|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#1102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 85/-
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Boze ale ten serv jest ****owy... :S
ja moim straym charem (rolnik morderca who remeber me? ;p ) wiecie za co dostalem hunta? za to ze zbluzgalem kolesia na rooku -.- i jeszcze od piczy z mojego miasta ubil mnie a potem musial placic bo sie Muhhiemu to nie spodobalo ![]() w zasadzie malo fajnych osob zostalo... Raaful New Owner...,Gran Drash new owner...,lilput green juz dawnio nie gra..kijnacz taka ciota sie zrobil.. I nie *******cie mi ze malo kto sharuje... Artisto mial 2 ownerow a sie wkulucal ze mial 1, potwierdzone przez carosa i starego ownera lilputa greena to samo mestor.. eh.. Hail Hiberna ;p |
![]() |
![]() |
#1103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() najzabawniejszy w tym wszystkim jest taifun noob nic nie potrafi sam zalatwic
jedyne w czym jest dobry to oszukwianie ludzi ktorych sie boi a sam nic im nie zrobi tylko posluguje sie swoimi psami ![]() Ostatnio edytowany przez Eldyn - 20-03-2006 o 22:31. |
![]() |
![]() |
#1104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() 22:55 Taifun Devilry: juz teraz bedziecie mogli sobie tu pograc
22:55 Taifun Devilry: wkoncu wam moglem sie odwdzieczyc 22:55 Taifun Devilry: za pomoc na furorze ![]() lol pamietam przed wojna jak lizodupy z sunblade prosili mnie o pomoc wrazie czegos bo nie bezpiecznie sie robi z duskines :S |
![]() |
![]() |
#1105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() @Artisto
Tak mial dwoch ownerow na 100% kiedys kiedy jeszcze gralem na furorze jakis nub za***al mi domek kazalem mu oddac on mnie straszyl artistem do artista zagadalem mowil ze niezna tego ziomka gdy to skopiowalem temo kolesiowi od domku powiedizal ze to 2 owner i zaraz wbije 1 i cie zabije. I tak sie stalo ![]() pzdr. |
![]() |
![]() |
#1106 |
Użytkownik Forum
|
![]() *******icie glupoty nie sharowalem nigdy.. wiele osob to potwierdzi a jak mnie nie znacie to sie nie udzielajcie..
|
![]() |
![]() |
#1107 |
Zbanowany
|
![]() Do wszystkich którzy narzekają że server jest błee i jest mnóstwo sharerów - a gdzie tak nie jest? Wszędzie rządzą najsilniejsi i robią co im sie podoba..
Że niby Taifun PA, włącza sie do wojny etc. ? A cobyście robili na jego levelku, he? Szuka[ją] chłopak[i] rozrywki.. A ja tam nie narzekam, mam od Taifa pro, nie jest zły.. [mówię o Petro, bo NAJRAWDOPODOBNIEJ z MOICH WŁASNYCH spostrzerzeń i przypuszczeń wynika że gra z Yberiusem] |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Cytuj:
100% i nie w*******aj kitu bo pamiretam ta akcje na cormayi jak mnie u***ales a 5 minut temu mowiles ze jestesm spoko i nic do mnie nie masz rotfl a twoj koelga mowilz e wejdzie 2 owner to mnie za***ie no i tak sie stalo... niemam nic do ciebie ze sharujesz poprostu niemusisz sciemniac ;> Ostatnio edytowany przez Łolek - 21-03-2006 o 11:38. |
|
![]() |
![]() |
#1109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Czy ktoś, coś wie o gildi Dead Rose ??!!
![]() Po co ta gildia dokładnie została stworzona ? Jest Jeden temat i tam piszą że ta gildia walczy z duskiness - czy to prawda ? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Evil the Magician
Profesja: Druid
Gildia: Underworld Nation
Świat: Refugia
Poziom: 30~
Poziom mag.: 30
|
![]() Prawdopodobnie, po pasterzu axe~ przyszła kolej na Spox~ i on założył Dead Rose, rozdał invite ludziom huntowanym przez Dusk~ ( czyli byli członkowie Weed Forever, Living Legends ). Dead Rose'i bedą prawdpodobnie walczyć z Dusk~
![]() ![]()
![]() |
#1111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: P(r)oland
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 89/84
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Hmm o ile wiem Sub z TOba gral ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1112 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Ja was wszystkich naklaniam do przejscia w błogi stan ~retired~ =] Nie bedziecie mieli klopotow typu: taifun mnie za***ał, ktos mnie okradl, musze wbic lvl... Ja poszedlem na retired na 80lvlu po poltora roku gry, wieloma postaciami. Uwazam ten czas za w całości stracony. A co do lecenia z lvlem... Taifun leci z tym lvlem ale ciekaw jestem jaki bedzie cwany gdy dobije do 30-stki (^^), bo jak narazie to zamiast zarabiac sobie na studia to na*******a lvlki. @nevol Ty pewnie zaraz napiszesz że nie podaje nicku etc. nicku podac nie moge bo nie mam juz jako takiej postaci. (chyba ze jestes zainteresowany 20lvleami jakimis) |
|
![]() |
![]() |
#1113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Bielsko HAIL!!!!
|
![]() lol, z tego co widze to ty sharujesz chyba konto na forum bo jak czytam Twoje posty to nie wieze ze pisze to zawsze ten sam dzieciak
#1114 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Często tu zerkam żeby wiedzieć co nie co i właśnie Kapucha najbardziej sensownie się wypowiada ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
|
![]() To Spoxster zdradzil Taifuna, robiac gildie przeciwko niemu, a wczesniej zabijajac drugi raz za jego plecami (lidera wlasnej gildi) jego rl ziomka wraz z kolegami (z ktorych pozniej ten ktory zabil jego rl ziomka zginal 2 razy) tj. Czipsa. To, jak sie Spoxster zachowal, przechodzi ludzkie granice. Nie trzeba chyba wszystkim przypominac ktorzy graja na furorze i maja informacje na bierzaca, ze gdyby nie Taifun, to Spoxstera by na Furorze nie bylo juz na 100~ lvlu..
![]() I to teraz on wraz z jego kolegami ktorzy zdradzili Taifuna za to zaplaci. |
![]() |
![]() |
#1119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Tutor
Imię: Ratillt
Poziom: 116
Skille: 102/84
Poziom mag.: 22
|
![]() No kazdy ma swoje racje a my mamy swoje. Czipsu padl a 1 min ponziej padl Nordmakr Olivion kolega z gildii Taifuna. Pozniej zabil go znow... 3 vice liderow odeszlo momentalnie wiec chyab jadnka o czyms to swiadczy. Co do smierci czipsa to powod byl taki ze wszystko sie zaczelo od kompletnie innej sytuacji a ze Czips nie byl w gildii i popzredniego dnai nie mile sie wyrazal co do Thell~ to postanowilismy jako vice ze padnie. Bylo to za plecami lidera ale niestety ponosimy za to konsekwencje w tym momencie. Mozna to nazwac buntem albo porostu tym ze lvl'owanie juz sie niektorym znudzilo...
p.s:Nie bede odpisywal na posty osob ktorych nie znam w tibii i wyjasnial im wszystko dokaldnie ;p
#1120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P
Imię: Anjja
Profesja: Knight
Gildia: Ressurection of Evil
Świat: Iridia
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
widac masz bledne informacje a uwierz mi ze ja wiem lepiej...BB hail... aco do posta boryza to ma racje twoj co 2 post to troche jakby nieskladny jest a jakis czas temu pisales ze jaestes na studiach inf a pod wvat masz 15 lat...glupia sprawa