![]() |
#1101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() OMG jak to czytam to mi sie cos dzieje.. polak chce sie lac z polakiem na serverze w ktorym rzadza br... ehhhh ;/
ale chociaz tyle dobrze ze br sie leja, jest wojna BB vs. OS narazie 9:4 dla OS ;p |
![]() |
|
![]() |
#1102 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich członków gildii Moonchildrens a także innych Polaków z Silvery
![]() Założyłem sobie konto na forum żeby być bardziej na bieżąco a tu taka niemiła sprawa: Cytuj:
Tak więc Ty nie huntuj 20 lvl będąc samemu ~40 lv a ja nie będę zmuszony do pisania takich tekstów na guild chat (swoją drogą ciekawe kto Ci doniósł że to napisalem :> ale ja już nie wnikam) PEACE&LOVE |
|
![]() |
![]() |
#1103 |
Użytkownik Forum
|
![]() + 19 palek bedzie za qwezem
![]() wrocilem z majowki to dalej trza sie wziasc do expienia ![]() przybliz mi ktos ta sprawe z gildie OS bo nie w temacie jestem :/
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @2x up
Od 25 levelu tym charem gram ja i nikt inny (byl tydzien ze gral nim noobek z osiedla ale nie zrobil ani jednego levelu tylko padl). I ja cie tez uwazalem za kumpla ale jak ty do mnie wylatujesz z tekstami ze mnie huntujesz to nie licz na przyjaz. A ten palek juz od dawna mnie wkurza to jest konfident ktory wszystko skarzy do ciebie, i nie zdziw sie jak padnie. @up OS-Old Schol, gildia ktora powstala zamiast Mongos, wydaje sie ze bb jest silniejsze a jednak OS prowadzi... |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1106 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie szpanuj kumplami bo ja tez mam... A oto dla wyjasnienia mojego hacka... ![]() Gdzie Elmari shadowbolt (Kuba/Asta Caler/Magic Siral, pierwszy owner qweza ktory mi go sprzedal). |
![]() |
![]() |
#1107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Ludzie, gracze normalni i ci nienormalni, nooby i cziterzy oraz kolo gospodyn domowych apel do was
PEACE & LOVE ![]() STOP WAR ![]() NO KILL ALL ![]() DON'T HUNTED ![]() WYCOFAC WOJSKA Z IRAKU ![]() Ok a teraz na powaznie: Wojna wojna i znow wojna nic nowego mialem przeczucie jakies 2 tygi przed rozpaczeciem tej wojny ze bedzie ta wojna. Szkoda tylko ze cierpia na tym niewinni gracze np Brus Mino (moj ziomek od niedawna) wlasnie z nim gadalem i ...... 14:38 Brus Mino: hejka 14:39 Ligus: cze 14:39 Brus Mino: szukam miasta mintwalin 14:39 Ligus: po co? 14:39 Ligus: czemu nie jestes w moon? 14:39 Brus Mino: koncze questa pocztowego 14:39 Ligus: czemu nie jestes w moon? 14:40 Brus Mino: musialem sie na chwile wypisac bo caly czas bylem scigany przez mongols , szkoda bylo mi Uh 14:40 Brus Mino: raz mnie dedli a chyba z 5 razy scigali 14:40 Ligus: za co? 14:40 Brus Mino: za to ze jestem w moon 14:41 Ligus: lol? 14:41 Brus Mino: ponoc jakas wojna jest 14:41 Brus Mino: mam pecha do lvl nie moge dojechac do 50 14:41 Brus Mino: wiec pczekam i po 50 bede spowrotem w moon I teraz mam pytanie czy Moon wszedlo w ta koalicje (ID BB i Iluminates)?? Jak tak to namnie nie liczcie bo ledwo co powrucilem do gry i chce sobie spokojnie pograc. W wojnach to mozecie na mnie liczyc jak bede miec 60lvl+ Dajcie sobie spokuj z wojnami. Nie wiem co was w tym podnieca ze sobie pobiegacie i pozabijacie pare kolesi. Na ch*j wam wojna. Piszac tego posta to wlasnie widze ze wojna juz zaczyna sie pomiedzy paroma guildiami z tego co widze bo nietylko Brus Mino z moonow oberwal ale oberwalo jeszcze pare osob z moon.
#1108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Sorki ale nie chcialo mi sie edytowac.
Otuz Klukens kazal mi napisac tego posta w imieniu wszystkich Moonchildrensow. Moonchildren nie prowadzi zadnej wojny i nie ma zamiaru/ Moonchildren jest pokojowa guildia i jak ktos z niej chce wojny to moze odejsc. Moon nie potrzebuje problemow.
#1109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja odchodze z moon na jakies 2 tyg chyba i lece do immortals.
Z ta koalicja jest tez immortals ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chwile po mojim poscie padl gandalf...
May 04 2006, 14:57:17 CET Killed at Level 34 by Qwez and by fire Uwazacie ze elmari takze powinien pasc? |
![]() |
![]() |
#1111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
A szkoda, jakaś mała wojenka by się przydala ![]()
![]() |
#1112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
|
![]() czyli BB połączyło siły z ID i Iluminates kontra Old School?
Jeśli piszę źle to poproszę o poparawienie mnie, jeśli pisze dobrze to chyba czas iść na wojnę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ostatnio edytowany przez Bombel50 - 04-05-2006 o 19:57. Powód: do h*** nie umiem skasowac posta xD |
![]() |
![]() |
#1114 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Mozna powiedziec ze cale BB sie rozpadlo. Wszyscy najlepsi odeszli, wiec czyzby BB wystaryszlo sie czy moze planuja zrobic glidie o nowej nazwie i rozwalic OS
![]() PS. Aikauzenho: @Artzenho are not you that thiefed Phoenix Sappire Hmm's? also thiefed a Boh? LMAO tekst z http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1217423 :>:> |
![]() |
![]() |
#1115 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm. Tak szczerze to sie gubie w tym juz :/ Od kiedy byal jakas gildia Mongos??
miedzy kim jest wojna. Co sie stalo z BB i wogle czemu mnie nikt do zadnej gildi nie chce ![]() ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Przez cały dlugi weekend mnie nie było i widze ze w koncu cos ciekawego sie dzieje
![]()
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
![]() |
#1117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Mam nadzieje, ze rozwiazanie BB na jakis czas uspokoi graczy z BR (i okolic) bo kazda wojna jest najgorsza tylko dla nizszych lvl (walczacych stron) wiekszosci hlvl nie dzieje sie w sumie krzywda. Pozdrawiam Ps. Specjalne podziekowania dla ludzi, ktorzy pomogli mi zdobyc DSM *Dawergo Sewery - NAJWIEKSZE PODZIEKOWANIA, za upor (jak osiol ![]() ![]() * Legolas of Anarchia - za to, ze jako jednyny (nie liczac w/w) pozyczyl mi kase (7K) *Fantomowi - za to ze w koncu sprzedal *all innym, ktorzy nie pomogli (z roznych powodow) ![]()
![]() |
#1118 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe gratki dsm teraz czas na mpa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1119 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
|
![]() No to widać że BB się rozpadło, dostało zaledwie kilka osob, chyba robią nową gildie o nazwie Remains of The Fenix, nic z tego nie rozumiem
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie ma problemu Leo, wkoncu kumple powinni sobie pomagac ![]() Ostatnio edytowany przez Zemsta - 04-05-2006 o 23:56. |
|
![]() |