![]() |
#1101 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Przyjacielska oferta pomocy, Jini. :*
|
|||
![]() |
|
![]() |
#1102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() He he he Danthor z dobrym tekstem wyjechałeś
![]() Nie mam zamiaru ci ubliżać hehe ale mam pomysł. Zrobmy nowy temat w ktorym bedziemy mogli sie wypowiadac czy jesteś dupoliz czy nie głowe daje ze większość bedzie uważała ze tak jest :0 He he he niemożesz nic poradzić ale ,,jak cie widzą tak cie piszą" |
![]() |
![]() |
#1104 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Matt de'master
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Mr. Danthorr aka dupoliz got pwned. ~Matt Ostatnio edytowany przez Mattt - 23-04-2006 o 10:19. |
|
![]() |
![]() |
#1105 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: B-stok
Stan: Na emeryturze
Imię: Szenlong De'master
Poziom: 75
|
![]() Czepiacie sie Ze pisząc popelniamy bledy no i h......... ci do tego mam 2 z polaka i mam to gdzies ;] czepiacie sie bo niemacie innch argomentow zeby wybronic sie od pomowien przepraszam faktow ktore wszyscy widzo jestescie d..o wlazami i tyle xD
|
![]() |
![]() |
#1106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Pruszków / P(r)oland
Imię: Valegard Torin
Gildia: Hotsteppers
Skille: 99/94
|
![]() ![]() Co was obchodzi to jak ktoś posługuję się językiem polskim lub angielskim, czy ktoś jest dyslektykiem czy jeszcze kimś innym? Jego prywatna sprawa, niechcesz - nie czytaj jego posta, p.r.o.s.t.e. . ![]() Co do Danthorra, kiedy był dla mnie przyjacielem (tak, był), potem powoli nasza znajomość się zacierała aż doszlo do tego że walczymy przeciwko sobie. Pomimo tego uważam, ze nie mozna i nie powinno się wyrażać obraźliwej opini na publicznym forum o kimś bez dowodów! Pomimo tego że z nim walcze obstawiam że móglbym sie z nim w rl spotkać i pogadać po koleżeńsku, w sumie to są chyba tylko dwie osoby z którymi nigdy bym tego nie zrobił... Mr. Be. i Mr. Ka. (jak pisałem wyżej nie wiem jak bylo do końca i niechce ich oczerniać). Signed~
21:36 Bentero: 90% knightow co uzywaja clubow to Br 21:37 Chris'Ronaldo: vale gdzie mieszkasz?XD 21:37 Bentero:nie mowia troszke po hiszpansku w domu? Myślisz że jesteś fajny?? ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
I wiencej dowodów mi niee trzeba !!!! ~Hail Free Iridia ~Madus |
|
![]() |
![]() |
#1109 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
Cytuj:
|
||||||||
![]() |
![]() |
#1110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Pruszków / P(r)oland
Imię: Valegard Torin
Gildia: Hotsteppers
Skille: 99/94
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() btw. masz pozdrowienia od Merfina ![]() Signed~
21:36 Bentero: 90% knightow co uzywaja clubow to Br 21:37 Chris'Ronaldo: vale gdzie mieszkasz?XD 21:37 Bentero:nie mowia troszke po hiszpansku w domu? Myślisz że jesteś fajny?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1111 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#1112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: B-stok
Stan: Na emeryturze
Imię: Szenlong De'master
Poziom: 75
|
![]() Dowodow? Niepotrzebuje zadnych dowodow ;] aby cisnąć Po Danthorze mam prawo Po Nim Jechac Juz On Wie Za co ;] Moze i Jestem Staroswiecki Ale moim Zdaniem ludzie sie niezmieniajo ;] Moze Voltix to Juz Daleka Bardzo Daleka Przeszlosc Iridii Ale Bylem Jej Czlonkiem Kiedys ;] Zostala Zniszczona Jej Czlonkowie Zabijani Bez powodu i Bez deklaracji Wojny Przez Db I wtym Takze Uczestniczyl danthorr atakowal niewinnych graczy a potem razem z erzekielem wyciągali z nich szmal ;] Danthorr To byl Frajer Bedzie Frajer I Zostanie Frajerem dlamnie i Dla tych Którzy sie zemną zgadzają ;]
Ostatnio edytowany przez Szelma De'Master - 23-04-2006 o 16:22. |
![]() |
![]() |
#1113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
Danthorr kiedys byl moim kumplem dzisiaj juz mnie pewnie nie pamieta ale wspominam go dobrze =P Jednak zdania że na przyjaźni z Arc się przejedzie nie zmieniam. Ale to jego sprawa :> |
|
![]() |
![]() |
#1114 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Całkiem ładnie wtedy padłeś... A pamiętam jak jakiś tydzień wcześniej kozaczyłeś przedemną. Powodu dlaczego był war nie powiem ci (byłem wtedy retired a wpadłem akurat kolegą pomuc) ale powód wiem, że był i to mocny. Pozatym ty masz coś z sobą? Prawie każde słowo pisze poczynając od dużej litery. Btw. kto to jest "erzekiel"? Każdy twój post pokazuje powoli kim jesteś. I jeśli tacy ludzie jak "ty" mieli by żadzić iridią to się poważnie zastanawiam czy Arc nie jest lepsze...
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#1115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 130
|
![]() czepiasz sie go a sam piszesz żądzić, pomuc, przedemną... l4m3 styl3 anum, oczekiwalem czegos wiecej niz tekstu "wiem ze powod byl"
like usually, playing my own game Ostatnio edytowany przez citizen_lc - 23-04-2006 o 19:40. |
![]() |
![]() |
#1116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Te syfy z DB jak nie maja sie do czego przyczepic to czepiaja sie ortografi...wiec lepiej olac ich wypowiedzi.
@Szelma Stary nie ma sensu pisac na pieska Danthorra bo i tak nie skuma ocb. Po czasie bedzie mial parchy na jezyku od lizania i wtedy bedzie wiedzial ze nie bylo wart lizac szwedzkich zadkow.prosteeee |
![]() |
![]() |
#1117 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Po 2. Wiesz... to się działo jakiś czas temu więc nie za bardzo mogę pamiętać wszystkie powody dla których mieliśmy wojnę itd. prawda? Jeśli dobrze pamiętam (mogę się mylić) to chodziło o to, że ktoś z tej guild po tym jak padł eze wziął lota i nie chciał oddać. Mogę się mylić bo jak mówiłem to było już jakiś czas temu ![]() Cytuj:
![]()
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
#1118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Macie jakieś dziwne uprzedzenia do psów
![]()
#1119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Lepiej "lizać" dupke Polaką? Nadal nie twierdze, że on liże ale akurat pasowało to tutaj
![]() Zawsze to polska dupcia a nie szwedzka ![]() Z Danthorem bedzie jak z Jurandem~ taka przyjazn, taki kochany, tak wspaniale planowal ubicie Draga...uwazal Arc za przyjaciol.I co? teraz walczy przeciwko nim. Takie jest moje zdanie i jak sie komus nie podoba to niech mnie cmoknie w nos i tyle. Co do wojny DB v Voltix, to przyczyna bylo to ze ktos tam ubil Eze~ i podobno Loba Elan dmuchnol loota na 100k+ i nie chcial oddac co bylo nie prawda bo on nic nie zabral.All czlonkowie voltix musieli placic po 7k tylko Loba duzo wiecej... |
![]() |
![]() |
#1120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 130
|
![]() Polaką? co to za word jest?
lize nie lize jego sprawa. Aure byl wielki kumpel, Jurek byl wielki kumpel... widzicie jakas regule? zeby byc ich kumplem to musisz byc z uppsali i miec -son na koncu nazwiska ;] a co danth robi? a ch.. was to, dobrze wiecie ze kazdy kto bedzie przy wladzy bedzie PA, tyklo kwestia wybrania strony