|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1101 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Owned xd <
|
![]() |
#1102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sulechów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() Na ofie padlem hmm no padlem i co z tego :<? ale padlem dlatego ze mnie zostawili moi ![]() ![]()
Doon'Juan (Furora) 108 EK 7mgLvL <Hacked (Rooked)> Neanon (Furora) 95 MS 65mgLvL <Hacked (Rooked)> Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde! _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/Duskiness Forever _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Sign3d, KLimEK Ostatnio edytowany przez klimek1990 - 04-12-2006 o 17:43. |
|
![]() |
![]() |
#1103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() @Baku Taaa wogole sami boty se robicie takie ze zostawiacie afka i sie samo gra no nie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1105 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Zajebiscie z was psycholodzy, na podstawie 3 krotkich tekstow odrazu stwierdzacie ze ktos "ma obsrane gacie"... kto bedzie hunted? taifun? czipsu? fenix? z calym szacunkiem ale was popierdolilo.... piszcie co chcecie, ja nikomu w dupe nie wlaze ale stwierdzam fakty. taifun noobem nie jest, jest z ato maniakiem i nigdy nie da sie shuncic na swoim wlasnym serwerze... prawda jest taka ze czipsu + fenix + taifun vs. cale aberatio i ab~nie ma szans... nawet jesli uda wam sie dogonic/trafic sdkiem taifuna ewentualnie jakims cudem ztrapowac i ubic to on i tak to odrobi w czasie kiedy wy ebdziecie w pztach ;s a nawet ejsli oleje te 8kk expa to i tak bedzie miec 130lvli wiecej od katrili i bedzie ja skladal na 3 hity........ MYSLCIE ZANIM COS NAPISZECIE -.-
pozatym naprawde wole taifuna niz imargam & zwidek squad, i nie dalem sie zmanipulowac populistycznemu postowi taifuna tylko naprawde jest takie moje zdanie. imargam jest tempy, taka prawda a ludzie tempi maja to do siebie ze nic dobrego nie potrfia robic. ;s |
![]() |
![]() |
#1106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
ewentualnie jakims cudem ztrapowac i ubic to on i tak to odrobi w czasie kiedy wy ebdziecie w pztach ;s ![]() stfu trainek ok robie postac na furorce ![]() mama jedno pytanko abberito jest z vision czy z duskami ? Ostatnio edytowany przez plebaN1 - 04-12-2006 o 18:04. |
|
![]() |
![]() |
#1107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() piszcie tak dalej, jeszcze 2-3 strony spamu i miesa a temat zostanie zamkniety jak poprzedni
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Nie zostaje nic tylko zyczyc powodzenia. Good Luck.
Elisabett
#1111 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1112 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
|
![]() Specjalnie założyłem tutaj użytkownika bo nie mogę patrzeć na niektórych wypowiedzi
Grałem na początku tego serva znalem taifunka i ime i wiem ze nigdy ima zawsze błl PA i tego typu sprawy wiedziałem ze prędzej czy później zakończy się to wszystko wojna. No ale wypowiedzi niektórych osób załamuja moje ręce np. taki terinek Cytuj:
po 2 tajfun i tak zrobi 300 lvl i ty i tak mu w tym nie przeszkodzisz po 3 nie wydaje mi się żeby grało na nim po 300 osób bo jak na razie jest to chyba jedyny serv na którym gra tylu polaków i nigdy to sie nie zmieni. |
|
![]() |
![]() |
#1113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Imię: Rodrigez Maximus
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() hahaha papa ima~
tak koncza pajace ... predzej czy pozniej ...
#1115 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Imię: Taifun Devilry
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Duskiness
Poziom: 280
Poziom mag.: 87
|
![]() Oczekiwalem takiego poparcia z waszej strony , jak widzicie dolaczaja do nas kolejne osoby ktore swoja gra i zaangazowaniem zapisza sie w panteonie wladcow.
|
![]() |
![]() |
#1116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mustak
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
![]() humm, zobaczymy jak to będzie, to że taifun sie dołączy to było do przewidzenia..
![]() ![]() @członkowie wojny : Nie zapominajcie o TibiaCam !! czekamy na movies! ![]()
#1117 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Koles nie wiedzialem ze 80+ ms godzi sie grozic 47 ms ![]() Sasho Pansa: JAk przyszedlem to cie nie bylo i wyrabane mam na to ze poszedles manasy. Mam nadzieje ze skolowales wystarczajaco duza ekipe na mnie (czytaj 15 ludzi) bo w koncu sam bys penial wpasc po mnie w koncu mam tylko 40 lvl mniej xD . Uznalem ze zwidkiem ze nie dam ci tej satysfakcji i nie dam ci fraga za free ![]() ![]() CYA in tibia ![]() Ostatnio edytowany przez Choco - 04-12-2006 o 20:22. |
|
![]() |
#1118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() haha powiedzcie po co te wojny jaky spokojnie nie mozna bylo grac to jest zwykla gierka ooo nie pograsz zal mi takich trainkow jak chcesz sobie robic wojny znajdz sobie inna gre tibia głównie polega na bici lvl zabijajac potwory xd
|
![]() |
![]() |
#1119 | ||
Zbanowany
|
![]() ahahahahhhaha
masz taaaaaaakie pojecie o tym wszystkim widze w ogole nie powinienes sie tu wypowiadac placku z tym swoim brazylijskim "huahauasuau" Cytuj:
btw, ile masz lat, 12 czy 13? Cytuj:
Ostatnio edytowany przez eloelo520 - 04-12-2006 o 20:56. |
||
![]() |
![]() |
#1120 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po 1: Jak koles na twoim lvl moze mowic po co jest tibia ile biles ten lvl 5 miechow :S po 2: gdyby tibia bylo tylko po to aby bic lvl nie bylo by czegos takiego jak server pvp i pvp-enforced Wiec sie streszczajac PLX NO NOOBS COMMENTS ........ |
|