Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-03-2006, 12:37   #1101
Śmigiel
Użytkownik Forum

Śmigiel's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
Ale czemu on sie wlaczyl do wojny? co sie stalo =| I ktos wygral ta wojne?
na tibia.org.pl jest filmik z calej akcji jak taif sie "wpier***a" do wojny i zalicza fragi... tam tez jest wytlumaczone dlaczego sie doloczyl i kto wygral... jednym slowem - Taif to flusiek
Śmigiel jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-03-2006, 14:22   #1102
Rolas el'Baq
Użytkownik Forum

Rolas el'Baq's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 85/-
Poziom mag.: 17
Rolas el'Baq ma numer GG 5125626
Domyślny

Boze ale ten serv jest ****owy... :S
ja moim straym charem (rolnik morderca who remeber me? ;p ) wiecie za co dostalem hunta? za to ze zbluzgalem kolesia na rooku -.- i jeszcze od piczy z mojego miasta ubil mnie a potem musial placic bo sie Muhhiemu to nie spodobalo
w zasadzie malo fajnych osob zostalo...
Raaful New Owner...,Gran Drash new owner...,lilput green juz dawnio nie gra..kijnacz taka ciota sie zrobil..
I nie *******cie mi ze malo kto sharuje...
Artisto mial 2 ownerow a sie wkulucal ze mial 1, potwierdzone przez carosa i starego ownera lilputa greena to samo mestor..
eh..
Hail Hiberna ;p
Rolas el'Baq jest offline  
stary 20-03-2006, 22:26   #1103
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

najzabawniejszy w tym wszystkim jest taifun noob nic nie potrafi sam zalatwic
jedyne w czym jest dobry to oszukwianie ludzi ktorych sie boi a sam nic im nie zrobi tylko posluguje sie swoimi psami

Ostatnio edytowany przez Eldyn - 20-03-2006 o 22:31.
Eldyn jest offline  
stary 20-03-2006, 23:05   #1104
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

22:55 Taifun Devilry: juz teraz bedziecie mogli sobie tu pograc
22:55 Taifun Devilry: wkoncu wam moglem sie odwdzieczyc
22:55 Taifun Devilry: za pomoc na furorze

lol pamietam przed wojna jak lizodupy z sunblade prosili mnie o pomoc wrazie czegos bo nie bezpiecznie sie robi z duskines :S
Eldyn jest offline  
stary 21-03-2006, 09:18   #1105
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

@Artisto

Tak mial dwoch ownerow na 100% kiedys kiedy jeszcze gralem na furorze jakis nub za***al mi domek kazalem mu oddac on mnie straszyl artistem do artista zagadalem mowil ze niezna tego ziomka gdy to skopiowalem temo kolesiowi od domku powiedizal ze to 2 owner i zaraz wbije 1 i cie zabije. I tak sie stalo . Ale to bylo daaaaawno ;p.

pzdr.
Łolek jest offline  
stary 21-03-2006, 09:57   #1106
Aristo~
Użytkownik Forum

Aristo~'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny

*******icie glupoty nie sharowalem nigdy.. wiele osob to potwierdzi a jak mnie nie znacie to sie nie udzielajcie..
Aristo~ jest offline  
stary 21-03-2006, 10:34   #1107
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

Do wszystkich którzy narzekają że server jest błee i jest mnóstwo sharerów - a gdzie tak nie jest? Wszędzie rządzą najsilniejsi i robią co im sie podoba..
Że niby Taifun PA, włącza sie do wojny etc. ? A cobyście robili na jego levelku, he? Szuka[ją] chłopak[i] rozrywki..

A ja tam nie narzekam, mam od Taifa pro, nie jest zły..
[mówię o Petro, bo NAJRAWDOPODOBNIEJ z MOICH WŁASNYCH spostrzerzeń i przypuszczeń wynika że gra z Yberiusem]
Gallar jest offline  
stary 21-03-2006, 11:36   #1108
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aristo~
*******icie glupoty nie sharowalem nigdy.. wiele osob to potwierdzi a jak mnie nie znacie to sie nie udzielajcie..
sharowales ahilles tez sharowany chyba jest chyba ze kto inny nim gra terazz
100% i nie w*******aj kitu bo pamiretam ta akcje na cormayi jak mnie u***ales a 5 minut temu mowiles ze jestesm spoko i nic do mnie nie masz rotfl a twoj koelga mowilz e wejdzie 2 owner to mnie za***ie no i tak sie stalo...

niemam nic do ciebie ze sharujesz poprostu niemusisz sciemniac ;>

Ostatnio edytowany przez Łolek - 21-03-2006 o 11:38.
Łolek jest offline  
stary 22-03-2006, 17:53   #1109
Gość z Problemami
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2005

Żarówka Dead Rose

Czy ktoś, coś wie o gildi Dead Rose ??!!
Po co ta gildia dokładnie została stworzona ?
Jest Jeden temat i tam piszą że ta gildia walczy z duskiness - czy to prawda ?
Gość z Problemami jest offline  
stary 22-03-2006, 17:59   #1110
Sir Pietruch
Użytkownik Forum

Sir Pietruch's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 30~
Poziom mag.: 30
Domyślny

Prawdopodobnie, po pasterzu axe~ przyszła kolej na Spox~ i on założył Dead Rose, rozdał invite ludziom huntowanym przez Dusk~ ( czyli byli członkowie Weed Forever, Living Legends ). Dead Rose'i bedą prawdpodobnie walczyć z Dusk~ Wiec jakas nadzieja dla Furory jest
stary 22-03-2006, 18:32   #1111
Risofek
Użytkownik Forum

Risofek's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland

Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aristo~

Hmm o ile wiem Sub z TOba gral
Risofek jest offline  
stary 22-03-2006, 18:35   #1112
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallar
Do wszystkich którzy narzekają że server jest błee i jest mnóstwo sharerów - a gdzie tak nie jest? Wszędzie rządzą najsilniejsi i robią co im sie podoba..
Że niby Taifun PA, włącza sie do wojny etc. ? A cobyście robili na jego levelku, he? Szuka[ją] chłopak[i] rozrywki..

A ja tam nie narzekam, mam od Taifa pro, nie jest zły..
[mówię o Petro, bo NAJRAWDOPODOBNIEJ z MOICH WŁASNYCH spostrzerzeń i przypuszczeń wynika że gra z Yberiusem]
Wynika z tego ze masz słabe pro... mnie taifun zbytnio nie kocha, a wiem (podobnie jak 50% furory) że graja tam 2 bracia, petro i taif [:. Jeden z nich studiuje zaocznie.

Ja was wszystkich naklaniam do przejscia w błogi stan ~retired~ =]

Nie bedziecie mieli klopotow typu: taifun mnie za***ał, ktos mnie okradl, musze wbic lvl... Ja poszedlem na retired na 80lvlu po poltora roku gry, wieloma postaciami. Uwazam ten czas za w całości stracony. A co do lecenia z lvlem... Taifun leci z tym lvlem ale ciekaw jestem jaki bedzie cwany gdy dobije do 30-stki (^^), bo jak narazie to zamiast zarabiac sobie na studia to na*******a lvlki.

@nevol
Ty pewnie zaraz napiszesz że nie podaje nicku etc. nicku podac nie moge bo nie mam juz jako takiej postaci. (chyba ze jestes zainteresowany 20lvleami jakimis)
Kapucha jest offline  
stary 22-03-2006, 19:07   #1113
RafcioK
Użytkownik Forum

RafcioK's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Bielsko HAIL!!!!

Domyślny

lol, z tego co widze to ty sharujesz chyba konto na forum bo jak czytam Twoje posty to nie wieze ze pisze to zawsze ten sam dzieciak
stary 22-03-2006, 19:12   #1114
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RafcioK
lol, z tego co widze to ty sharujesz chyba konto na forum bo jak czytam Twoje posty to nie wieze ze pisze to zawsze ten sam dzieciak
Aff, jaki sens ma sharowanie konta na forum? Mam to konto żeby wyrażać swoje zdanie etc. a że każdy ma wlasne zdanie i opinie, nie mozliwe jest sharowanie. (przynajmniej wg. mnie ;>)
Kapucha jest offline  
stary 22-03-2006, 21:31   #1115
Gość z Problemami
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2005

Szczęśliwy Lol ?

Cytuj:
Lol ?? Chyba ty sharujesz konto na forum, a nie On !!
Często tu zerkam żeby wiedzieć co nie co i właśnie Kapucha najbardziej sensownie się wypowiada Więc sorry Rafciok ale jeżeli chodzi ci o sharowanie to nie na tym forum.
Gość z Problemami jest offline  
stary 22-03-2006, 21:32   #1116
Śmigiel
Użytkownik Forum

Śmigiel's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Do***ales jak lysy grzywa o kant kuli (-_-)
Śmigiel jest offline  
stary 22-03-2006, 22:28   #1117
Losari
Użytkownik Forum

Losari's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań

Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
Adres Jabbera do Losari
Domyślny

Cytuj:
Wynika z tego ze masz słabe pro... mnie taifun zbytnio nie kocha, a wiem (podobnie jak 50% furory) że graja tam 2 bracia, petro i taif [:. Jeden z nich studiuje zaocznie.

Nie bedziecie mieli klopotow typu: taifun mnie za***ał, ktos mnie okradl, musze wbic lvl... Ja poszedlem na retired na 80lvlu po poltora roku gry, wieloma postaciami. Uwazam ten czas za w całości stracony. A co do lecenia z lvlem... Taifun leci z tym lvlem ale ciekaw jestem jaki bedzie cwany gdy dobije do 30-stki (^^), bo jak narazie to zamiast zarabiac sobie na studia to na*******a lvlki.

@nevol
Ty pewnie zaraz napiszesz że nie podaje nicku etc. nicku podac nie moge bo nie mam juz jako takiej postaci. (chyba ze jestes zainteresowany 20lvleami jakimis)
Omfg ***owe informacje jako te 50% furory.
Losari jest offline  
stary 22-03-2006, 23:11   #1118
Ownage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

To Spoxster zdradzil Taifuna, robiac gildie przeciwko niemu, a wczesniej zabijajac drugi raz za jego plecami (lidera wlasnej gildi) jego rl ziomka wraz z kolegami (z ktorych pozniej ten ktory zabil jego rl ziomka zginal 2 razy) tj. Czipsa. To, jak sie Spoxster zachowal, przechodzi ludzkie granice. Nie trzeba chyba wszystkim przypominac ktorzy graja na furorze i maja informacje na bierzaca, ze gdyby nie Taifun, to Spoxstera by na Furorze nie bylo juz na 100~ lvlu.. (@Akcja z Imargamem - Ima~ przybiegl na smoki i zaczol lac Spoxstera niby za to ze Spoxstera drugi owner wyzywal jego matke, i gdyby Taifun wtedy nie wstawil sie za Spoxsterem, ktory teraz mu cos takiego zrobil, Spoxster bylby hunted i juz wtedy jego kariera by dobiegla konca).

I to teraz on wraz z jego kolegami ktorzy zdradzili Taifuna za to zaplaci.
Ownage jest offline  
stary 23-03-2006, 02:10   #1119
Ratilt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Tutor
Imię: Ratillt
Poziom: 116
Skille: 102/84
Poziom mag.: 22
Domyślny s:

No kazdy ma swoje racje a my mamy swoje. Czipsu padl a 1 min ponziej padl Nordmakr Olivion kolega z gildii Taifuna. Pozniej zabil go znow... 3 vice liderow odeszlo momentalnie wiec chyab jadnka o czyms to swiadczy. Co do smierci czipsa to powod byl taki ze wszystko sie zaczelo od kompletnie innej sytuacji a ze Czips nie byl w gildii i popzredniego dnai nie mile sie wyrazal co do Thell~ to postanowilismy jako vice ze padnie. Bylo to za plecami lidera ale niestety ponosimy za to konsekwencje w tym momencie. Mozna to nazwac buntem albo porostu tym ze lvl'owanie juz sie niektorym znudzilo...

p.s:Nie bede odpisywal na posty osob ktorych nie znam w tibii i wyjasnial im wszystko dokaldnie ;p
stary 23-03-2006, 08:10   #1120
Anjja
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P

Imię: Anjja
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:

@nevol
A *** cie to obchodzi jak taif zarabia na na studia jezeli on nie studjuje :/:/;/
widac masz bledne informacje a uwierz mi ze ja wiem lepiej...BB hail...
aco do posta boryza to ma racje twoj co 2 post to troche jakby nieskladny jest a jakis czas temu pisales ze jaestes na studiach inf a pod wvat masz 15 lat...glupia sprawa

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania