Poziom: 20
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja narazie zaczynam 5 dzien gry tylko 9 lv knight bo skilluje zaraz dam ss'ki
EDIT : Cos imageshack nie laczy beda pozniej ![]() Ostatnio edytowany przez Assains - 27-03-2007 o 16:34. |
![]() |
![]() |
#1116 |
Użytkownik Forum
|
![]() Advansik:
![]() ![]() Tych dwóch się wrąbało na resp i nie chcieli zejść, dopiero jak napisałem "ładny ss będzie na forum" to jeden z nich rzekł do drugiego "cho" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Żyjemy tylko po to, żeby umierać 18:16 Slox on Nerana [97]: pger! ![]() Neostrada-Dostawca internetu, dla osób lubiących kupować Blessy. I to jest prawda ![]() Ostatnio edytowany przez Asher. - 27-03-2007 o 20:27. |
![]() |
![]() |
#1118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Jakiś tam exp ;]
![]() No i 43 lvl ^^ ![]() @Witekr77 Thx za domek ![]() btw. doszedł nowy item, może nie rare, ale dla mnie fajny, dzis zlootowany ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Archer of Hell'gate
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 150
|
![]() Jak w tytule ss'y mojego hobby xD nie komentować eq, puki co nie potrzebne mi lepsze xD
Ten dedzik mnie z motywował do takiej zabawy: ![]() Dalej już po kolei 2h nudów: ;> Ten osobnik wyklinał Moją rodzinę i akurat spotkałem noobka na bocie, 2bp lmm i 50 rybek xD ![]() Głupi brazylijczyk spamował w Dp "br?" cały czas, w końcu afkował... ![]() Tu w sumie bez powodu, ale nie mogłem się powstrzymać, stał tak blisko tej dziury z rotkami xD ![]() A to mój narazie Best Solo, 30 druidek, w loocie obs knife ;] ![]() Puźniej kumplowi dwa osobniki kradły exp'a, postanowiłem coś z tym zrobić xD Ten afkował (lub kik) w złym miejscu i czasie: ![]() Temu się mana skończyła i spadł plate armorek xD ![]() I w końcu się zająłem czymś pożytecznym, puki co tylko lvlik będzie rósł ;D ![]() Jak coś te dedziki były na osobowy zasługujące na to w sumie prucz tego 24~ xD Sam przyznam to noobowskie zajęcie ;P Edit: Ty na dole, pisałem te osoby były zasłużone, sami mnie prosili żebym ich tu wstawił (chyba ironie to były, trudno), wiesz nie jestem jedyny co tu tak się bawi, ale zaczynam, lepiej nie afkuj nigdzie xD Na co te wulgaryzmy, słabo wyrośnięte dzieci xD przyznaj nie chciałbyś sie zemścić na złodzieju loot'a itd, masz gdzieś napisane, że to nie legalne ? nie, więc puki jest w sumie legalne można tak się "bawić" ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Ancient-Necro - 27-03-2007 o 21:07. |
![]() |
![]() |
#1120 |
Zbanowany
![]() |
![]() srry ale nie moge sie powstrzymac
@up WYJDZ ZAMKNIJ TA STRONE IDZ NOOBIC NA ORG.PL!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 TUTAJ TAKICH NIE POTRZEBA @Trade now Sell 8bp's UH [3k each] Darashia @zeby nie bylo off topa gratz dla all za adv i looty ![]() (oprocz pana up...) |
![]() |